• strepsils
    #369
    -Simán működhet egy gép csak RAM-ma

    Az isten szerelmére pont azt magyarázom hogy nem látod a RAM ot , és nem az agyat képzelem számítógépnek hanem az egész embert ,jobban mondva nem én erőltetem hanem te mert szerinted az ember csupán egy biorobot és akkor tudod az agyat megfeleltetni egy CPU nak

    -Roska Tamás pedig a Pázmányon alapította ezt ...
    Kérdezd már meg Tomit hogy az ő gépébe sincs memória? kétlem!
    Tudod a számítógépek alaplapján van egy gombelem ,vagy most már szuperkondenzátor ,nem másért van hanem azért hogy áram alatt tartsa azt a flesramot különben elfelejt mindent a gép és nem kezdheted a telepítést .

    -köráram" megfelelője a RAM-nak..

    Köráram persze találj már ki értelmetlen szavakat ,az agyban nem létezik ilyen hogy köráram ,ha meg létezik akkor sem tudod elmondani hogy csimpaszkodnak a köráramodon az emlékeid mivel még azt sem tudod mit nevezünk egy emléknek.

    -Itt hogyhogy van memóriája az idegsejteknek lélekkő nélkül?
    Nem tudom hogy van memóriája az idegsejteknek mivel ilyen egy büdös szóval nincs levezetve cikkben csak a szájába adtad.
    A kísérlet semmi mást nem bizonyít mint hogy egy kitenyésztett agy is működésre fogható te meg ebbe belelátod hogy akkor biztos két neuron közti kapcsolat felel meg egy bitnek vagy mittudomén mert képtelen vagy olyan cikket mutatni ahol definiálva van egy emlékcsomag rögzítésének mechanizmusa.
    Nekem olyan cikket mutassál ahol levezetik hogyan van beleégetve az sejtekbe az adat és milyen mechanizmus olvassa és írja át .
    Érdekes a cd lemeznél tudom hogy a lézersugár égeti bele az anyagba a piteket és nem titok a kódolási nyelv vagy ha nincs pl analóg bakelitlemeznél magát az elekrtomos jelhullám formályát alakítják át fizikai formává ez a barázda .

    Sajnos képtelen vagy a kérdésemre válaszolni ,símán ráfogod egy másik folyamatra és hülyének nézel.

    -Arról már ne is beszéljünk, hogy a lélekkövet semmiféle létező eszközzel nem lehet kimutatni,
    Már megint azzal foglalkozol hogy a lélekkövet nem tudod kimutatni ahelyett hogy azon dolgoznál a saját állításodat kimutasd.

    Legalább erőltesd meg magad és egy elméletet linkelj hogy a tudomány szerint hogyan tárolódik a memória.

    Köszi!