Detroit, Motorcity friss köntösben
-
Srep #69 Az jó, én nem vettem meg, csak a demóval játszottam. Egész sorban javitja a hibákat.
1.14 be nekem müködött egy két dolog.
Alapból, amit tegyél meg. IPO-val azonnal vidd tőzsdére a céget. (Ennek az az értelme, hogy kapsz kb 49000 részvényre, 500.000 pénzt. amikor minden kifejlesztve és elég alacsony a piaci értéked akkor szoktam visszavenni, igy kb 200.000 a zsbebedben marad.)
Amikor elkezded fejleszteni a dolgokat, én a tesztelését az autónak maxra szoktam húzni. (Időben sok, de minőségben jóval magasabbat ad, pénzben igaz drága, és nem is termel), a motoroknál kb 2000ccm V2-t szoktam kezdeni, elég erős, és szinte minden modelbe beletehető. Váltóból fullra szoktam mindent húzni, mert jó darabig nem kell szórakozni a váltó fejlesztéssel.
Árazás: 1000 körüli elő állitású autót 2500 környékén szoktam piacra küldeni, viszont a minőség és mennyiség oltárán kb két ugrásnyival szoktam a mennyiség felé eltolni a gyártást.
Túl termelés nem gond, csak nagyon minuszba ne menj, sok raktáron lévő autót el lehet majd adni a háború alatt.