War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én nem azt mondtam, hogy a F2P = B kategória, hanem azt, hogy azért egy friss, eleve húzócímnek szánt, AAA kategóriás, és több tízmilliós fejlesztési költségû játék grafikája nyílván lelép egy F2P játékot, amely ráadásul egy több éves motorra támaszkodik.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A ps4 nyit egy csomó f2p pc-s mmo felé tehát nem überbrutálállat kizárólagos ps4 címek hanem csak egy plusz lehetõség, hogy a mi konzolunkon ezekkel is tudtok játszani, illetve fordítva is lehet verni a mellényt, hogy a mi játékunkal tudtok ps4en is tolni.
Azt nemrég nyilatkozták, hogy ps4re rádughatsz bármilyet bill+egeret és támogatni fogja a wt, a ps kamera pedig fejkövetõként fog mûködni a wt-ben.
Ezzel együtt nem biztos, hogy fair dolog egy F2P játékot összehasonlítani egy AAA kategóriás fizetõs játékért.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Szted igy ír egy sértõdött ember? 😊
Mint a legelején írtam, az egészbõl a mentalitás büdös... hasonlót csinálnak mint a WG a WoWPnél.
Akinek meg van ideje repkedni,az úgy is fog.
Legalább tuti meglesznek a decemberi vizsgáim! 😄 Aztán majd tankozok a karácsonyfa alatt!
nehéz megérteni ?
elõjött belõled a sértõdött kisgyerek lamma vagy micsoda ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vagyis év végén várhatóak a játszható szárazföldi egységek, és 2014-ben többet lehet már hallani a WT(N)-rõl is.
Forrás
Akit meg valóban érdekel a zárt béta, az vegyen erõt magán, és fektessen idõt a játékba...
Az eventek teljesíthetõek, nem csak hardcoreoknak készültek, de mondom ezzel akarják kiszórni a kevésbé aktív játékosokat és nem a profi repülõsökre hajtanak mert az érdekli õket szerintem a legkevésbé hogy a bétások mennyire fognak jól játszani, mert nem az a lényeg.
WoT: Nishizumi77
Az égvilágon SEMMI elõnye nincs a repcsis tapasztalatnak a tankozáshoz. Ég és föld, tûz és víz... az meg végképp nevetséges, hogy valaki attól reportál majd több bugot meg jobban, mert neki van ME163asa 😊
1.: Ígértek valamit, amit nem tudnak betartani. Ok, a szoftverfejlesztésnél nem egy világrengetõ újdonság, ha ilyesmi történik.
2.: De ha már megtörténik, akkor mi a fészkes fenéért nem képesek rendesen lekommunikálni? Nem egy nehezen értelmezhetõ, konkrét információkat nem tartalmazó hírt kellene kirakni, hanem azt mondani, hogy ez és ez a helyzet, csúszunk, legyetek szívesek megérteni, és türelemmel lenni.
Azért is lenne üdvözítõ ez a fajta magatartás, mert éppen ezzel tudnának kitûnni a tömegbõl. A tényen maga a kommunikáció persze nem változtat, csak éppen a játékosállomány közérzetén.
3.: Akár tetszik, akár nem, a WoT/WoWp-vel szemben itt egy játékon belül lesz a három fegyvernem. Nem teljesen különálló ágak, és az eddigi kommunikáció alapján azt szeretnék, hogy ez markáns eleme maradna a játéknak. A WT(A) esetében sem tudod kihagyni a szárazföldi/tengeri célpontokat, azok köré épül a játékmenet. Szóval nem lennék meglepve, hogy ha a WT(G)-ben se lenne majd olyan megoldás, ahol egyáltalán nem lesz légi egység (legalább AI szinten). Ha nem is az elején (a játszható légvédelmi egységek hiánya miatt), de késõbb...
4.: A nagy kérdés pedig persze az, hogy mit tartanak majd fontosabbnak. A fegyvernemek szeparálását, a játékosállomány igényei alapján, vagy inkább hûek maradnak az eredeti elképzelésükhöz? Számomra a WT(G) bétakulcs-farm is errõl szól. Vagyis a második lesz (legalábbis jelenleg) a vezérirány...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Eléggé hibás marketing szempontból, hogy a zárt AF közösséget célozzák meg és nem kifelé nyitnak új emberek befelé szipkázásához. Engem pl a tankok egyátalán nem érdekelnek. Csak az hogy sikeres és népszerû legyen a kiegészítõ.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez ugyanolyan lesz mint pl a BF vs CoD playerbázis közti vita.
Ezek az eventek meg kicsit felpörgetik a játékot és erre koncentrálok, nem monoton levelezésre.
WoWP az más, azt a játékot hihetetlenül elszúrták, nem lehet komolyan venni vicc az egész. Nem csoda hogy alig vannak a szerveren és a fejlesztõk idáig is úgy csalogattak játékosokat hogy prém accot lehetett szerezni bétában mert amúgy még ennyien se lettek volna. Én is felnéztem emiatt de az 1. kör után letöröltem a játékot, semmit se változott alfa óta, hulladék az egész és az is egy vicc hogy a controles kb 5 gombból áll és még sebességet se lehet állítani a repülõn csak boostolni!
Most lehet szerezni 75 goldot a tutoriallal, hogy megjelent a játék de csúcsidõbe még így is épphogy volt 7k játékos. A wot oldalán is elég csúnyán lehúzták a játékot a megjelenõs cikkben kommenteknél de jogosan.
Szerintem csak 1 tartós módon fogják rákényszeríteni az egyik rétegét a játékosokat erre a vacakra, mégpedig a clan warssal ha össze lesz kapcsolva a wottal mert akkor a klánosoknak muszáj lesz repülniük is.
Így viszont reménykedhetünk, hogy még ebben az évben open beta lesz. 😄
Igen, gondoljál szépen arra a bizonyos hídra. 😄
Tudom a negatív hullámok és gondoljak szépen arra a *urva hídra 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Azért mégiscsak PS4 start címnek szánták a War Thunder GF-et, hogy ez teljesüljön, legkésõbb karácsonyig ki kéne adniuk.
Megjegyzem hogy a gajin infói mindig is baromira idegesítõek tudnak lenni. (többek közt ez a fenti is, de kb mindenre igaz a War thunderrel kapcsolatban)
Konkrétum sehol, dátum sehol, azért az egyszeri hülye user a pletykák és vagy igaz vagy nem belsõ infók alapján próbálja kitalálni hogy akkor mi is lesz.
Tetszik, nem tetszik (és persze valahol tényleg vicces) de nem véltelen a Soon(tm) az official fórumon.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Már korábban sem értettem hogy ezt a dátumot honnan veszitek, és valamilyen érthetetlen okból a bannerba is ez a butaság került.
A closed bétát beharangozó hírben ez a mondat állt:
"The testing itself is currently scheduled to start before December 4th."
Ez a mondat annyit jelent, hogy a béta tesztet jelenleg valamikor december 4 ELÕTT tervezik elindítani. Nekem ebbõl az jön le, hogy bármikor is lesz a tesztidõszak, max Dec 4.-ig tarthat, mert utána már más terveik vannak(megjelenés).
Úgyhogy szerintem még idén tankozni fogunk a War Thunderben.
(felmerül a kérdés hogy miért olyan szerkeszti a bannert aki nem tud rendesen angolul?)
Aki pl csak az elsõt csinálta meg, amit azért bárki fél óra alatt képes megcsinálni teljesen újoncként is annak is megvan annyi esélye mintha csak egy email címmel kéne regisztrálni aztán várni hátha behúznak 😊
A klienst úgyis le kell tölteni elõbb-utóbb úgyhogy ez nem kifogás, hogy a repülõst minek töltse le az ember 😊
Meg aztán ki tudja még miket találnak ki napról-napra, lehet majd orosz wt indulót kell írni és azért is lehet ticket-et kapni 😄
"In the next three weeks we will be issueing challenges to identify our most determined and loyal fighters."
Igazából butaság zárt béta "tesztelésnek" hívni mert senki nem azért fog gürizni, hogy teszteljen hanem rá vannak pörögve az emberek ezerrel a témára.
A másik pedig, hogy idén mindenki tud majd vele játszani (ha ezt el lehet hinni nekik) úgyhogy ez tényleg csak ilyen kb 1 hetes ajándék lesz azoknak akik kigürizik maguknak mert nem fér bele több idõ 😊
Az hogy a pitfiret jól repülöd, semmit nem ér a Tigrisben 😄
Egyértelmû csalizás az egész, hogy felpörgessék a szerver statisztikát meg õk is kiplakátolhassák hogy 40 millió játékos 😊.
Hála istennek csak elméleti síkon zavar a dolog, teli vagyok türlemmel és játékokkal amikkel elfoglalom magam, akkor se omlanék össze ha jövõ nyáron lenne publikusan játszható a tankos rész 😊
Ez a zárt béta szerintem inkább olyan ajándék néhány nap azoknak akik "kiérdemelték" nem fog ez hónapokig tartani mint a wot-nál anno 😊
Ugyanaz a ruszki (vagy fehérorosz, mit bánom én) marketingstílus mint a WOTban - mindent felhasználnak arra hogy játszassák az embereket.
Lásd amit pl a WG mûvel a WoWP felpörgetésére, hogy az ott szerzett tokeneket a WOTban lehet arannyá konvertálni. Szánalmas.
Itt pl semmi nem indokolja ezt a fajta kiválasztást.. akkor már inkább sorsolnának rendesen. Pföjjj 😄
Sok sikert nektek és remélem sikerül bekerülni innen minél több embernek,sok sikert és kitartást mindenkinek mégegyszer!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer