11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Nevetségesek ezek az összeesküvés elméletek! Szerintem meg az hülye aki ezekben hisz és ezeket terjeszti.Ugyanez ment a wotban is.Ha sokat nyersz akkor szopat a játék,ha prémed van akkor gyenge ellenfeleket kapsz,stb.(a wotban egyszer pont ezért vettem prémet és egy hétig figyeltem a statomat.Semmi nem változott!!!!)
    Egyszerűen nevetséges ez a nyafogás.....

A randomról meg csak egy példa,amit saját magam tapasztaltam.A helyszín egy kaszinó,"élő" rulettasztal,nem gép. Egymás után 16x volt fekete.Ilyen a random,néha bizony ilyen hosszú sorozatok is előfordulnak.A játékbeli sorozatokról pedig egy kép.Ez pár heti játék eredménye.Vannak napok mikor jobban megy,vannak mikor rosszabbul de ez a 60-70% win nagyjából állandó.Csatánként a 3-4 kilőtt enemyvel kb. ezt lehet hozni.(persze még nincs több ezer csata amiből igazán átlagot lehetne számolni de a tankosban még senkinek sincs)