Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
PiciPanzer #9252 Mindjárt elkezdem sajnálni a német tankereket...
Március eleje óta játszom mindkét oldallal. Mindkét nemzetnek vannak op, és gyenge tankjaik.
Elsősorban rajtad múlik, hogy hogyan használod a tankot. Kihasználod az erősségeket, elrejted a gyengeségeket. Tudom, hogy ez elég szar általános szöveg, de hidd el, nem lehet azt mondani, hogy ezzel és ezzel nyomulj mert az tuti jó lesz.
Amik nekem eddig nagyon tetszettek:
Oroszok:
-T-34-es sor egészen T-34-85(D-5T)ig, utána gyengék, T-54-el sajnos csak pár kört tudtam, menni.
-SU-85, SU-85M kellemesek
-a maga nemében a SU-152,SU-122 is nagyon jó, az előbbi viszont tuti 1 lövés bárkinek, egy mozgó lőszerraktár.
-SU-100, ne ez az igazán király, a legjobb, amit eddig kipróbáltam.
Nehezekkel sokat nem nyomtam, annyira nem fogtak meg.
-kivétel: KV-2 brutál, ezt ne hagyd ki
-a 2 IS-2 elég használható, de iszonyat lassan fordulnak
-IS-3-ig jutottam, de sajnos csak párat mentem vele CBT-n
Németek:
-TD-ágban JagdPantherig jutottam, ez már sajnos elvesziti a 2x respawnt. Stug-ok nekem nem jöttek be, de a JagdPanzerek nagyon tetszenek.
-Medeknél PzKpfw IV F2 szerintem nagyon jó, az Aufs. H is tetszett. Panther egy idő után elvesziti a varázsát: gyk. változatlan páncélozottság és löveg egészen Aufs. F-ig(eddig jutottam). T3-ban még nagyon erős, aztán egyre könnyebben szedik ki a nagy kaliberű orosz lövegek.
-Tigris ág: itt csak Tiger I-ig nyomtam. PzKpfw. III-ag elég jók: jó tűzgyorsaság, az ember nem is gondolná, hogy mit ki lehet hozni 50mm-es lövegből. Tiger I-hez meg nem szabad úgy nekiállni, hogy most aztán én leszek a király, idkfa meg iddqd, kő kövön nem marad, és akkor talán nem lesz csalódás.
Csak óvatosan fedezékről fedezékre előrenyomulni, ha a szitu engedi. Egyedül ne menj nagyon sehova. Figyeld a map-ot, nézz oldalra hátra is gyakran, próbáld az összes felfedezett ellenfél pozicióját észben tartani.
SB-ben játssz, arcade egy vicc, Még RB sem az igazi. SB-n ha nem látod az ellenfeled, az esetek 90%-ban ő sem lát téged, és nem fog kilőni 100m dzsungelen keresztül :).