11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Na kipróbáltam ezt a vegyes műsort. Nagyon hangulatos, nem csak lent megy a nagy harc, akad azért munka fent is. Sokan jönnek be repülővel de általában easy target mind, látszik hogy a legtöbbjük nem ért a dogfight -hoz. Megpróbáltam én is kilőni egy-két tankot az Airacobra 37 -esével, de azonkívül hogy csak eltaláltam őket különösebb sérülést nem okoztam egyiknek sem, se elölről, se hátulról. Miután egy ilyen akció után nem bírtam felhúzni és fának csapódtam, hagytam a tankok lődözését. Az fps drop -al kapcsolatos problémám meg megoldódott és nem is. Vannak map -ok amik nagyon stabilak, de vannak ahol meg játszhatatlan.

Összességében tetszik, de nem hiszem hogy sűrűn fogom én ezt tolni amíg nem változtatják meg a metagame -et. Itt már nagyon beüt a random faktor, nem vagyok hozzászokva hogy RB -n lelövök 5-6 gépet majd vesztünk. Megtudom állítani a közelgő bombázókat, de ezenkívül repülővel semmi beleszólásom nincs a csata alakulásába, másodlagos tényezők a repülők. Van két - három lebombázható gyár amit nem bombáz senki, azonkívül nincs semmi lehetőség hogy fentről alakítsuk a játékállást.