Detroit, Motorcity friss köntösben
  • Srep
    Elfog, még hétvégén is a nézik a bug jelentéseim.
    Egyébként az 500 pénzes autót én 3000-4000 alatt nem szoktam adni... és máris leirom miért...
    500 as autó eladása 1100 ért termel 600 profitot. ez elméletileg 480.000 nyereség.
    Viszont ha 192 darabot adsz el 3000 ért azon van szintén 480.000
    Ez idáig nem lenne gazdaságos, ha sok helyen lenne ennek a tételnek a felvásárlása, mert eladási pontonként 25000-50000 közötti összegbe kerül a fentartás (emlitettem már talán, hogy három csillagos helyeket szoktam csinálni) csak is 500.000-es lélek számú városok felett keresgélek, mivel alatta aránytalanul megint nagy az egy darab eladására forditott költség.
    Amitől igazán gazdaságos ez a megoldás, ha jó minőségü az autó, elviszik belőle ezt a darabszámot gond nélkül. VISZONT, nem kell a későbbi még munka igényesebb és egyre több tipusú autóért csak 1-2 komolyabb gyárat felhúzni. kb 8-10 millióért. Csillagos eladó helyeket olcsón lehet felhúzni és aránylag normálisan is termelnek ilyen árréssel. ha van 800 darabos gyártási kapacitásod, még 48.000 helyek esetén is lehet 10 darabod és ugyan még mindig csak 400 darabot kell eladnod. Szerintem nem a mennyiség, hanem a minőség. Profitra dolgozol. E mellett ne felejtsd el folyamatosan az eladó helyeket is karban tartani. Ha fokozatosan jóminőségű autókat gyártasz több tipusból, szerintem kifizetődöbb.
    Marketing nekem se jött be. Viszont komolyan nem is teszteltem. 1921-re 5.5milliárdot kalapoltam össze. Egy bug azért kicsit kicsinált, ebből 3.5 milliárd maradt a bankba. Amelyik tipusból árulok, ott a legalacsonyabb részesedésem 20% körül van. Viszont amig az éves profit nálam 500 millió körül alakul, addig a gépnél max 30millió a legmagasabb, de a többsége veszteséges. Volt olyan év amikor az adózott eredményem 1 milliárd felett volt, a gépi ellen felek 20 millióig se jutottak. A cégértékem nem tükrözi ezt sajnos és ezt se értem. Mint ha túl kicsi értékeket tudna csak kezelni.
    Nem férek hozzá. az 1.06 ban javitják Budapest Bécs Fuzhou hibát.