Detroit, Motorcity friss köntösben
  • Srep
    Off: Hallottam róla, sőt a kipróbálható verzió meg is van. Abbam viszont gazdasági, eladás, gyártás rész nem került eddig bele. Viszont figyelemmel kisérem azt is.

On: Felépitésre egybéként valóban sikerült a Detroit és a MotorCity mind két előnyét a GearCitybe bele tenniük. Szinte az automation részletességével (ami valóban fontosnak látszik), bár a bétában a karosszériákból nincs sok aránylag, de személy szerint ez nem is zavar mert igy is komoly mennyiségű eltérést lehet csinálni.
    Legnagyobb nehézséget a játékban az okozza, hogy a Detroithoz képest az eladási helyek jelentősen megnőttek. Viszont mindegyiknél egyesével kell beállitani az aktuális modellt árulom e vagy sem, milyen prioritással, milyen áron. Ez egy modell váltásnál horror, összefoglaló táblázatot nem találtam rá, és egyesével léptetve se lehet végig menni. Amihez hozzá jön a kopása a gépeknek amitől csökken a termelés, 5-7 gyárnál és kb 20 disztributornál viszont csak ezeken végig menni és figyelni, már elég komoly kihivás 500-600 darabos eladásnál, két futó modell mellett. Emiatt bele szaladtam egy komoly pofonba is felújitottam a gyárak szerszámait és a 200 körüli gyártásom megugrott 2000 re :D nem esett jól a kézpénz állományomnak :D
    Könnyü fokozaton sikerült 3 év leforgása alatt megvennem két elég gyenge eredményeket produkáló céget, a poén viszont itt benne is van, hogy ettől a másodperctől már nem saját márkás autókat is tudok gyártani.
    Itt egy pár érdekeksséget találtam szintén ami alap elképzelésként tökéletes, de a részletekben személy szerint még találtam hibát.
    A Céget amikor bevezeted a tőzsdére az egyenleged ha nem huhan jelentősen akkor jobb áron tudod megejteni az ipo-t, és itt jön a csiiit sajnos vagy nem sajnos a befektetők ritka beszariak :D lehet nekem legyártva akár 20 milliónyi autóm amire kereslet is van (2000 re felugrott gyártás esetén ez a modellem éppen 10000/darabos áron volt gyártva amit "olcsón adtam" 16000 ért, a cégérték a 11-12 milliós bukta miatt súlyozatlanul 1 dolláros árra esett a cégérték. Amennyiben elötte piacra dobtam volna valamennyi papirt akkor kb 10-15 milliós tőkebevonást tudtam volna eszközölni, úgy, hogy a többsége a papiroknak a cégben marad. 32 milliós cégértéket igy lenullázni és apróért visszavásárolni elég hatásos plusz jövedelem.
    Amennyiben tudsz irni bug reportot angolul úgy összeszedhetnénk.