A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Skypack
    Én sem tudtam ellenállni neki és én is bétázok több, mint 4 órányi tapasztalatomat írom most le az egyhez képest : Ahogy a készítők mondták nincs két ugyanolyan rablás, volt pl hogy kevesebb őr volt egy helynél vagy egyáltalán nem volt vagy máshol volt a pénz a széf vagy több pénz volt kevesebb széf szóval igencsak változatos. A grafika szép igazából teljesen jól fut egy átlag PC-n elég korrekt kinézet nem erre összpontosítottak. A hangok valami iszonyat jóra sikeredtek gondolok itt a zenére ami nagyon hangulatos illetve a fegyverek hangja is szerintem nagyon jól el lett találva. Az egyénire szabhatóság nagy szerepet kapott a fegyvereket bármilyen modifikációval felszerelheted a maszkodat teljes mértékbe egyénire szabhatod akárcsak a Safehouse-t ami a csapat rejtekhelyeként szolgál. A karakterek négy irányba fejlődhetnek Mastermind, Technician, Ghost, Enfocer mindegyiknek meglesz a maga szerepe a küldetésben, azt fontos tudni hogy több skill fát is lehet kezdeni így eléggé jól összelehet rakni a karakter képességeit.