900
A nagysikerű bankrablójáték második része
Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
-
#860 http://www.overkillsoftware.com/games/goat/
goat simulator dlc -
#859 DX11 shaders -
Darun #858 Ezt el is felejtettem irni. Még az egyik első dolog volt amit próbáltam. Visszadobta hogy nincs hiba. De ha lett volna, akkor is, már háromszor telepitettem fel és még egyszer sem sikerült vele játszanom. -
drago14 #857 Szia!
Próbáld meg a játékfájlok épségét ellenőrizni Steamen belül.
Könyvtárban Payday 2-re jobb klikk -> tulajdonságok -> most bejött egy ablak, a harmadik fül kell nekünk (helyi fájlok) -> és ott a harmadik gombra (Játékfájlok épségének ellenőrzése) katt. Átnézi a fájlokot a Steam, és ha kész, akkor kiírja mennyi volt hibás fájl, majd letölti újra csak a rossz fájlokat.
Utoljára szerkesztette: drago14, 2015.12.21. 08:14:30 -
Darun #856 A gépet most vettem. Had ne mondjak paramétereket, nem menőzni jöttem fel. A lényeg, a laptopon pl a War Thunder közepes felbontásban épp elment, most Max felbontáson játszom és semmi baja. Mellesleg a laptopban ATI kártya volt, amiből akadt már problémám, ebben meg GeForce van. Mellette játszottam Dead Island-et, az is fenn volt laptopon és itt is megy. Ahogy minden más is. Csak a PayDay nem. A PC-t egyébként két és fél hete vettem, szóval minden zsir új rajta. -
#855 Hali!
Egyaltalan nem szamit hany gepre rakod fel, ha jol latom steamen vetted. A lenyeg hogy menjen a steam termeszetesen.
Nem lehet, hogy a pc ddel van a gond? Minimum gepigenynek megfelel? Driverek frissek? Mas ujabb jatek megy? -
Darun #854 Üdv!
Úgy látom nem valami aktiv a topic, azért még is megpróbálom. Egy probléma megoldásában kérném hozzáértő emberek segitségét. Még az ősszel megvettem a játékot, felraktam, játszottam vele, minden szép volt és jó. Aztán beszart a videókártyám és mivel laptopról volt szó ráadásul kicsit régebbiről, visszaváltottam PC-re. Oda is felraktam a játékot, fel is települt, de amikor el akarom inditani, beolvassa a memóriába, aztán vissza is dobja. Próbáltam újra rakni, ugyan ez. Próbáltam úgy, hogy a laptopról továbbitottam a játékot PC-re, e ugye ezzel a grafikai hibát is továbbitja. Aztán gondoltam az lehet a baj, hogy két gépre is fel van téve, biztos benne van a felhasználói feltételekbe hogy csak egy példánya lehet. Vagyis ez biztos benne van, mert láttam. Viszont a laptopról való törlés sem oldotta meg a problémát. Azóta még egyszer újra raktam, de semmi változás. A Win feladatkezelőben látom hogy pár másodpercre bevillan hogy fut, aztán be is zárja. Mi lehet a gond? Nagyon remélem hogy a játék megvételével nem csak egy gépre rakható fel a játék, mert az elég csúnya lehúzás lenne. (egyébként azóta elkövettem olyan apróságokat is a Steam-en, hogy töröltem a laptopos hozzáférést és egyedüli hozzáférésként a PC-t állitottam be, de ez sem segitett) Valakinek esetleg bármi ötlete? -
#853 na, kisebb szünet után gondoltam játszok egyet... valami aftershock vagy milyen pályán... 4 széf bent kocsiban, beülök kocsiba, majd crash.
azt hiszem megint nem veszem elő egy jó darabig. -
#852 Na, bevezették a mikrotranzakciókat. Érthető okokból kifolyólag mindenkinél kiverte a biztosítékot. -
#851 -
Since #850 Valaki játszik még ezzel a játékkal? Gondoltam visszanézek mivel elég sok időt hagytam ki, viszont jó lenne csapatban játszani illetve tapasztalt játékosokkal karöltve bankot rabolni :) -
#849 Ennyit tényleg megért a játék. offline már próbáltam, de össze sem lehet hasonlítani így az online játékkal :)
Zárfeltörést illetve a korongvátót hogy tudom megszerezni/megtanulni?
Történet részben hogy lehet haladni, mert még mindig day1-en vagyok... -
#848 Egyértelműen a GOTY ennyi DLC-vel ilyen áron tuti vétel -
xrm #847 Most 5 Eur a sima 11 fél a GOTY. Érdemes megvenni a GOTY-t vagy elég az alap ? -
#846 -
#845 Alesso Heist Day 2 -
#844 tiszta dzson wick. -
#843 Alesso Heist Day 1 -
#842 Na majd lecsekkoljuk -
Hoxton #841 :O -
RED BULL F #840 INGYENEEEEEES
És sok DLC plusz az alapjáték ára is lejjebb esik. Véglegesen. (Úgy látszik megérte a sok sírás - Kinek nem inge, ne vegye magára) -
RED BULL F #839 Csak önmagamat tudom ismételni: Nem muszáj megvásárolni, semmivel sem leszel hátrányban a többiekkel szemben.
Más: Aki játszott az update óta, meg tudja mondani a Dragan VO-k mennyit bővültek pontosan? Vagy csak a domination hangfájlokat pótolták? -
#838 Persze teljesen jogos csak ezek a 7eurós karakter pakkok meg fegyver pakkok nem sokat tesznek hozzá a játékhoz szerintem szimplán lehúzás.
Update 66
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Update 66 changelog
Update size if you went from the last update: 232.9 MB
Update size if you went from the beta: 596.8
Please note: the Butcher's Western Pack was also added to the beta, hence the extra size for those who participate.
Butcher's Western Pack
Added the Plainsrider Bow
Added the Repeater 1874 sniper rifle
Added the Peacemaker .45 revolver
Added the dynamite grenade
Added four new melee weapons
Added four new masks
Added four new materials
Added four new patterns
Added the "The Nobel Prize" achievement
Added the "Recycling" achievement
Added the "Fastest Gun In The West" achievement
Added the "Pincushion" achievement
Other fixes
Added the Domination lines for Dragan
Fixed a crash related to marking cameras when downed
Fixed an issue related to the Molotov cocktail
Fixed a crash related to players drop-in joining
Fixed a crash related to the ECM Jammer
PLEASE NOTE: IF YOU HAVE MODS, YOU WILL CRASH!
If you "suddenly" crash after the update, it's because your game is modified. Use the threads in the forum to solve your issue. Uninstall your mods if you can't start the game or wait until the mod developers have updated the mods to work with the game.
We've gotten a lot of crash logs recently that we can't do anything about because it's all about mods crashing your games.
If you have tampered with your game files, you've done so at your own risk knowing that it will affect your software.
As a last resort, e-mail us directly.
Enjoy the Butcher's Western Pack!
Almir
OVERKILL - a Starbreeze Studio. -
RED BULL F #837 Ha a másik végletet nézzük, akkor inkább legyen egy tartalmasabb PayDay 2, mint a halomra készített, tartalmilag üres folytatások (kkkhhhhmmmmm COD, BF széria) -
#836 Végülis minek csinálni egy Payday 3mat új szebb jobb enginenel teljesen fölösleges elfér még a 52. dlc.
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.04.29. 07:23:48 -
RED BULL F #835 Hát, valamiből nekik is fent kell tartaniuk magukat, illetve a játékot, s ha már 2017-ig tovább támogatják a játékot, miért is ne... :D Bár remélem a workshop bevezetésével jön majd pár közösség által készített ingyenes csomag is, az azért nem lenne rossz :D -
#834 Most néztem meg Steam-en, hogy a Payday 2 hány DLC-nél tart....Jééééézusom! :D Az Overkill újraértelmezi a DLC fogalmát. :D -
RED BULL F #833 Na erre már én is csak annyit mondok, hogy meh... De nem baj, csak jöjjön az újrabalanszolt XP-pénz rendszer, meg azok az átkozott javított szinkronok, és akkor boldog leszek :D -
Hoxton #832 Ezek nem nyugszanak... XD -
Hoxton #831 Szerintem sokkal jobbak ezek az animációk. Habár még csak videóban láttam. -
RED BULL F #830 Aki érzékelt bárminemű különbséget is az kérem jelezze
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Heisters,
We're live with update 65 and the First Person Animations update!
It's time to give the first-person animations some more love. At OVERKILL we always strive to make PAYDAY 2 as great of an experience as it possibly can be for you guys to enjoy and for us to be proud of. Having recently announced that we'll continue working on PAYDAY 2 for at least two more years, we're excited to get this update out the door as a testament to our continued commitment and support of the game. With this free update, we introduce a host of new and updated first-person animations for tons of weapons in the game.
Check out the website: http://www.overkillsoftware.com/games/animations-update/
Update 65 changelog
Update size: 561.3 MB
The First Person Animations Update
Players will now be able to see the bullets in the magazines when reloading
Updated the transparent magazine for JP36, Commando 553, Kobus 90 and UAR
Updated the Expert magazine for the CAR-4 weapons family
Updated the first person reload animation on most weapons
Updated the first person shout animations
Updated the first person equip/unequip animations on most weapons
Updated the first person weapon butt melee attack animation on most weapons
Updated the first person throw frag grenade animation
Updated the first person tased animation
Updated the first person recoil animation on most weapons
Updated the first person cuffed animation
Updated the first person weapon aligment
Updated the first person sprint animation on most pistols
Updated the first person animation when using extended mags. It will no longer clip through the players hand
Updated the first person inspire animation
Added more reload sounds
General
Fixed a desync issue with the HE rounds on the client side
Fixed an issue where the players sometimes couldn't kill converted law enforcers
Fixed an issue where the players sometimes couldn't dominate law enforcers
Fixed an issue where players couldn't activate the feedback on the ECM Jammer when coming back from custody
Fixed an issue with the sound when having DMR kits attached on silenced weapons
Fixed an issue where placing a Sentry Gun sometimes marked players as cheaters
Fixed an issue where players couldn't complete the "Bang for your Buck" achievement with the Steakout 12G Shotgun
Fixed an issue where some sights where attached without a rail
Fixed an issue where some weapons clipped with the player camera when being cuffed
Fixed an issue where the bullets in the magazine of the JP36 Rifle were faced backwards
Fixed an issue where the team AI spawned outside the container on Armored Transport: Harbor
Fixed an issue with the description on the body bag case asset
Fixed a graphical issue in the loot drop screen when playing with 2560x1080 resolution
-
RED BULL F #829 Ha úgy érzed, akkor ne vedd meg -
Hoxton #828 Újabb lenyúlás amiért nem éri meg pénzt adni. -
RED BULL F #827 A zene lemaradt:
-
RED BULL F #826 Kicsit bővebben róla:
Starbreeze is collaborating with DJ and music producer Alesso for new Payday 2 DLC called the Alesso Heist.
It will also include an original music track from Alesso’s upcoming album Forever.
The DLC will be made available for $ 6.99/€ 6.99 on PC through Steam and other digital distribution channels.
It features:
A heist designed together with Alesso, taking place during one of his concerts
A new song written by Alesso, titled “PAYDAY” to be featured in the heist and released as part of his new album “Forever”
Alesso making an in-game appearance as himself
A new ranged weapon for Payday 2
Four new masks together with their respective material and patterns, designed by Alesso
Four new melee weapons
Four new achievements to complete
More information about the Heist will be available in May.
-
Hoxton #825 [URL=http://m.youtube.com/watch?v=nwbm_7W2VQw]Press "F" to bag the DJ?[/URL] -
RED BULL F #824 Kis olvasnivaló -
RED BULL F #823 Tökön is szúrtam volna magam, ha tényleg beteszik... -
Hoxton #822 Ezmiez? XD -
#821 :D