• keembo
    #96
    Tehát azt mondod, hogy ha van valami, ami konteónak indult, de aztán később bebizonyosodik, hogy maga a valóság akkor az sosem volt konteó? Vagy esetleg ebből kifolyólag nem gondolkozol-e azon, hogy az idővel gyűlő információk miatt a manapság létező konteók közül van-e olyan, amiről akár később minden kétséget kizáróan bebizonyosodhat, hogy a valóságot tükrözi?

    Az irakihoz tedd hozzá, hogy lebombáznak mindent, aztán nyugati érdekeltségek építkeznek ott milliárdos nagyságrendben és még egyéb dolgok is mozgatják ott rendesen a ropogós amerikai valutát.

    Sokadik komment után se látom, hogy beismernéd a hibáidat, vagy hogy olyan, általunk említett részletekre is rátérnél, amikbe valójában nem tudsz bele kötni, csak nehéz elismerni, hogy a másik félnek valószínűleg igaza van. Jól sejtem? (költői kérdés)

    Nézd, ha 30+ évesen, sokadik értelmes reakcióra sincs eredmény a szürkeállományodban, akkor tényleg felesleges. Ideiglenesen befejezem veled a kommunikációt. Remélem azért lappang benned egészséges emberi kíváncsiság és idővel utánajársz egyes dolgoknak, és nem pedig "Jót röhögtem a filmen, amíg bírtam nézni. Nincs arra időm, hogy ekkora baromságokat nézzek..." csattanóval zárod le, ahogy az általam linkelt, hosszabb dokumentum film után tetted, kvázi 5-10 percnyi belenézés után. A további kellemest!