• fszrtkvltzttni
    #370
    "Legalább erőltesd meg magad és egy elméletet linkelj hogy a tudomány szerint hogyan tárolódik a memória." Erre a kérdésedre már rég válaszolt, az idegrendszerben elektromos impulzusok és idegsejtek közötti kapcsolat segítségével. Nem vagy képes fölfogni a választ? Nem lep meg.

    A számítógépes ismereteid is felületesek, mert a gép kikapcsolásakor a RAM tartalma törlődik. Az alaplapon lévő gombelem elsősorban arra való, hogy a számítógép órája folyamatosan mennyen. Ahol a BIOS felejtő áramköri elemben tárolja az információit, ott ehhez is kell. Ha kiveszed az elemet majd visszateszed, a számítógép el fog indulni, és csak annyi történik, hogy az óra lenullázódik, esetleg a BIOS alapértelmezett beállításokra vált. Újabb bukta.

    A köráram értelmes szó, nem ő találta ki, nem úgy mint az idofizia a szakkifejezéseket. +1 bukta.

    "Már megint azzal foglalkozol hogy a lélekkövet nem tudod kimutatni ahelyett hogy azon dolgoznál a saját állításodat kimutasd." Mekkora pofátlan seggfej vagy te, aki úgy dobálózik állításokkal, hogy semmit nem tud mögé tenni. Nem azért nem érted a válaszokat, mert azok értelmetlenek, hanem azért mert hülye vagy.