Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #9551 Bug vagy lag, nekem is pont tegnap volt ilyen kurskon, egy t34-re lőttem, és lövés pillanatában azonnal felugrott a szöveg, hogy saját csapattársat lőttem. Te tegnap volt többször olyan, hogy egymás után 2 lövedék hagyta el a csövet, két becsapódás is volt, sajnos ezek soha nem találtak, de azért megnéztem volna az ellenfelet ha azt látja, hogy 1sec-en belül kap 2 lövést tőlem..
Kurskon tegnap nagyon sokszor előjött az eltűnő tank bug. 5-6körig ez ment folyamatosan, egyszerűen senkit nem tudtam kilőni, mert sniper nézetben elűnt, kizoomolva ismét megjelent. Német oldalról, ha jobbra indultam kerülni felfelé a dombokra. Így egy idő után azt fel is adtam, maradtam lent a völgyben, ott nem tűntek el a célok.