A nagysikerű bankrablójáték második része

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
Darun #854 Üdv!
Úgy látom nem valami aktiv a topic, azért még is megpróbálom. Egy probléma megoldásában kérném hozzáértő emberek segitségét. Még az ősszel megvettem a játékot, felraktam, játszottam vele, minden szép volt és jó. Aztán beszart a videókártyám és mivel laptopról volt szó ráadásul kicsit régebbiről, visszaváltottam PC-re. Oda is felraktam a játékot, fel is települt, de amikor el akarom inditani, beolvassa a memóriába, aztán vissza is dobja. Próbáltam újra rakni, ugyan ez. Próbáltam úgy, hogy a laptopról továbbitottam a játékot PC-re, e ugye ezzel a grafikai hibát is továbbitja. Aztán gondoltam az lehet a baj, hogy két gépre is fel van téve, biztos benne van a felhasználói feltételekbe hogy csak egy példánya lehet. Vagyis ez biztos benne van, mert láttam. Viszont a laptopról való törlés sem oldotta meg a problémát. Azóta még egyszer újra raktam, de semmi változás. A Win feladatkezelőben látom hogy pár másodpercre bevillan hogy fut, aztán be is zárja. Mi lehet a gond? Nagyon remélem hogy a játék megvételével nem csak egy gépre rakható fel a játék, mert az elég csúnya lehúzás lenne. (egyébként azóta elkövettem olyan apróságokat is a Steam-en, hogy töröltem a laptopos hozzáférést és egyedüli hozzáférésként a PC-t állitottam be, de ez sem segitett) Valakinek esetleg bármi ötlete?