Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kaja megvolt,melo keves es meg kedvem is van irni. :)
Szoval,nem vagyok mar olyan fiatal ember es meg veletlenul sem a mai media altal kozvetitett "szemeten"nottem fel.Nehany hircsatornan kivul nem nezek tv-t.Barmilyen hihetetlen,meg azt is tudom hogy a WT es a WOt csak egy jatek.Ha olvastad a hozzaszolasaimat,nem egyszer lathattad hogy arrol irtam hogy senki ne varja el hogy egy jatekban le lehet modellezni a valosagot.
Gyermekkorom ota erdekel a haditechnika,a okori kohajito gepektol kezdve egeszen a modern technikakig.A kedvencem(mint gondolom itt sokaknak) a 2 vilaghaboru,ezen belul is a nemet haditechnika.Tobb mint 10 evig maketteztem,kozel 500 reszletesen kidolgozott repulogep es harckocsimakettel buszkelkedem.Ezekhez rengeteg szakirodalmat olvastam es olvasom a mai napig is,bar a mekettezest mar egy ideje nem uzom.majd talan a kisfiam(aki most 5 eves es mar erdeklik a tankok) folytatja.
Emellett szinte mindent elolvastam ami magyar nyelven elerheto volt a 2. vilaghaborurol az elmult kb.30-35 evben.A rendszervaltas elott a hos oroszokrol es a nemet hordakrol,utana pedig a demokracia vedelmezoirol(a hos amarikaiakrol) is.Termeszetesen a tortenelmet a gyoztesek irjak,igy fenntartasokkal kell kezelni mindket fel irasait.Hogy mi a hiteles ??? Ezt sem en,sem te nem tudjuk megallapitani.Mivel nem voltal ott egyik vezerkarban sem(bar akkor is csak egyik oldalrol lenne nemi infod) te is csak az irodalomra hagyatkozhatsz.Mindenki szerint az a hiteles amit o leir.Az semmit nem jelent hogy van amit a negy tobbseg elfogad hitelesnek mert a nagy tobbseg is lehet felrevezetett.Egyszeruen nem erdemes itt (es talan mashol sem) ilyen vitakba belemenni.
Nem is ez volt a szandekom,csupan bosszant a "hobbinaci" hozzaallas,az hogy a nemet technika legyozhetetlen volt,hogy mindenben jobbak voltak mindenkinel es itt nehany nagytudasu(talan tenyleg csak tul fiatal) versenyzo fel van haborodva ha egy jatekban kilovik az altala vezetett legyozhetetlen nemet technikat.Erre a nagy nemet imadatra reagaltam itt nehanyszor.
Mindezt ugy hogy az elso makattjeim nekem is a nemet tankok voltak,van itthon nehany nemet rohamsisakom,2. vh-s nemet markaim,nemet ovcsatok,stb.
Szoval meg veletlenul sem all(t) szandekomban leszolni a nemet technikat de nem szeretem ha valaki isteniti mert nem volt a nemet technika sem "wunderwaffe"