A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • RED BULL F
    Én kedvenc motyóim, amelyek közül válogatok:

CAR-4: Single firemodra állítva. Nagyon erős fejeseket lehet vele osztani és rendkívül pontos. Nehezebb heistekre csak ezt viszem magammal.

M308: Szintén brutálisan erős, csak sajnos skill nélkül elég kevés a tárkapacitása és azt a 10 skulót nagyon hamar el lehet lőni belőle, de rövidebb missziók alkalmával szívesen használom.

Mesterlövészek közül csakis az .50 cal-t használom. Számomra ez a "Bullkiller". Rats 3. napján nagy szolgálatot tesz :)

A sotikat rühellem, de ez a nemrégiben betett Predator 12 meglepően jól teljesít. Magas sebzés, gyors tüzelési ráta, és nem is szór annyira.

LMG-k közül a Brenner-t szoktam használni, főleg kicsi mapokon ahol több az ellenfél. Pl: Rats 1. napján, ha nem főzünk akkor a budiba becampelve rettenetesen lehet vele irtani a népet, de a Hotline Miami 2. napján is nagyon jó én szerintem.

Másodlagos fegyvernek egy AK-t rakok be, mert az is elég erős, csak sajnos eléggé pontatlan is, és a mesterlövészeket nehéz lekapni vele. Ha a kedvem úgy tartja még a gránátvetőt is magamhoz veszem, de ahhoz meg kevés a lőszer és ritka lomha egy jószág...

A votekickről csak annyit, hogy már a játék eleje óta be kellett volna építeni. Én is rühellem, hogy még be se lépek, de máris kirúgnak. Viszont így az újoncoktól nehezebb lesz megszabadulni :\ S ha már profil linkelés, én is idebiggyesztem a sajátomat.
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.11.22. 18:24:57