• Molnibalage
    #97
    Nem. A konteók nagy része soha nem volt az. Ahol kilóg a lóláb, az szimpla hazugság. Egy egyszerű titkos művelet meg nem konteó.

    Az irakihoz tedd hozzá, hogy lebombáznak mindent, aztán nyugati érdekeltségek építkeznek ott milliárdos nagyságrendben és még egyéb dolgok is mozgatják ott rendesen a ropogós amerikai valutát.

    Itt most 1991-ről beszélsz vagy 2003 utáni időszakoról...? Mert 2003-tól mai napig a teljes bomba felhasználás vicc a Sivatagi Viharhoz képest. Ez részben a PGM használat részben a célban szegény környezet miatt van. 1991 után nemigen volt mit lebombázni, az iraki ipar és áramtermelő kapacitás nagy része elpusztult. Hozzáteszem tök feleslegesen, csak a háborút még rszében II. Vh-s célpontkijelölési módszerrel vívták meg, ami szerintem hatalmas állatság volt. Viszotn igazolódott az a gyakori mondás, hogy az aktuális háborút mindig az előző alapján akarják vívi...

    Az utolbó bekezdésre meg nem is reagálok. Minek. Egy hívővel tök felesleges vitatkozni, ennyi erővel a falhoz is beszélhetnék.