Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Most megfogtál! :)
Olvastam Gallandról elég sokat(a Hajja és fiai kiadásában megjelent 20. századi hadtörténelem szinte összes kötete itt a polcomon) és a saját visszaemlékezsét is(104 légigyőzelem,vagy valami ilyesmi címmel) de már évekkel ezelőtt így pontosan nem tudnám megmondani hogy kinek mondta.Most nem nézek utána ha nem gond. :)
Abban meg egyetértünk hogy kb. hasonló színvonal volt a spit és a messer és mivel rengeteg változat volt mindkettőből,nehéz is lenne összehasonlítani őket.Azt is tudom hogy a hatótáv volt a vadászok fő gondja,szinte alig maradt idejük a harcra anglia felett ha haza is akartak érni.
Mindemellett a német technika istenítése nem igazán tetszik mert egyszerűen nem igaz hogy annyival jobb lett volna mint ahogy sokan a mai napig hiszik.Persze ennek a megvitatására itt nincs sem hely sem idő. :)
Amiért mégis írtam az az hogy felhúzot hehehehehehehehehehehhe hozzáállása hogy szar a játék mert kilövik a német tankjait,bezzeg a valóságban.....
Egyébként én többnyire német tankokkal játszom és egyáltalán nincsenek hátrányban az oroszokkal szemben.Bőven 50% felett van a winem szinte minden vassal amivel mentem,bár ilyen kis csataszám (talán úgy 1000 csatám vot a CB-vel együtt)még nem igazán alkalmas a következtetések levonására,főleg azért mert a játék folyamatosan változik.