37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • WinstonTheWolf
    aha... nem gyenge :D
    Mondjuk ezt nem lehet csak a t34 opságára fogni, itt már egy kis tudás is volt :)
  • Garakx
  • Garakx
    igen... oroszok. T-34-1941 17 kill simbenb. + 1 assist....
  • WinstonTheWolf
    sb-t szoktam én is tolni németekkel, egy bajom van vele: ruszkik a zöld camojukkal beállnak a bokorba, így alig lehet észrevenni őket, ők viszont egyből kiszúrják a mozgó szürke tankokat, tehát aki kempel álltalában előnyben van, főleg ha orosz.
  • joe38
    Bírom én a Kurszkot is,csak kevés a domb:)
  • Garakx
    Kurszk nem bejövős nekem se. Főleg ha meghalsz és 5 perc mrie vissza érsz oda ahol eksön lesz :)
  • joe38
    Nagyon jó ez a Sim mód,sikerül is néha saját csapatársat kiszednem,de legalább büntit is kapok érteés nekem jobban valamivel bejön pl. Kubanon mint Kurszkon,jobban szeretek a dombok közt menni és keresni az ellent.
  • Szpecnyaz
    Ja tényleg, el is felejtettem. Ez nem lesz manipulálva, nincs random faktor, meg hülye játékosok se lesznek :D.
  • Toby0501
    Nem nagyon aktív a házigazda, meg amennyire tudom, eddig sem ő csinálta, hanem Cifu, viszont egy jó ideje már őt sem láttam itt.
  • Gottfried
  • Maala
    Pszt. A GF az más lesz. :) Majd ha már nem lesz Beta! :D
  • toocha
    A bannert kellene frissíteni, már OBT van.
  • Garakx
    Mert még 12 napig nem tudom elküldeni a ******************************************************************************************** az oroszt ingame
  • Szpecnyaz
    Apa kezdődik....
  • Garakx
    Na jó ezek az orosz kutyák húzzanak el a kurva anyjukba oda!
  • ximix #9280
    Én is próbálkoztam vele, de a kört kel a körre :) (AB-ben) + egy picit elé tartani ha esetleg nem a legjobb a netkapcsolat és az sem árt ha az enemi ép egyenes vonalban halad tehát nem fordul + a lőtávolságra is figyelni kell ne a 2 kilométerre lévőt lődd hanem a 800méter és azon belülit.
  • PiciPanzer
    Látom, ebben a topicban is kezdődik a sírás.
  • tutyimutyi2
    azt elárulná valaki hogy van egy légvédelmim de ha repcsit látok és lőni akarom akkor hogyan me mindegy hogy a kis köröcskét vagy a +jelet viszem a repülő körébe mindig vagy túl mennek rajta a golyók vagy felé megy vagy nem is robban.
  • amigos5
    Üdv!
    Ok.Örülök neki,hogy értelmesen meg tudtuk vitatni ezt a témát!

Hy!
  • tutyimutyi2
    nah látom itt is kezdődik mint a wotban hogy a legjobb meneteim vereségek és pont a legszarabb menetemnél képes a csapat normálisan foglalni.
  • Garakx
    Ezen akadtam ki tegnap én is. Vagy 5 tigris nem mert menni elfoglalni a pontot 50-100 méterre áltak tőle mert egy pz 4 H ott figylet...
  • Ninju
    Ez szép munka.
    Csak így tovább. Sokan tényleg azért félnek az SB-től, mert a repülős részen még levegőben maradni is nehéz időnként. :)

Én egyébként a mostani RB-t kidobnám. Helyette a mostani SB lenne. SB helyett meg lehetne egy olyan mód ahol még minimap spottolás sincs, csak manuális sebváltó, illetve nincs harctéri javítás és legénység "pótlás".
  • tutyimutyi2
    azt úgy értem hogy az AB-ben sok a nyomorék no de ez 1 enemy elfoglalja jungle-ben az A pontot és a domb aljában meg közben campel kb 10 "csapattárs" mikor már elfoglalta az 1 ember a pontot akkor jut eszükbe hogy visszakéne foglalni.
  • Droughert
    Persze, hogy nem sikerült, beszúrni a képet...
    [spoiler][spoiler]
  • Droughert
    Kipróbáltam a simulator battle-t, elég érdekes. Az kicsit zavar, hogy nem látom a tankot, jól néznek ki, szeretem látni őket harc közben :). Viszont az hatalmas előny, hogy nem vagyok spotolva, maximum minimapon láthatnak, így lehet szépen flankelni. 3. csatám eredménye, bár nyerni még nem sikerült...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/pc3emlhi3v1hjcp8613g.jpg
  • vajakos21
    Ha vélhetöen,akkor nem találtad el.Ha nem sérül akkor is kiírja hogy target undamaged.
  • Sith
    Nem akarok nagy hülyeséget mondani...
    1; lehet hogy a feliratokat kapcsoltad ki valahol az optionsban,
    2; vélhetően nem találod el
  • Firedani
    Amikor vélhetően eltalálok egy tankot és nem ír ki tényleg semmit, akkor olyankor mivan? Lepattant?
  • Her Laca
    A negatív manőverekhez fűzött megjegyzésed meg mit is takar?
    A spiten egy csomó próbálkozás volt a karbi miatti probléma kiküszöbölésére,és csak 42 vége felé lettek injektorosak a motorjaik.
  • Her Laca
    "A Spitfire-nek már az első generációja volt olyan jó, de inkább jobb. "

Minden tiszteletem mellett ez a megjegyzésed "DE INKÁBB JOBB" a nettó hülyeség:)))
    Nézd én a harckocsikhoz bevallottan hülye vagyok mint Győzike a magfizikához,de a II.VH-s repülőkből bátran írhatnék egy nagydoktorit ,így azt kell mondjam,hogy ezt azért ne terjeszd:)

"A Spitfire-nek már az első generációja volt olyan jó, de inkább jobb. Kisebb fordulóív, jobb csúcsmagasság jellemezte, nem játszott olyat, mint a BF109 a C1-es, injektoros motorral szerelt változat megjelenéséig, hogy negatív g-s manővereknél hajlamos volt megszakadni a motor üzemanyagellátása, aminek aztán csúnya koppanás lehetett a vége."

A kisebb forduló ív sem volt szentírás ,bár a szárnyszerkezet a szárny kialakítása miatt valóban a spit elvileg jobban fordult,de a fordulási sugár nem csak egy összetevőből áll,a BF ek pár kör elejéig megfelelő cornel speed tartásával bátran tartani tudták a lépést ,emelkedésben egyértelműen jobbak voltak,a csúcsmagasságról meg ne is kezdjünk el vitatkozni ,lévén a spit 8k-n és fölötte már csak billegett mint kecskeszar a deszkán.
    Mindamellett mint alant már említettem kb azonos teljesítményű gépek voltak .
    Ha megnézed az angelus csata gépveszteségeit ,lebontva akár típusokra is ,bizony az egekig magasztalt spit (ami nemzeti szimbólum lett Angliában,jelzem érthető okokból) bizony alul maradt a német riválisával szemben. Persze ez is sok összetevőből áll ezt is hozzátenném, a légi harc sikeres és eredményes megvívása nem csak a gépen múlik,az alkalmazott taktika a gép tulajdonságainak figyelembe vételéhez igazítva elengedhetetlen volt:)
    De az is beszédes ha megnézed a nyugati fronton egyénileg elért légi győzelmek adatait abban az időben ,és lehet meglepő eredményeket látnál.
    A BF 109 egy jó kis gép volt ,persze megvoltak a korlátjai,de nem véletlenül gyártották egészen a háború végéig,igenis méltó ellenfele tudott maradni a szövetségesek bármely gépének.
    A FW 190 ről meg már nem is akarok szót ejteni:)
  • twi452
    akkor már láttalak talán egyszer egy csatában így nick alapján :D
  • Gottfried
    Meg egy aprosag,ami talan bizonyitja hogy nem vagyok nemetgyulolo.(sem) Az itteni nick nevem,a teuton lovagrendes kis kepecske a nevem helyen es a jatek beli nickem(PanzerFritz),amit Kurt(Panzer) Meyer utan valasztottam.
  • Gottfried
    Kaja megvolt,melo keves es meg kedvem is van irni. :)

Szoval,nem vagyok mar olyan fiatal ember es meg veletlenul sem a mai media altal kozvetitett "szemeten"nottem fel.Nehany hircsatornan kivul nem nezek tv-t.Barmilyen hihetetlen,meg azt is tudom hogy a WT es a WOt csak egy jatek.Ha olvastad a hozzaszolasaimat,nem egyszer lathattad hogy arrol irtam hogy senki ne varja el hogy egy jatekban le lehet modellezni a valosagot.

Gyermekkorom ota erdekel a haditechnika,a okori kohajito gepektol kezdve egeszen a modern technikakig.A kedvencem(mint gondolom itt sokaknak) a 2 vilaghaboru,ezen belul is a nemet haditechnika.Tobb mint 10 evig maketteztem,kozel 500 reszletesen kidolgozott repulogep es harckocsimakettel buszkelkedem.Ezekhez rengeteg szakirodalmat olvastam es olvasom a mai napig is,bar a mekettezest mar egy ideje nem uzom.majd talan a kisfiam(aki most 5 eves es mar erdeklik a tankok) folytatja.
    Emellett szinte mindent elolvastam ami magyar nyelven elerheto volt a 2. vilaghaborurol az elmult kb.30-35 evben.A rendszervaltas elott a hos oroszokrol es a nemet hordakrol,utana pedig a demokracia vedelmezoirol(a hos amarikaiakrol) is.Termeszetesen a tortenelmet a gyoztesek irjak,igy fenntartasokkal kell kezelni mindket fel irasait.Hogy mi a hiteles ??? Ezt sem en,sem te nem tudjuk megallapitani.Mivel nem voltal ott egyik vezerkarban sem(bar akkor is csak egyik oldalrol lenne nemi infod) te is csak az irodalomra hagyatkozhatsz.Mindenki szerint az a hiteles amit o leir.Az semmit nem jelent hogy van amit a negy tobbseg elfogad hitelesnek mert a nagy tobbseg is lehet felrevezetett.Egyszeruen nem erdemes itt (es talan mashol sem) ilyen vitakba belemenni.

Nem is ez volt a szandekom,csupan bosszant a "hobbinaci" hozzaallas,az hogy a nemet technika legyozhetetlen volt,hogy mindenben jobbak voltak mindenkinel es itt nehany nagytudasu(talan tenyleg csak tul fiatal) versenyzo fel van haborodva ha egy jatekban kilovik az altala vezetett legyozhetetlen nemet technikat.Erre a nagy nemet imadatra reagaltam itt nehanyszor.
    Mindezt ugy hogy az elso makattjeim nekem is a nemet tankok voltak,van itthon nehany nemet rohamsisakom,2. vh-s nemet markaim,nemet ovcsatok,stb.
    Szoval meg veletlenul sem all(t) szandekomban leszolni a nemet technikat de nem szeretem ha valaki isteniti mert nem volt a nemet technika sem "wunderwaffe"
  • Gottfried
    szia!
    Te valamit nagyon felreertettel.Most mennem kell kajalni(45 eves vagyok es sajnos ejszaka is kell idonkent meloznom)de kaja utan valaszolok neked bovebben is.(sorry az angol billentyuzetert,itt csak ez van.)
  • Nohab
    Az ötös Spit volt az első, ami nem fulladt be a negatív G től. Ezeket 1941 elején kezdték megkapni a századok.
    Az első generációs Spitek elmaradtak - akkori ellenfeleiktől - az E-3 és E-4-től.
  • yossarianHUN
    Természetesen.
  • Benokee
    Sziasztok,
    A legénységi skillek működnek RB ben meg SB-ben is?
  • twi452
    persze ahogy olvashattad vannak itt olyanok akik sb-ben minimap alapján ölik az embereket a pálya másik végéből :D
  • PiciPanzer
    Nincs sziluett, csak a térképen vannak jelölve az ellenséges tankok.
    Ne hidd azt, hogy kezdő vagy az SB-hez, ez tévhit. Kis önbizalom és hajrá. Próbáld ki és ne add fel az első pár kudarc után. Ha belejössz, sokkal élvezetesebb mint AB vagy RB.
  • Garakx
    Menj be nézd meg. Nem fog fájni! ;) :P