• Archenemy
    #77
    Már egyrészt a logikád is hibás, hiszen az ellenpéldák csak egy olyan állítás megcáfolására lennének jók, hogy pl. "minden konteó igaz". Ekkor ha tudsz mondani egy nemigaz konteót, akkor megcáfoltad ezt az állítást.

    Így inkább ez valami olyasmi kifakadás, hogy "hogy lenne már a cigi meg a pia egészségtelen, Józsibá' a falunkban 90 éves, pöfög mint a gyárkémény, amikor épp nem részeg!"

    Fogadd el légy szíves, hogy nem minden konteó hülyeség. Ez nem kell hogy megakadályozzon abban, hogy pl. bizonyos konteók ellen (holdraszállás, vízautó, gyíkember alienek irányítják az USA-t, stb) ugyanígy lépj fel a jövőben is.

    Pl. három hónapja ha valaki felvetette volna, hogy az a tenger alatti kábelek forgalmát is figyelik, simán lehülyézted volna.

    Ahogy a háborúba fanatizált emberek is lehülyéztek mindenkit, aki esetleg felvetette, hogy Szaddam feltételezett tömegpusztító fegyverei talán nem is úgy és annyira léteznek, ahogy azt lefestették a politikusok, és hogy a háborúnak talán más okai is lehetnek. Az meg mintegy véletlen egybeesés, hogy a családos, gyerekes David Kelly, akinek a tanulmányára hivatkoztak, öngyilkos lesz egy orvosilag lehetetlen módon, majd 70 évre titkosítják a haláláról szóló jelentést - a családja érdekében természetesen, mi másért titkolóznának?

    De természetesen Óceánia mindig Eurázsiával állt harcban.