Detroit, Motorcity friss köntösben
  • Srep
    javaslatok az elinduláshoz:
    3 csillagos sárga alváz a minimum amit tervezz, lehetőleg a design idő ne legyen már zöld, de ha az az sem gond csak az elindulást neheziti.
    Pickup, Luxus, Full Sedan: Talán ezekkel a legkönyebb elindulni, mehet bele nagy motor nagy váltó nagy alváz
    értelem szerűen azért irtam a három csillagos cuccokat mert másként a normál kezdő tőkével nem jösz ki. A focus részben ki lehet választani, melyik rétegnek tervezzék, ajánlom, hogy a közép vagy felette réteget válassz legalább, mert nem lesznek annyira árérzékenyek.
    Kezdő tőkével akkor tudsz még jobban kijönni, ha az elején bevezeted a tőzsdére a céget, kb 10-18 dolláros áron, az ipo gombbal.
    Amint ez megvan elkezdheted gyártani a cuccot, a normál ár beállitás kb 3-4 ese a gyártási költségnek, és minimumként én még 3-4 helyen nyitok eladási pontot, amiket úgy lövök be, hogy a középső kettő csuszka maxon, az emberek alapon vagy kicsit magasabbon, a fölső csuszka maradhat ahol van.
    2500 körül legyártod az első kocsit, amit 7500 és 10000 közé be lehet lőni, ha túl sokat gyártasz akkor sincs gond mert az egy kocsira eső bevétel másik 2 gyártását fedezi kb, és azt vettem észre, hogy ebben az árszegmesben még megfelelően vásárolják.
    Volt 13000 es gyártású autóm amit közel 36000 ért árultam, és vitték mint a cukrot.
    1919 re el lehet érni erőfeszités nélkül a 4 milliárdos kézpénz állományt. DE!!!
    Az első világháborúnál van egy kis szivatás!!! Probálj folyamatosan profitot termelni úgy, hogy a raktáron lévő autó állomány nő, mivel attól függ melyik helyen kezdted a céged, akár az egész világháború alatt leállhat a gyártásod!! A raktárom lévő autók viszont gyártás nélkül továbbra is termelik a dollárhegyeket, és kereslet nem csökken. Köszönjük a katonaság felvásárló erejét