• strepsils
    #102
    Nem tudok máshogy fogalmazni mint 0-1 tartomány mivel a relativitás elmélete is ezt mondja 0 mozdulatlan -1 maximáis elmozdulás a NULLÁDHOZ képest de nem feltétlenül másokhoz fogd már föl agyilag .Na ennyiből igazad van a mozgást mindig valamihez viszonyítjuk te csak azt vagy képtelen megérteni hogy a felső mozgáskorlát egyben meghatároz egy alsó 0 át ,egy belső referencia pontot amihez képest IS elmozdulsz nem csak jóskapistához képest .
    Ha ez nem így lenne és az az igaz amit felületesen elolvastál akkor nem veszed figyelembe a felső korlátot és jóskapista mehetne 2000c vel is ödönhöz képest mert ő azt látná hogy köszöni jól van de az az ödön meg nagyon felgyorsult .CSak mint láthatod jóskapista 1c felé kinyiffan míg ödön röhög .Ami emberi léptékkel relatív,nem megállapítható hogy ki mozgott valójában ,az nem emberi léptékkel elválik.
    Nevetséges azt mondanod hogy mindenki azt látta jól jár az órája ,hát persze hogy azt látta mivel az idő nem az órában van hanem minden, az ember agya ,az atomok is időből vannak ketyegnek rezegnek ha lassul az óralap lassul az észlelő ember agya is persze hogy nem lát eltérést a saját mozgó rendszerében. De ettől még lassul csak nem tud róla aztán meg kinyiffan mint mondtam.
    Amúgy még szokták mondani hogy a fény vákuumbéli utazása során nem öregszik ,szerinted miért mondják ezt mikor a fény nem élőlény és nincs órája???
    Lehet hogy mások képesek voltak értelmezni a relelméletet ,a mozgás-idő összefüggést csak te nem.