• strepsils
    "Erről van szó, fingod sincs mi a relativitás elmélet,"

Kicsifiam a relativitás elmélet nem mond ki mást mint hogy minden ,ismétlem minden ami létezik csupán téridő ként értelmezhető xt koordináta rendszerben AZÉRT mert ez a VALÓSÁG ,nem értelmezhető külön a tér és az idő mivel nem létezik tér és nem létezik idő külön . Az idő és a tér az egy dologra vonatkozik ,a mozgásra , csak MOZGÁS van vagy nevezheted IDŐNEK , KITERJEDÉSNEK,TÉRIDŐNEK tök mindegy melyik fogalmat használod mind eqivalens egymással a valóságban ,csak ti olyan képzetlen dilettáns ostoba gyerekek lehettek hogy mindent euklideszi papíron képzeltek el jóhogy nem értitek mi terjed ott a forrásból mi az hogy az idő terjed ki belőle hát ilyen képzettséggel én sem érteném sőt én sem értettem régen.

A válasz a fogyatékosoknak hogy néz ki egy tardion: fújjál föl egy lufit te gyerök ,a lufi közepe a forrás ,a lufi felülete a forrás születésének időpontját jelképezi , a rajzok síkmetszetek , a sok kör mind mind egy egy létezési periódust jelöl , a nehéz felfogásúaknak fújjál föl végtelen számú lufit egymásban .
    Az buborékok nem a térben vagy az időben fúvódnak fel , maga a felfúvódás az amit mi téridőként azonosítunk .Ezen a kvantumszinten nincs értelmezve a makrofizika törvényei.
    Nincs fénysebesség felsőhatár, nincs abszolút idő. Az információ a száluniverzumban hatványozottan gyorsabban terjedhet , a buborékok távolabbról nézett komplex rendszert alkotó formaság egyik oldalán "kedd" van a másik oldalán "vasárnap" ,ez az idő hullám interferencia az amit később a részecske felületének értelmezünk.

Húrelmélet, EPR paradoxon, relativitás elm? megvan? Ki akar meggyőzni kit és miről.

Ki és hol cáfolta a te fizikai ismereteidet hm? én biztos nem mert az időfizika nem tanít olyat ami ellenkezne a te fizikáddal csak maximum helyesen értelmezi a jelenségeket arról én nem tehetek hogyha valaki nem érti mért megy a fény fénysebességgel és hogy hogy kell értelmezni a megállított fényt .

És mire jó az időfizika , hát pl pont az olyan gyermeteg kérdések megértésére amikor azon megy a vita ,mi a fény és hogy néz ki meg mért megy úgy és mi az anyag .Az időfizika már az elején megválaszolja azt amit az iskolában még 20 év múlva sem fognak tanítani .

Nos a hidrogén atom színképe vagyis a hidrogén atom NEM a világ legegyszerűbb rendszere te nagyon nem vagy képben , az időfizika primitív függvénye a világ legegyszerűbb törvénye és ebből keltődnek a további "rendszerek".Nem ismétlem meg olvasd el ha nem értetted meg a függvényt leírtam tegnap.
    A KGY féle időfizikai kutatásnak a csúcsa hogy akik 10 20 30éve űzik azok beszélnek órákon át arról hogy szerintük hogyan keltődik egy elektron vagy proton de ezt még én sem tudom követni ,az meg hogy egy atomot tehát hogy a periódusos rendszert leírjuk a tűz víz levegő elemekkel még baromi távol van a legképzettebb embertől is.

Amikor te a világ legegyszerűbb rendszeréről beszélsz akkor ne felejtsd el hogy még fényévekre vagy a planc hossztól (aranygyapjú) ,és akkor innen még fényévekre kell kicsinyíteni magad hogy eljuss egy tardionig .

Na meg az sem teljesen világos hogy te hogyan képzelted el ezt az egész számítástechnikai manővert .Mit kéne bizonyítani és mivel? A H akarod beazonosítani a színképével , vagy a színkép létezéséből aszociálni a H ra ez szép és jó csak azt nem tudom hogy jön ide az időfizika .A színkép az a H által kibocsátott fényspektrum jellegzetes eloszlása de amivel az időfizika foglalkozik ,tardionok szintje ott még nem létezik a H atom és nem létezik színspektrum mert gyakorlatilag minden atom színképe és összes információja egyszerre létezik egy nagy halmazban és mint említettem azt még nem tudjuk hogy mitől lesz valaki H atom vagy mitől lesz Au atom .

Nem tudunk atomot építeni (még) ha tudnánk megkapnád a számítási képletet.
    A gyakorlatban úgysem tudnánk pl aranyat csinálni mivel technológiánk nem lenne rá csak egy elméleti leírás ami helyes eredményeket ad de gyakorlati haszna nincs.

Az időfizika tárgya nem is arra jó hogy majd holnap már időgépet meg anyagmódosítást vagy akármilyen scifi hülyeséget tudsz csinálni vele hanem hogy megérted az anyag szerkezetét keletkezését ,érted a világot ,érted a fizikai jelenségeket.

100emberből 99 nek ez csak egy plusz adalék hogy könnyen megértse a világot és 1 meg majd talán többet is kihoz a tudásból és az lesz az űrhajó vagy térugrógép megépítője .

A mai embereknek kicsit vissza kéne venni az arcukból mert úgy csinálnak (ti) mintha a spanyol viaszt de ajánlom figyelmetekbe a Piramisok leleplezésének titka c filmet és ott összpontosítsatok az óriás építményekre még ha a piramisos belemagyarázás nem is tetszik azokat az építményeket nem lehet letagadni és ugyan ez vonatkozik a Däniken buzizókra is úgy csinálnak egyesek mintha pl azokat a mm pontos illesztett puzzle köveket amik 10t s ak a kőbaltás indiánok faragták volna ki 90°os belső szögű 0,5mm tűrésű illesztéssel bonyolult labirintus mintában ,persze volt nekik cnc megmunkáló központuk is.

Aki csak mosolyogni tud ezeken a tényeken , meg tanításokon az elég gyerek lelkű és az is.