11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Szerintem is beleszól, aki mást mond az vak vagy hülye. Értelemszerűen ha sorozatban vesztesz (vagy épp nyersz) 10-20x az nem random. Ha az enemy team csatáról csatára tele van pro gyerekekkel, a te csapatodban meg az ai többet tesz a győzelemért mint az irl játékosok együttvéve az se. Ráadásul amit anno sokat emlegettem de kevesen hitték el, hogy maguktól felrobbannak a földi célpontok. Érthetetlen hogy például egy hegyekkel körülvett magányos pillbox hogy a faszomba tud felrobbanni, miközben az ellenségnek még híre sincsen arrafelé, esetleg egy ellenséges pillbox a pálya másik felén, szintén hegyekkel körbezárva. Tehát azt se lehet mondani hogy az egyik kilőtte a másikat. Ha szoros az állás, de mégis az enemy áll vesztésre mert már alig van gépük, akkor egy ilyen miatt elbukni a csatát én szerintem nonszensz. Ezeket a tapasztalataimat a repülős részből merítettem, ám nem esik messze az alma a fájától, nyugodtan rá lehet vetíteni a tankos részre is.