37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dagohun74 #9575 Én is kiprobáltam az arcade-ot de az tényleg vicc. Kb. ugyanezt hozom én is mint te vannak rossz és jó körök. Van pl. pont tegnap KV-85 na megyek elverek mindenkit domb mögül ki nézek északra ott az ellen erre délről a tigris one shotol, lövés nélkül haltam no respawn. Ennyi ez egy nagyon rossz kör volt. -
Még egy mondat a statomhoz.Ez csak RB.Arcade-ban nem játszom mert az egy vicc,simben pedig úgy 55% körüli a winem.Ennek is egyszerű oka van,simben jobb a játékosállomány,ott már az én tudásommal nem tudok 60%-ot hozni.Egyszerű dolgok ezek,mindenféle összeesküvés nélkül.. :) -
twi452 #9573 sg.hu nevű szokott lenni ha fent van valaki akinél be volt állítva
egyszer belépsz vagy létrehozod a szobát amikor nincs bent senki és nem lépsz ki belőle akkor a következő indításnál automatikusan beléptet már a megnyitott szobákba -
van ingame valami magyar channel?
kerestem, de semmit se dobott ki. -
Nevetségesek ezek az összeesküvés elméletek! Szerintem meg az hülye aki ezekben hisz és ezeket terjeszti.Ugyanez ment a wotban is.Ha sokat nyersz akkor szopat a játék,ha prémed van akkor gyenge ellenfeleket kapsz,stb.(a wotban egyszer pont ezért vettem prémet és egy hétig figyeltem a statomat.Semmi nem változott!!!!)
Egyszerűen nevetséges ez a nyafogás.....
A randomról meg csak egy példa,amit saját magam tapasztaltam.A helyszín egy kaszinó,"élő" rulettasztal,nem gép. Egymás után 16x volt fekete.Ilyen a random,néha bizony ilyen hosszú sorozatok is előfordulnak.A játékbeli sorozatokról pedig egy kép.Ez pár heti játék eredménye.Vannak napok mikor jobban megy,vannak mikor rosszabbul de ez a 60-70% win nagyjából állandó.Csatánként a 3-4 kilőtt enemyvel kb. ezt lehet hozni.(persze még nincs több ezer csata amiből igazán átlagot lehetne számolni de a tankosban még senkinek sincs)
-
Gabhess #9570 sosem értettem , miért nem lehet ugyanazon tier tankokat egymás ellen engedni? kizárt , hogy nem lehet összesorsolni, csak úgy , hogy mindíg legyen 4-5 1 számmal nagyobb tank mint amivel vagyok. ja és tisztában vagyok vele, hogy a csatába vitt legnagyobb tier alapján dönt. -
Gabhess #9569 még egy pár videó és végleg elmaradok a melómmal..:)) -
Caterpillar #9568 A Tier IV ennyire üres így délelőtt?
-
Pettersson #9567 múltkor valami olyasmit láttam, hogy "tank race" beálltak, mintha egy forma 1-es rajtrács lenne, csak épp jött egy bombázó, ledobott rájuk pár bombát és hullottak mint a legyek... :D
-
Sith #9566 Nem tudom mi köze a prém fióknak ahhoz hogy mivel lősz le mit, persze ha prémed van gyorsabban fejlődsz de ennyi (az hogy esetleg az MM hova sorsol az egy másik kérdés)
Egyébként még mindig nem érzem azt a pénzéhséget (persze ők is keresni akarnak a dolgon ez érthető) viszont azt nem érzem hogy ha fizetsz akkor te leszel a fix nyertes, csak annyi hogy kevesebb grinddel lesz meg a panther vagy a Mig15
A tankoknál mondjuk erről kicsit korai nyilatkozni mivel kb 2 hete open szóval van még mit fejleszteni, balanszolni rajta. -
Susarc #9565 ilyesmin én is gondolkodtam már! nem létezik,hogy ilyen szinten ingadozna a játékosok teljesítménye! arról nem is beszélve,hogy azért magamat nem átlagos játékosnak tartom az eredményeim és tapasztalatom alapján!
Vesztek zsinórban 5-6-ot majd BAMM VARÁZSÜTÉS és nyerek 5-6 ot közbe meg a testem az agyam meg a reflexeimet senki nem cserélte ki a szobámban a gépem előtt! / vagy ,de az UFÓK :D/ előbbi vesztes meccseken jönnek az ilyen hihetetlen dolgok,hogy 5-6 lövésre se esik szét semmi utána meg érdekes módon igen......
fene se tudja mi az igazság,de néha olyan szinten nyílvánvalóan "csal" a játék,hogy még! :P -
Az ellenfél tankján okozott sérülések színjelöléséről készítettem egy rövid összefoglalót. A Segédletek-ben megtalálható. -
twi452 #9563 mindig csinálnak valami ökörséget :D
-
Gabhess #9562 na ezt majd megkuksizom, nagyon vidám dolog lehet..:) -
Caterpillar #9561 Custom battle, szoktak a srácok (Phly, Baron, eNtak) ilyen "Eventeket" rendezni. -
Gabhess #9560 ez nagyon komoly videó , ilyenben részt vennék a pz oldalán, ez milyen játékmód, hogy összekerültek? -
Gabhess #9559 szerintem amíg arra hajtanak , hogy minél többet fizess , addig sosem lesz ez komoly játék, nem hiszem, hogy sok minden változik ha prémfiókod van, csak több a hozam és ennyi. -
twi452 #9558 cáfolat :D
-
Sith #9557 Azért repülőknél kicsit más a helyzet, ott ha kellően nagy mázlija van és kellően elszúrja az ellen akkor kb bármivel le lehet lőni bármit, ott nem áll fenn az a helyzet hogy ha megfeszülsz akkor sem lövöd át a PZ2 vel az IS4-et pld.
-
Caterpillar #9556 Valamint a történetből jótékonyan kifelejtett tény, hogy a MiG-15 crashland után állt a betonon amikor a Po-2 kibombázta... 
Szóval így születik a történet, hogy az a cheater kcsg lelőtte a MiG-15 -öt Po-2 -vel!
-
Glo #9555 Na ja, van az a szint amikor a maximum BR növelő stattal is lenyúzzák az ellent :)
(Utána jön a csíter kisgép leszedte a Mig15-öt mondóka) :)) -
Gabhess #9554 mi az a gf? -
Coral Springs #9553 Szerencsére én már jelentős kompenzáló erő vagyok az AF -ben, RB -n rengeteg csatát lehozok akár egyedül is, nekem elég ha a team legfeljebb figyelem elterelésnek van ott. De még AB -ben sem egy csatát döntöttem már el, pedig ott tényleg nagy a random faktor. Kinőttem én már azt, itt a GF -ben meg kóválygok céltalanul ha néha betévedek. -
Droughert #9552 9536-akkor van, ha rossz helyen találod el. Nekem nagy távolságnál szokta ezt beadni, akkor valószínűleg tracket, vagy tornyot lövök, ad némi pénzt, de igazából kárt nem teszek a tankban. Ha ilyet ad be, tudom, hogy korrigálnom kell a lövés szögén.
9537-nél meg érdemes lenne tudni, hogy ki mivel lőtt a másikra (nem ismerem azokat a tankokat, nem nagyon mentem velük), mert ez kevés info, hogy ki hányszor lőtt, milyen szögben találta el a lövedék, mert az is lehet, hogy simán átment rajta a lövedék, minimális sérülést okozva. -
Droughert #9551 Bug vagy lag, nekem is pont tegnap volt ilyen kurskon, egy t34-re lőttem, és lövés pillanatában azonnal felugrott a szöveg, hogy saját csapattársat lőttem. Te tegnap volt többször olyan, hogy egymás után 2 lövedék hagyta el a csövet, két becsapódás is volt, sajnos ezek soha nem találtak, de azért megnéztem volna az ellenfelet ha azt látja, hogy 1sec-en belül kap 2 lövést tőlem..
Kurskon tegnap nagyon sokszor előjött az eltűnő tank bug. 5-6körig ez ment folyamatosan, egyszerűen senkit nem tudtam kilőni, mert sniper nézetben elűnt, kizoomolva ismét megjelent. Német oldalról, ha jobbra indultam kerülni felfelé a dombokra. Így egy idő után azt fel is adtam, maradtam lent a völgyben, ott nem tűntek el a célok. -
Gabhess #9550 akkor hogyan lehet az amiből elindult ez a beszélgetés? 9536, 9537 erre a két bejegyzésre gondolok.
-
Glo #9549 Küldj egy bug reportot a fórumba, ez elég érdekesen hangzik, biztos kivizsgálják. -
Glo #9548 Hja, van egy ilyen hullámzás az tuti. GF-en, ahol kevesebb tankra jut ugyanannyi játékos ez jól megfigyelhető. Én is mentem már a Tigrisemmel Is2mod44 ellen. Aztán 3 gány körrel később meg T34-ek ellen Kurskon.
Amikor beadja Kurskot akkor tudom, hogy nagyjából vége a hullámvölgynek :)
Ez ilyen, el kell fogadni. -
Coral Springs #9547 Azt mondjuk én se gondolom hogy a DM -el összefüggésben áll az hogy nyersz vagy sem, a DM az egy fix érték ami sosem változik. Én azt a tényt hangsúlyozom hogy a játék alaposan megnyirbálja az esélyeidet ha épp olyan a kedve. -
Gabhess #9546 azt láttam én is ha eltűnik betalál, mert figyelem hozamot. de tegnap amit művelt, rácéloztam az ellenre átütésjelző szép zöld célkeresztem szélén volt egy csapattárs kb 3 órára tőlem és kb 50 méterre. éppen hogy belógott a célkeresztbe, rálövök az ellenre, erre felrobban a csapattárs.. na ezt hogyan? a kereszt közepétől 4-5 vonásra volt a csapattárs tankjának a széle! És tudom , hogy miattam robbant mert mínuszt kaptam érte.
-
Glo #9545 Az meg a Hit Detection amit mindenki szid. Amúgy a mostani peccs után az örök szidalmazója is elégedett(ebb) vele.
Nem véletlen köszönünk úgy a squadban felszállás előtt, hogy 'May the hit detection be with you!' :))
Tankoknál ilyen nincs. Max eltűnik a lövés animációja, de a lövedéked sebez. Max nem látod mennyivel ment mellé és milyen szépen verte fel a port. -
Glo #9544 Csak az MM szól bele ebbe, az átütést meg a sebzést nem ez alapján adja.
Ha jól nyomod akkor jobb ellenfeleket kapsz (magasabb BR-t ad az MM a sorsoláshoz), de a tankok/repülők működése ugyanolyan. -
Gabhess #9543 én egyszerűbben azt mondtam a wot ból emelték át ezt a rendszert.. repülős része nekem akkor tette be a kiskaput amikor 5 percig lőttem egy gépet hullottak a darabok de tovább repült, mellettem elhúzott valaki 1 koppanás gép irányíthatatlanul zuhan a föld felé, és ez nem 1* eset..zsinorban nyomja az ilyeneket..:( -
Caterpillar #9542 Update 1.41.7.50
Ha jól látom, volt itt pár hibásan működő lőszer is... A Sherman tulajok pedig ismét örülhetnek, immár a tűzgyorsaság is lassabb lett.
-
Coral Springs #9541 Szerintem is beleszól, aki mást mond az vak vagy hülye. Értelemszerűen ha sorozatban vesztesz (vagy épp nyersz) 10-20x az nem random. Ha az enemy team csatáról csatára tele van pro gyerekekkel, a te csapatodban meg az ai többet tesz a győzelemért mint az irl játékosok együttvéve az se. Ráadásul amit anno sokat emlegettem de kevesen hitték el, hogy maguktól felrobbannak a földi célpontok. Érthetetlen hogy például egy hegyekkel körülvett magányos pillbox hogy a faszomba tud felrobbanni, miközben az ellenségnek még híre sincsen arrafelé, esetleg egy ellenséges pillbox a pálya másik felén, szintén hegyekkel körbezárva. Tehát azt se lehet mondani hogy az egyik kilőtte a másikat. Ha szoros az állás, de mégis az enemy áll vesztésre mert már alig van gépük, akkor egy ilyen miatt elbukni a csatát én szerintem nonszensz. Ezeket a tapasztalataimat a repülős részből merítettem, ám nem esik messze az alma a fájától, nyugodtan rá lehet vetíteni a tankos részre is. -
twi452 #9540 ha lepattant volna az lett volna furcsa nem az, hogy keresztül lőtted azzal a szarral :D
hogy nem találtál el semmi lényegeset az egy dolog.. xD -
Gabhess #9539 Ry0K3N
A neve alatt kisbetűkkel ugyan ez az anomália található meg elc és történet -
Gabhess #9538 erről vitáztam tegnap, hogy a játék mennyire szól bele abba, nyerhetsz vagy nem.... de leoltottak, hogy csak a noobok gondolják így.. -
Nekem tegnap olyan volt RB-ben, hogy 20 méterről, 4x lőttem telibe a PZII-t, a BT7-tel, 2 oldalt, 2 haslemezt ütött át, erre ő rám fordult és egy sorozattal elkaszált. Csak lestem mint hal a szatyorban. -
Susarc #9536 hogyan lehetséges,hogy egy 45mm-es páncéllal rendelkező tankot lövök 200 méterről egy 935m/s-es lövedékkel hosszú csőből ami ilyen közelre cca 140mm-es rombolást is tud erre kapok egy pár pontos hit-et az orosz meg rámfordul és szétbassza a 80mm-es fronton keresztül a tankomat?!
esik az eső? vagy felhős az ég vagy miért?