37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Amaymon #9935 Abszolút igaz a meglátás, ezen szerintem javítani fognak, mint eddig. -
Amaymon #9934 Egy mészárlás volt. Tier IV-V-ös bombert is bevihettél, mondjuk TII-be. Azzal lehetett volna kompenzálni. -
Amaymon #9933 "RB egy káosz,össze vissza repkednek.ju87-nek van egy bombája aztán mehet vissza a reptérre.Így használhatatlan.Ez így egy vicc.Simbe nem tudok menni ha van egy repülő is egyik sloton mert sim tutorialt akar velem csináltatni.Még felszállni sem tudtam de nem is érdekel.Mindig rühelltem a rep. szimulátorokat."
Nincs itt semmi elbaszva, tanuljon meg rep. géppel menni aki akar! Nehogy már energia befektetés nélkül oda adják főleg SB módban, hogy valaki felülről célra dob. -
Amaymon #9932 "Sokszor repkednek ilyen magasságban persze hogy lekapja őket a
légvédelem."
Azért mászkálnak olyan magasságban, mert nem renderedőlik le a tank csak egy adott magasság alatt. -
Persze a link lemaradt : Magyar fordítás -
Elérhető a játék magyar fordítása. :) -
tutyimutyi2 #9929 bár azért az orosz légvédelemtől nem kell félni lövés után úgy felugrik az ágyu hogy lehetetlen vele normálisan repcsire vadászni, tegnap próbáltam a vége az lett hogy sima lőszer bele és baszogattam a tier3asokat :( -
Coral Springs #9928 Azt én is észrevettem hogy rengetegen kezdenek repülővel, ha az én csapatom akkor már tudom hogy vesztünk, mert lent több a pro tank driver. Én tankot nem is állítottam szolgálatba mert nem értek a tankokhoz, a gépemből meg 8 csatából csak egyszer lőttek ki, akkor is azért mert elhúzódott egy dogfight 2 vs 1 -ben amiből végül 4 vs 1 lett. -
Zuikaku #9927 Mondjuk ami a probléma ezzel a vegyesfelvágottal, hogy nincs balance a repülők és a tankok arányában. Az MM-et úgy kéne megoldani, hogy a csapatban csak korlátozott számú repülő lehessen(meg önjáró légvédelmi tüzérség). Mert sokszor hátrányba vagy előnybe kerültünk a szárazföldön, ugyan is sokan kezdtek repkedni egyszerre. És elég kellemetlen tud lenni mikor a csapat fele repked, a szárazföldiek fele önjáró AAA, a tankodra meg minden bokorból T-34-esek meg Kv-1-sek rontanak. Például összedobhatnának egy olyat, hogy 8 harckocsi, 2 önjáró AAA, és a maradék meg repcsi. Vagy legalább valami hasonlót, mert ez a mindenki azt hoz amit akar műsor eléggé meg tuja borogatna az erőviszonyokat. -
Coral Springs #9926 Na kipróbáltam ezt a vegyes műsort. Nagyon hangulatos, nem csak lent megy a nagy harc, akad azért munka fent is. Sokan jönnek be repülővel de általában easy target mind, látszik hogy a legtöbbjük nem ért a dogfight -hoz. Megpróbáltam én is kilőni egy-két tankot az Airacobra 37 -esével, de azonkívül hogy csak eltaláltam őket különösebb sérülést nem okoztam egyiknek sem, se elölről, se hátulról. Miután egy ilyen akció után nem bírtam felhúzni és fának csapódtam, hagytam a tankok lődözését. Az fps drop -al kapcsolatos problémám meg megoldódott és nem is. Vannak map -ok amik nagyon stabilak, de vannak ahol meg játszhatatlan.
Összességében tetszik, de nem hiszem hogy sűrűn fogom én ezt tolni amíg nem változtatják meg a metagame -et. Itt már nagyon beüt a random faktor, nem vagyok hozzászokva hogy RB -n lelövök 5-6 gépet majd vesztünk. Megtudom állítani a közelgő bombázókat, de ezenkívül repülővel semmi beleszólásom nincs a csata alakulásába, másodlagos tényezők a repülők. Van két - három lebombázható gyár amit nem bombáz senki, azonkívül nincs semmi lehetőség hogy fentről alakítsuk a játékállást. -
Stefan99 #9925 Mégis sokan panaszkodnak hogy OPok az oroszok.
Milyen felemelő érzés amikor javítom a tankot, és meghallom a bomba süvöltő hangját, úgy 15 másodpercen keresztül. kb 20 sec kellett volna még a javításhoz.:D Azért van néhány repülni tudó játékos sm-ben is.:) -
#9924 német haditechnika + most a ruszkik az aktuális rosszfiúk a közvéleményben. -
Stefan99 #9923 Csak tudnám miért van mindig ötször annyi német tank a várakozó sorban... -
Stefan99 #9922 Akkor legalább egyszer az életben érezheted hogy még sincs papírból a páncélja.:)
Még béta, van még mit javítani. Valaki az imént panaszkodott hogy egyszem tigerjét egy bunkerben spawnolta a rendszer.:D -
Kipróbálom reserv géppel is.Ha beteszi a panthert rank 1-be...... -
-
Gyerekek!!! Ezt nem hiszem el!!!!
2 sloton van gép,egy rank2 ju 87 és a panther. Kuban map.A ju 87-el lépek be.
Első enemy ami szembe jön egy T28.Aztán egy ZIS,egy T26!!!(játékos,nem AI) egy KV1,és így tovább.
Egy mészárlás volt.
Itt valamit nagyon elkúrtak az MM-el. :D Teljes káosz lett az egész játék...
A mi csapatunk is csupa kisebb tank.:
http://kepkezelo.com/images/u1p19fp84s8k8hen4qk.jpg
http://kepkezelo.com/images/3rkr2tzsqgk6j1f3glv6.jpg
-
Stefan99 #9918 http://kepkezelo.com/images/ygiuktv0gqx7eousoa0y.jpg
Na itt van, tipikus eset, ő lát engem én nem látom őt (fű miatt). Valahol 12 és 14 óra között. Persze a tankom is sérült így mozdulni sem tudok. :) Vakon lövés majd halál a részem. -
Hát ezek a kib. repülők nagyon hiányoztak!! Miért nem lehet úgy megoldani hogy csak az menjen vegyes csatába aki akar?????
RB egy káosz,össze vissza repkednek.ju87-nek van egy bombája aztán mehet vissza a reptérre.Így használhatatlan.Ez így egy vicc.Simbe nem tudok menni ha van egy repülő is egyik sloton mert sim tutorialt akar velem csináltatni.Még felszállni sem tudtam de nem is érdekel.Mindig rühelltem a rep. szimulátorokat.
Ha váltogatom a sim és RB csatákat,attól függően hogy hol kevesebb a várakozás,akkor állandóan cserélgetnem kell azt a nymvadt repülőt tankra mert csak úgy enged tutorial nélkül simbe ha nincs repülő egyik slotben sem.RB-ben meg kell mert ott meg hátrány ha a többiek vissza tudnak jönni repülővel is én meg nem.
Ez ebben a formában úgy el lett baszva ahogy csak el lehetett..... -
vajakos21 #9916 http://www.youtube.com/watch?v=k7tO02U62J4 -
Caterpillar #9915 Az összes WT celebnek akiket követek YT -on (eNtak, Baron, Phly) van saját accountja, viszont van olyanjuk is amin minden unlockolva van... :) -
Stefan99 #9914 http://kepkezelo.com/images/nggf57qff1kw9agm1c7o.jpg
Sokszor repkednek ilyen magasságban persze hogy lekapja őket a légvédelem. Jó lenne tankkal is rájuk lőni(géppuskával) :) -
Coral Springs #9913 Ő azért játszik is valamennyit de a többi leginkább videózni jár fel a szerverre, gondolom jó pénzeket kapnak a nézettség után a Youtube -on. -
Susarc #9912 Etnak 35000 golden eagle:_) azt se vette :D -
Drubowski #9911 Én Ju-87 G1-el T34-eket is kitudok lőni...szerintem a Yak-9T is kitudná. Viszont az mocsok idegesítő hogy kilövök egy tankot, max. kettőt, és kb. annyi volt a repülős része, mert mire visszaérnék a reptérre vége is a meccsnek, nevetséges...lőszer visszatöltést* mixed RB-re!!!44!
*legyen 1,5x-2x-e az árkádénak. -
Coral Springs #9910 Ez a videó tegnap itt is meg lett osztva. Nincs rajta semmi érdekes, csak a WT celebeket láttad ökörködni. Valószínűleg ők közvetlen kapcsolatban vannak a Gaijin -al, például a Phly -nek néhány játszott óra mellett 100 -as szintű account -ja van, mibe telik további extra lehetőségeket kérniük ? -
tutyimutyi2 #9909 az az éredekes hogy én korábban találtam oan vidit ahol arcade-ban nyomták légvédelem vs repülők -
Amaymon #9908 Nem is nekem van bajom vele :D -
Coral Springs #9907 Leginkább a gyors vagy zuhanó bombázók a veszélyesek, ha nincs rájuk valami vadász ami lelőné őket. Nehezebben dolga van velük a légvédelemnek, és nagyon hatékonyan tudják irtani a mozgó célpontokat is. A nagy bombázók szerintem veszélytelenek, könnyű célpontok a légvédelemnek is, nem tankok bombázására lettek kitalálva. A vadászok meg szintén veszélytelenek szerintem, ha van is rajtuk bomba nincs hozzá célkereszt RB -n és SB -n, tehát aki nem tud célozni annak kapufa, a rakétával szintén ez a helyzet. A cannon -os gépek meg leginkább a light tankokra veszélyesek, ám ha sűrű lent a növényzet, például sok a fa, akkor körülményes használni. Mindig fenn áll a veszély hogy vagy odacsapom a gépet, vagy elkap egy fa. Tehát ezt így összegezve a gépek annyira még se veszélyesek jelenleg a tankokra, csak azért se mert sok a noob pilóta. -
Susarc #9906 az összes repcsis RB ben a playerek 70-80% a a szájbaqrt AAA-t lövi ! MOST ,hogy szarásig van a map AAA-val nem lövik.....helyette tingli tanglizik a csapat 3/4-e......árulja már el valaki ennek a logikáját -
Szerintem a repülőkkel semmi gond sincs, egyszer se lőtt ki repülő, mindig tankok lőttek ki. De jó hogy vannak, szépek a látványos kamikaze akciók :D -
Amaymon #9904 Tegnap írtam, hogy gazsi nem közvetlen játékmenet manipulával: cinkelés, arany lövedék stb. keresi a dodó-t.
Hanem spontán metagame váltásokkal, mint a mai! Terelgetik a népet, most pl. azokat akiknek nincs repgépe, mert csak tankolt. Őket kicsit megtolják AF felé is. Tesztelnek egyet, ha sok sírás megy a hiv. fórumon kitalálnak valami mást. Na meg ezzel elvonják a content-ről is a figyelmet, amíg új pályákat, fícsöröket és gépeket tesznek be. -
Coral Springs #9903 Nekem SB -ben a mouse joy -al volt mindig is problémám, szerintem az SB mouse aim -al is lehetne ugyanaz. Mit változtat a full control lényegén a kezelőfelület ? Szerintem az ég világon semmit, azonkívül hogy esetleg nem kéne a boltba menni joystick -ért. -
Coral Springs #9902 Ha megvan a normális fps -em, de a játék drop -ot produkál az nehogy már a gépem baja legyen. Én a grafikát nem fogom levenni az tuti, max nem játszok mixed -et amíg a Gaijin nem javítja a hibát. De amúgy beszélgetünk a semmiről, még ki se próbáltam hogy az utóbbi patch mit javított. -
Gabhess #9901 nézd aki maxrahúzza a cuccot és csodálkozik ha nem megy, de nem veszi le a grafot ennek ellenére sem, azt csak sajnálni lehet...
Na jó csatákat skacok egy AAA pizsit lőtt szasztok
-
Amaymon #9900 Volt itt régebben elemezgetés a hw igényről. Nem feltétlen a gépe baja. -
Stefan99 #9899 Ezt mondom én is. Legyenek vegyes csaták, mert az úgy nagyobb élmény, de ne kényszerítsenek rá hogy olyan egységgel menjek ami nekem nem megy. Ha lesznek hajók, azt is kipróbálnám SM-ben, akár tengeralattjárót is, játszottam silent hunterrel elég sokat, úgyhogy azt hiszem azzal is elboldogulnék. De a repülő szimulátor nem nekem való, előbb is olyan dugóhúzóba keveredtem, hogy meg sem álltam a földig.:D Pedig nem csináltam semmi különös manővert. -
Coral Springs #9898 Costum -ben minden maxra húzva, DX 11, és mint írtam az fps -em elég jó. De most javítottak nem rég vmi fps drop bug -ot, talán javult a mixed is. -
Gabhess #9897 hű ez igaz..azt hogy
csinálja? a géped gyenge vagy valami más gond van?
-
Coral Springs #9896 Ha 40-50 fps -ről ledobál 10-20 fps -re másodpercekig, az még sörrel is játszhatatlan.