War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem arra mondtam, hanem hogy arcade-ban engem eddig csak hajók szedtek le légvédelemmel (azok is fõleg rárepülés közben), mezei lövegnek még nem nagyon sikerült. Statikus AAA-t nem fog játékos irányítani, ezt még régebben megmondták.

De tisztázzuk a helyzetet, mert szerintem félreértettük egymást: én arról beszélek, hogy amíg nincsenek légvédelmi páncélosok a játékban, addig nincs igazi védelme a tankoknak, amire (szerintem) te válaszoltad, hogy biztos tele lesz minden AAA-val. Azt meg ugye játékos nem irányíthat, csak ha páncéloson van.

Na ez így visszaolvasva nekem se világos, de a lényeg, hogy elbeszéltünk egymás mellett 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Van ám egy single battle, ahol IL-2 -vel kell fedezni a berlini repteret elfoglaló tankokat. Az ellenséges tankok végig ott állnak a házak / fák között, és ahogy haladt a konvoj csak úgy kaptak jelölést. Kb 3x végigcsináltam ezt, ám egyszer sem sikerült kiszúrnom a jelöletlen tankokat, hogy kicsit elõre dolgozzak. Jelölés nélkül elég nehéz megtalálni õket más tereptárgyak között, és AB / HB -ben idõ se nagyon lesz keresgélni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Khm... Már akinek. 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"az AAA pontossága a nullához konvergál"

Azért rendesen tud tisztogatni alacsony magasságon, ha több van belõle. Ráadásul ai irányítja, ami nem tudja kellõképp elõre becsülni a gép helyzetét. Ha játékos fogja kezelni az nem úgy fog célozni, mint az ai. Tökéletesen érzékelhetõ a bombereknél. Ott a robotlövész akkor pontos, ha az irányvektorok közt nagyon kicsi az eltérés vagy nagyon egyenletes a röppálya. Amikor ember kezeli a tailgunner-t kezeket imára 😊
Na jah 😊 Háromnegyed óra a mûvelet egyébként.

Akkor már megérte egész nap telepíteni 😄

Még nem engedett be,de van már Tigrises-Fw190-es töltõképernyõ 😊

Coral Springs
A csata szerkesztõre majd kíváncsi leszek. A repülõs részben van olyan Co-Op mûsor, hogy 40 vs 44 AI ront egymásnak. Na egy ilyet tankokkal. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez eddig rendben, csak arcade-ban az AAA pontossága a nullához konvergál, az meg hogy nehéz kiszúrni... Hát elviselnék ennél több védelmet is 😄

Szerintem lesz jópár AA a tankok védelmére, de lehet mire kijön az AF vs GF addigra benne lesz a mobil AA. Jelölés nélkül elég nehéz kiszúrni a tankot fentrõl szerintem, eléggé bele olvad a háttérbe, ha nem mozog.
Coral Springs
Véleményem szerint az alap verzió az egynemû harc lesz mindig. A találkozási pontok pedig az Event mod, World War, Co-Op Campaign, etc.

Mondtak már mindent, de elég logikátlan lenne a légierõt védtelen tankokra ráereszteni. Majd ha a Wirbelwind visszamorog, akkor húzhatják a seggüket 😄

"Nekem meg elsõ dolgom lesz bevinni egy ilyen csatába annyi attackert amennyit lehet hogy vadásszam a haszonlesõket, muhahahaha."

AB módban nem lesz valami nagy élvezet az FM nélküli légiharc és még kreditet sem ad.
Elõször csak árkád lesz, majd késõbb lesz HB (esetleg FR😎, és tudomásom szerint csak utána lesznek összeengedve. Ehhez valóban kell majd mobil légvédelem is, különben tényleg csak az erdei osonás/kempelés marad.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vmiért az él bennem hogy kezdetben pont csak a mixelt lesz, de lehet csak szokás szerint benéztem vmit... mert logikusnak se lenne logikus, meg tán nehezebb is balance szempontból a mixelt.

Jacek
Lehet hogy akkor lesznek össze engedve amikor lesz már légvédelem is😄DD

Elõször csak tank vs tank csaták lesznek. A tankok-repülõk egyben valszeg majd késõbb, esetleg külön játékmódban lesznek elérhetõek.

Ez aggaszt engem egy ideje... láthatóan jópáran a repülõiket akarják kipróbálni a tankos verzióban is...

A hörcsögök meg imádkozhatnak ott lenn, hogy az ö vadászaik legyenek fölényben, mert különben csak a bújkálás marad meg a futófrag 😊

Coral Springs
Pedig nagyon kellemes célpontok, se a 45, se a 37mm -es cannon -t nem szeretik. Ám ha elõnyhöz hagyod jutni, akkor kellemetlen is tud lenni.

Ne is említsd õket nagyon utálom! Repülõ halálcsillagok, minden egyes lövése legalább critical hitet okoz minimum...

WoT: Nishizumi77

Búfájter levadássza a vadászokat is <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én is pont erre gondoltam, hogy milyen szép célpont lenne, belülrõl kitömve kordittal meg rombológránáttal 😄 Elég nagyot szólna.

Coral Springs
Nem baj, minél több tankvadász lesz, a magamfajtáknak meg annál jobb dolga. Egy rácsapás egy halál, az összes lent kóválygó bomber / attacker.

Ha sikerülne pár vassal gurulni toljál már fel pár screenshootot pls!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

és mibõl gondolod, hogy valaki az elején nem gondolja úgy, hogy õ most vadásszal megy be ? 😊

és amíg te guvadt szemmel próbálod kiszúrni a jelöletlen tankokat a földön addig az ellenséges vadásznak 10km-rõl is világítasz, hogy hello gyilkolj le 😄

Nem tehetik meg, hogy hatalmas szakadékot csináljanak a két fegyvernem között úgyhogy nem lesz az olyan könnyû odafentrõl 😊
Hmm… Innen nézve a célzó optikámon keresztül megkísérelném az elsõ lövésemmel leakasztani a jobb elsõ futógörgõt! 😄
Nagyon szépen kidolgozott modell. És ez még csak a kezdet…

Na igen kíváncsi leszek hogy mi lesz ha össze eresztik a népet...

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Most mindenki attól van oda meg vissza hogy milyen örömteli lesz szétbombázni õket. Nekem meg elsõ dolgom lesz bevinni egy ilyen csatába annyi attackert amennyit lehet hogy vadásszam a haszonlesõket, muhahahaha. <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szép munka 😄

megint csak tovább hergelik az embereket ezekkel..😊
fapfapfap

dat graphic!

WoT: Nishizumi77

Orgazmus!😮
Akkor had én 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na,ez nem sikerült. A lényeg az h kikerült egy ISU-152 a hivatalos fórumra.

Szép állatIsu-152

Nekem a devserver 2 gigát kezdett el letölteni. Vagy én csináltam valamit rosszul,vagy újabb dolgok kerültek be.

Ezt nem tudom. Gondolom nincs nagyon elõre tervezve úgyhogy ha nyitnak akkor nem sokkal elõtte kidobnak valami post-ot róla vagy nem tudom, hogy megy.

wt-s reddit-et ajánlják figyelni
Volt valami topik a WT fórumon róla, hogy pontosan mettõl meddig van nyitva a Dev server a népnek, arról tudsz egy linket dobni? Sehol se találom.

<#eljen>
annyi a gond vele, hogy az átlag usereket csak egy-egy alkalommal és rövid idõre engedik be 😊
De ha van ilyen akkor az összes ismertebb yt-os aki foglalkozik wt-vel rögtön csinálja a videókat róla úgyhogy lehet értesülni az újdonságokról gyorsan 😊
Hát ezt inkább hagyom,de ment a plussz természetesen az infóért!
Azért jó lenne pár videó a dev szerverrõl,kedvcsinálónak....xD

War Thunder How to get on the Dev Server

*
ha jól emlékszem az átnevezésnél fontos a kis-nagybetû úgyhogy így legyen
matchingDevMode
*
Értem és oda hogyan lehet felcsatlakozni?
Játék kliensbõl,vagy külön van az alap klienstõl mint a Wot-nál?

Bizonyos idõközönként ilyen néhány órákra a nagyközönség számára is nyitva van és akkor igen ki lehet próbálni az új dolgokat.
De általában ilyen 2-3 nap, max 1 hét és már az élesbe is betolják az egészet a dev szerver nyitás után.

Úgyhogy sokkal korábban és sokat nem lehet velük nyomni 😊
Ez olyan mint Wotban a teszt szerver?
Ha igen akkor ki lehet végre próbálni a vasakat<#email>

Aszongya dev szerver kapott egy 500 megás peccset.
Elméletileg ezek kerültek bele mint modellek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

planes:

a6m3_mod22ko_zero
a6m5otsu
bf-109f-1
bf-109f-2
fw-190a-8
fw-190d-9
i_185_m82
il_28
ki_84_ko
mig_3_series_1_15_bk_pod
tempest_mk2

tanks:

ussr_t_34_1941_57
ussr_t_34_1941_l_11
ussr_kv_1_zis_5
ussr_bt_7_1937
germ_pzkpfw_VI_ausf_b_tiger_IIh
ussr_t_34_85_zis_53
germ_pzkpfw_IV_ausf_F2
germ_pzkpfw_VI_ausf_b_tiger_IIp
ussr_is_1
germ_pzkpfw_IV_ausf_C
ussr_is_3
germ_pzkpfw_IV_ausf_F
germ_pzkpfw_IV_ausf_G
germ_pzkpfw_III_ausf_L
germ_pzkpfw_III_ausf_M
germ_pzkpfw_V_ausf_d_panther
ussr_t_28
ussr_kv_1_L_11
ussr_is_2_1943
germ_pzkpfw_VI_ausf_h1_tiger
germ_pzkpfw_II_ausf_C
ussr_su_85
ussr_t_60_1941
ussr_kv_2_1939
germ_panzerjager_panther
ussr_t_34_1941
ussr_isu_152
ussr_t_70_1942
ussr_t_34_1942
germ_panzerjager_tiger_P_ferdinand
ussr_su_100_1945
germ_stug_III_ausf_F

Coral Springs
Így már stimmel. Engem az zavart meg, hogy mit keres az amerikai ágon egy német tank.

bardocz
Lemerem fogadni nyersanyaguk is annyi lesz mint most, és annyi tigris lesz egy csatában, mint T-34. Borzasztó<#idiota>
Chö, és a német nemzetnek mostani német zászlója van, nem a világháborús. Tiszta polkorrekt 😄

Pedig most még erõsen a tankokról is van szó 😊