900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Jim Morrison
    Azt a shotit probaljatok ki amit irtam, de persze a megfelelo modokkal. 1 loves 1 fejes es meg is hal, cloakerbe is eleg 2 loves. Legtobb kuldi ugye nem jungelben van ezert kb mindenhol bevetheto.
  • RED BULL F
    Judge-dzsal csak annyi a bajom, hogy marha kevés lőszert tudsz hordani magadnál és az utánpótlás is csekély. LMG-ket pedig én is csak közelharcban használok, de akkor is inkább pötyögtetek vele. Bár... tazer, cloaker és kisebb hordák ellen azért megmutatja az erejét, meg hát félig lazán le tudsz vele darálni egy dozert :D
  • maffioso
    A judge szerintem azért kemény nagyon, mert könnyen osztasz vele fejeseket és azért mégis csak 95-t sebez. Valahogy számomra nehéz az automata fegyverekkel gyilkolni magasabb nehézségi fokon. Nagyon szórnak és marha nagy a recoil-juk.
  • RED BULL F
    Én kedvenc motyóim, amelyek közül válogatok:

CAR-4: Single firemodra állítva. Nagyon erős fejeseket lehet vele osztani és rendkívül pontos. Nehezebb heistekre csak ezt viszem magammal.

M308: Szintén brutálisan erős, csak sajnos skill nélkül elég kevés a tárkapacitása és azt a 10 skulót nagyon hamar el lehet lőni belőle, de rövidebb missziók alkalmával szívesen használom.

Mesterlövészek közül csakis az .50 cal-t használom. Számomra ez a "Bullkiller". Rats 3. napján nagy szolgálatot tesz :)

A sotikat rühellem, de ez a nemrégiben betett Predator 12 meglepően jól teljesít. Magas sebzés, gyors tüzelési ráta, és nem is szór annyira.

LMG-k közül a Brenner-t szoktam használni, főleg kicsi mapokon ahol több az ellenfél. Pl: Rats 1. napján, ha nem főzünk akkor a budiba becampelve rettenetesen lehet vele irtani a népet, de a Hotline Miami 2. napján is nagyon jó én szerintem.

Másodlagos fegyvernek egy AK-t rakok be, mert az is elég erős, csak sajnos eléggé pontatlan is, és a mesterlövészeket nehéz lekapni vele. Ha a kedvem úgy tartja még a gránátvetőt is magamhoz veszem, de ahhoz meg kevés a lőszer és ritka lomha egy jószág...

A votekickről csak annyit, hogy már a játék eleje óta be kellett volna építeni. Én is rühellem, hogy még be se lépek, de máris kirúgnak. Viszont így az újoncoktól nehezebb lesz megszabadulni :\ S ha már profil linkelés, én is idebiggyesztem a sajátomat.
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.11.22. 18:24:57
  • Jim Morrison
    Egy 2 órás heist utolsó 10 percére sikerült bekerülnöm... cheater barátunknak most köszönhetek 5 millió költőpénzt :D de akkor is elítélem :D

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.22. 15:24:57
  • Jim Morrison
    Reinfel 880 pár kiegeszitovel.
    Btw profilom :http://pd2stats.com/stats.php?conv=http%3A%2F%2Fsteamcommunity.com%2Fid%2FJimMorrison723
  • maffioso
    Melyik az a soti? Én sniper pack híján az egyetlen alapból is elérhető egylövetű puskát használom, és secondary-nek vettem egy pisztoly-shotgunt. Brutális és nagyon gyors a reload.
  • Jim Morrison
    Van olyan is?:D eleg kemény lehet :D

Btw ti milyen fegyókat használtok? Nekem eddig volt 4 primary 4 secondary de ma bevásároltam mert miért ne... Viszont az egyik shoti olyan brutálkemény, 110 sebzés vagy mi hogy nem is használok igazából mást...

Ja meg most kiprobaltam egy uj pisztolyt, amihez eleg keves tolteny van - nem veletlenul. Hihetetlen milyen 1 hites fegyo az is :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.21. 21:26:01
  • maffioso
    A kicket hülyeségnek tartom, pont a korábban már leírt nyavajgásom miatt. Persze, ha valaki birka meg kell tőle valahogy szabadulni, de az joinkickelőket pl eltiltanám a játéktól.

Hoxhud először fura volt nekem, de igazából nagyon baba. Egyedül az hiányzik belőle, ami a pocohud-ban van, hogy nincs a hulláknál "despawn", ami elég viccessé teszi a játékteret.
  • Jim Morrison
    PAYDAY 2: Open beta for vote kicking, vote restarting cheater autokick

btw felraktam a hoxhudot, elég jó cucc.
  • Jim Morrison
    alap esetben ajánlanám a verify intergrity of game cache használatát, de nem tudom ennél a játéknál hat e.
  • maffioso
    Kurva jó, egyik napról a másikra hirtelen nem tudok játszani. Sem offline, sem online. Fekete kép, loading felirat és örökkévalóság. Ötletek esetleg? Elképzelésem sincs mi lehet a gond.
  • RED BULL F
    Na ezért utálom az Elephant-os melókat. Ha Loud megyek akkor tuti bambák csatlakoznak be, de ha stealth akkor meg elbasszuk a 30. perc után minden alkalommal.
  • Jim Morrison
    :/
    btw most framing en majdnem legerősebb szinten, pont végzett a gép, erre bejön a szobába csak rám 1 taser 3 shield és vagy 15 sima... úgy hogy fél perccel előtte szabadultam :D sajnos mind le is mentünk a földre... pedig szép kis summa lett volna.
  • RED BULL F
    XXXDDDD - Nem, a Safe House az csak úgy van. Nincs még Safe House customization, ha arra gondoltál, bár szerintem tök felesleges lenne. Inkább csináljanak új heisteket. Az Offshore pénz pedig még mindig csak hostolásra és Infamy szintlépésre jó.
  • Jim Morrison
    Nem hiszem el. itt egy gyerek, invalid weapon, aztán 1 perc alatt vége lett a hoxton breakout. whaaaat
  • Jim Morrison
    Btw már jó valamire a safe house ?
    Meg offshore account?
  • RED BULL F
    Elvileg néhány DLC fegyver használatánál tényleg rád akasztja a játék a Cheater jelzőt. Azt mondják a Steam fórumon is, hogy csak bug, bár sosem lehet tudni.
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.11.20. 12:26:59
  • Béluska74
    Megtörtént velem ma is (tegnap is sajna),hogy a háromnapos meló HARMADIK napján kilépett a host a játékból. Nem kicsit ráncosodott össze a homlokom...
  • Jim Morrison
    De egyik krapeknél írta ki mindig hogy cheatel mert nem létező fegyvert használ de azt mondta hogy ez dlc bug :D primary wepjét nem láttam de volt neki ilyen dual fegyvere is.
  • maffioso
    Érdekel valakit Payday 2 gift? Bevásároltam egy fasz ismerősömnek és most baszik átvenni. 1700-ért odaadom.

Szerk.: Sejtettem, hogy ha kiírom, akkor sikerül meggyőzni. Ha esetleg kudarcba fullad a mutatvány, akkor írok aztán viheti akinek kell. (ha kell)
    Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.11.19. 22:30:42
  • Krysael
    Hát akkor ez Cheat gyanús XD
  • Jim Morrison
    Játszottam most másfél órát, ez lett a vége:
    Mindegyik death wish fokozaton:
    Framing frame - OffS: 9M, spending: 2,5M
    Shadow Raid: 7,7M, 1,9M
    Go Bang meg ilyen 5M és 1-2M már nem tudom :D
    Az mondjuk tény, hogy mindegyik bugos volt, hiába vettek észre nem jöttek a rendőrök meg ők se csináltak semmit, mondjuk rendesen stealth missionként csináltuk :D
  • maffioso
    Steam overlay nekem nem jelenik meg (vagy rossz gombot nyomkodok) de a tálcára lemászás jellemző.
  • RED BULL F
    Na az is előfordul nálam, igaz csak nagy ritkán. Az sokkal gyakoribb, hogy a játék leteszi magát a tálcára és vissza kell mennem főleg a Steam overlay használata után. Valaki tapasztalt ehhez hasonló problémát esetleg?
  • maffioso
    Nekem sem csatlakozási gondjaim vannak, hanem mintha alt+f4-et nyomnék.
  • RED BULL F
    Érdekes, nekem meg pont, hogy a frissítés óta nem lépked már kifele a játék. Mármint nem szakad meg a kapcsolat a kiszolgálóval, vagy nincsenek csatlakozási problémáim. Érdekes....
  • Jim Morrison
    Múlt héten sikerült játszanom pár "kört". Nem értem a menükben a chat miért tűnik el mindig? nem lehet állandó show-ra vagy valamire állítani? AI meg buta mint a föld, háttal jön be az ajtón, velem szemben van 1 méterrel és nem lő (ami mondjuk néha jól jön), hihetetlen milyen amatőr hibák vannak benne. Weapon gage mod packon vagy min azért elgondolkoztam, mert fegyver "hozzávalókat" nem nagyon szoktam kapni, azokat a kis dobozokat meg meg szoktam találni de nem kapok semmit :D
  • SweeneyTodd
    De, velem is szokott ilyen humoros dolgot csinálni..
  • maffioso
    Nekem a frissítés óta random kilép a játék. Más nem tapasztal ilyet?
  • RED BULL F
    Srácok. Fejembe vettem a minap, hogy készítek a játékhoz egy Magyar nyelvű útmutatót az új játékosok számára, amivel segíthetném őket. Eddig az alapokat vázoltam fel és a legfontosabb kifejezéseket, de tervezem még tovább bővíteni, Heist-ekre bontva. Ha lehetséges, esetleg elhelyezhető lenne a fejléc linkek között is?
  • RED BULL F
    Overkill/Death Wish és Pro Job. Ez a gyógyír ellenük. Szinte mindig értelmes alakokkal futok össze, a kicsit meg maradjanak Normálon.

Ez az új gage pack meg hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát....
  • Skypack
    Új DLC a láthatáron!
  • Adam Jonas
    Tudom, hogy Payday 2 a topik címe, de mivel a Payday 1 topikja ki van halva, így inkább ide írnám. :)

Valaki szokott még játszani Payday 1-gyel?
  • Tikal #506
    te legyél a host, ennyi.
  • Rony94
    Sajnos a 10 évesek valóban elárasztották ezt, tisztára mintha a LoL lenne. :-\

Barátokkal/ismerősökkel jó, de anélkül meg se próbáld!
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.11. 00:52:02
  • maffioso
    Muszáj kiírnom magamból. Kurva unalmas ez a sok 10 éves köcsög, akik kiugrálnak hostként a heistokról, mert amatőrök és megdöglenek miközben totál máshol vannak a pályán, mint az objective szerint kellene lennie. A másik meg az instant kick. Gusztustalan.
  • RED BULL F
    Attól függ mire vágysz. Heistek közül szerintem a Hotline Miami vagy a Big Bank éri meg, fegyveresek közül én elsőként a Gage Mod Courier Pack-re ruháztam be. A döntés a Tiéd!
  • NagyiBMX
    Nekem is nagyon tetszik, kerestem is egy ideig, köszi, most már nem kell :D
  • Rony94
    Melyik a legjobb DLC szerintetek? Egyet meg akarok venni.