Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sith #9495 Természetesen nem egyedül kell ellátni az 5 ember feladatát viszont kicsit másképp meg lehet oldani OFP, RO megoldotta (igen tudom más kategória)
Nem azt mondom hogy töltőnek vagy rádiósnak is kell ülnie a tankban, de egy parancsnok, lövész, vezető, simán beférne. (ahogy a távcső és a periszkóp nézet is, igazából azt várom sim be mikor pakolják bele a manuális váltást)
Szerintem a RB nehézségi szintjét kéne kicsit feljebb tolni és a "szimulátort" jócskán megemelni, jelenleg köszönő viszonyban sincs a repülős rész szimulátor részével (és még az sem a szimulátorok csúcsa persze)
Itt viszont bejön az hogy ez egy tömegjáték random emberekkel, én se örülnék ha beülne mögém egy Vér István lövésznek vagy ne adj isten sofőrnek.