Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Hát ezek a kib. repülők nagyon hiányoztak!! Miért nem lehet úgy megoldani hogy csak az menjen vegyes csatába aki akar?????
RB egy káosz,össze vissza repkednek.ju87-nek van egy bombája aztán mehet vissza a reptérre.Így használhatatlan.Ez így egy vicc.Simbe nem tudok menni ha van egy repülő is egyik sloton mert sim tutorialt akar velem csináltatni.Még felszállni sem tudtam de nem is érdekel.Mindig rühelltem a rep. szimulátorokat.
Ha váltogatom a sim és RB csatákat,attól függően hogy hol kevesebb a várakozás,akkor állandóan cserélgetnem kell azt a nymvadt repülőt tankra mert csak úgy enged tutorial nélkül simbe ha nincs repülő egyik slotben sem.RB-ben meg kell mert ott meg hátrány ha a többiek vissza tudnak jönni repülővel is én meg nem.
Ez ebben a formában úgy el lett baszva ahogy csak el lehetett.....