War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõtte viszont járkálnak sõt rád is lõnek kis kaliberrel 😊
biztos ki lesz ez találva 😊
a HB -hoz képest. Mondom oké, elkezdtem HB -zni is, leküzdöttem a monotonitást, megtaláltam ott is a nekem való gépeket, és mondhatni megkedveltem. Letoltam, és tolok ott a mai napig olyan mûsort hogy sokan megirigyelik, és ez meglátszik a statisztikámon is. Azóta viszont elkezdtek szivárogni az emberek az FRB -be, most akkor vagy király ha az FRB -ben vagy király, azokból akik ott játszanak ömlik a cinikusság, és a lekezelõ duma. Mondjuk szarom le hogy ki mit mond, én büntetnék FRB -n is ha meglenne hozzá a felszerelésem. De ez már az a kategória, hogy nem fogok felesleges pénzeket elkölteni azért, hogy másoknak reprezentáljak.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"- Field Repair.The skill of tank repair in combat conditions increases damage elimination rate, particularly tracks repair time."
A kérdés az hogy ezzel mit tudnak megjavítani és mennyi idõ alatt.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De már Realistic szinten sem vagyok biztos benne, hogy ez szép megoldás lenne. Simulation szinten meg inkább visszás...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ráadásul ahogy twi is írta WT:AF-ben ha leteszed a bombázót a lövészeket még lehet használni. Nálam is volt olyan hogy Avengert leparkoltam mert motort kilõtték de még vitorlázni tudtam vele , aztán a hátsó lövésszel lekaptam egy zérót a földön kuksolva. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
lõttem már le így idiótát aki megpróbált kilõni a földön 😊
nem kell fogni az emberek kezét majd legközelebb tanul a hibájából 😊
ha akar amúgy bármikor ki tud lépni a gépbõl, árkádban be is tud ülni a következõbe
Ha a realizmust olyan szinten nevezzük be, hogy már a futómû sérülést is behozzuk, akkor az említett problémák merülnek fel, vagyis a mozgásképtelenné vált harckocsi a játékélményt erõsen visszaveti.
A lánctalpas futómûveknél legfeljebb az enyhe futógörgõ sérülések mellett marad mozgásképes a jármû, esélyesen viszont vagy félrevezeti, és ledobja a láncot, vagy pedig a nem megfelelõ feszítés miatt túl laza lesz a lánc, és mozgás közben szintén leesik.
Egy lánctalp-szakadás még nem akkora gond, azt IRL is meg tud oldani 10-20 perc alatt egy személyzet. De egy futógörgõ kitörés már nem harctéri javítás esete.
Szóval nyilván az ilyen helyzetekre is megoldás kell taláni, ezért mondom, hogy kompromisszumok lesznek feltehetõen az eféle helyzetekre.
a repülõs résznél sem hátrány, hogy ha nem figyelsz oda akkor szétszakítod a szerkezetet
meg kell tanulni "használni" a játékot persze ez manapság már túl sok egyesek számára a sok lebutított tucatkacat miatt
valószínûleg arcade-ban nem fog tönkre menni a cucc ha nem figyelsz de nehezebb fokban én számítok erre és ez csak színesíti a játékot nem elvesz belõle szerintem
-Attól senki sem lesz jobb, hogy õ FRB (Simulation) vagy HB (Realistic) szinten játszik, míg mások csak AB-znek. Az Arcade is a WT része. Emiatt nem piszkáljuk a másikat!
-Egymással ne személyeskedjetek feleslegesen...
Még mindíg nem veszed le, hogy szinte biztosan azért nem csinálták meg, mert egyszerûen érdektelen a téma...
Hogy megvilágítsam: ez kb olyan, minthogy engem fikázol minden lehetséges alkalommal, hogy a repülõs játékban megragadtam az arcade résznél.
A fejedben mindíg az van, hogy ez biztos azért van mert hülye vagyok, én meg n+1 alkalommal elmondom hogy 1: nem érdekeltek a repülõk és az arcadeot is otthagytam T5 ütán, 2: nekem szórakoztató az arcade.
@Sith: Én itt a futómû élethûségére és a sérülésmodellre céloztam. Ha élethûen csinálják meg a futómûvet, akkor bele kell tartozzon az is, hogy adott esetben pár futógörgõ kitörjön például. Ezzel viszont mozgásképtelenné válik a jármû, és a játékélmény zérus szintre csökken esélyesen...
A több játékos - egy jármû lehetõség összetettebb dolog a WT(G) és a WT(N) esetében, de szvsz. még Realistic szinten sem indokolt a használata. A különálló pk. / irányzó / sofõr szvsz úgy szimulator szinten kezdene életképes lenni, amikor pl. a térképen nem jelenik meg egybõl az összes LOS-ban lévõ jármû.
Tedd a szívedre a kezed, ha ott kidolgozták volna ezt a részt hányszor csodáltad volna meg menet közben? Max párszor, aztán a játékra koncentrálsz és többet nem foglalkozol vele.
Nagyon szépek ezek a képek, nagyon jól le van modellezve sok dolog. De most õszintén, ki nem sz@rja le?! Ha játéktechnikában elcseszik ezt, akkor a hajukra kenhetik az egészet. Én inkább játszanék egy csúnyább, de jó játékkal, mint egy csili-vili rosszal és ezzel nem leszek egyedül...
A játék ezen részérõl pedig igazán még semmit sem tudunk.
De azért bizakodunk. 😊
Már legalábbis Arcade módban, ameddig te a War Thunderben eljutottál...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szerintem Wargamingék borzasztóan ocsmányak.
Csak gondolj bele például, hogy valakinek elviszi egy bombatalálat pár futógörgõjét, de ezt leszámítva a jármû harcképes marad. A játékos a harc hátralévõ felében ott fog ücsörögni a mozgásképtelen harckocsiban?
Ha a bombázóknál a több játékos - egy gépben megoldást elvetették, mert az unalmas lenne, akkor az ilyen lehetõségeket is el fogják (szerintem) vetni...
Mondjuk az tény, az online játékkirályt magasztaló natgeos filmben többször mosolyogtam én is, hogy mennyire nyomták a "még az utolsó zsanért is élethûen odarakjuk, annyira realisztikusan élethû játékot csinálunk" marketingdumát.
Pedig nem kéne vakítani, ez egy árkád cucc, nem kell annak hûdenagyonrealisztikusnak lennie.
Mert gondolod hogy próbálták megcsinálni?
Játék közben 3rd person nézebõl többnyire csak a másik topik kabalaállatkái szoktak lövöldözni. Szóval szép meg jó a felfüggesztésen élethûségére törekedni, de jelentõsége kb nulla. Nagyjából annyi mint a lepkéknek meg a pipacsoknak a sztyeppés pályán.
2. "Viszont teljesen logikusan és jól áll az a felfüggesztés." nem nincs igazad.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Vagy ez csak nekem új infó?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Viszont teljesen logikusan és jól áll az a felfüggesztés.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Én megcsináltam 18-ból 17-et, viszont nyitva dev server, szóval most hétvégén tartök egy kis pihenõt, a 22-bõl 17 jó arány, valahogy nincs kedvem se zeroval se corsair, p-47-p38-al menni.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
a rendes klienst ugye nem barmolják szét, a dev szerver meg adott
bárki próbálkozhat vele csak nem engedik be 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ez a WT az utolsó reménységem, ha nem akkor marad a BF. Vajon, hogy fog kinézni a CBT? Külön kilens lesz vagy patch jön a mostanihoz és account korlátozás lesz akkor? Már mindjárt dec 4-e. Tuti hétfõn már lesz vmi.
Én arról, hogy meddig fog tartani a CBT nem találtam infót sehol se.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez a Gaijin verziója a "When it's done"-nak. 😄