War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos mivel ez teljesen eltér a Wot rendszerétõl (már a látottak alapján) ezért az hogy a Wot-ban ki hogy teljesített nem mérvadó.
A pilóták képzésénél én arra gondoltam hogy bizonyos xp alatt nem vehetne nagyobb tierbe tartozó tankot.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azért azt te is tudod hogy ez erõs túlzás, a HB még mindig nem a szimulátor szint, gyakorlatilag minden problémára figyelmeztet a játék jóval azelõtt hogy megtörténne(kint maradt flaps, futómû, összetörés nagy sebességnél, motortúlmelegedés stb).

Inkább egy olyan repülõs játékmód, ahol végre érvényesülnek a légiharc és a repülés törvényszerûségei(nem úgy mint Arcadeban), de az egész a légiharcélménynek van alárendelve, és ezért nincs túlbonyolítva.

A szimulátor az egy teljesen másik dimenzió.

A repülés sosem vonzott, singleplayban se nagyon, ott max az arcade játékokat kedveltem (pl hawx), nekem ezért pont elég volt az a játékmód. Azt se toltam sokáig, ami nem jön be azt minek erõltessem? 😊

Azért nem olyan bonyolult még az frb sem a hb meg inkább arcade+ 😊

Az, hogy össze tudod törni extrém helyzetekben magadtól a gépet csak a jobb pilótáknak ad elõnyt.
Megtanulod, kiismered a gépeket és tudni fogod meddig mehetsz el a saját gépeddel és ami még fontosabb ha olyan helyzetbe kerülsz tudni fogod, hogy az ellenség aki épp rád tör meddig mehet el a saját gépével.
Ezt nagyon szépen ki lehet használni hb-n mert ott már elõjönnek a gépek közti különbségek és nem csak kb tûzerõben mint arcade csatákban 😊
patchaou
Az a gondom, hogy a joystickommal nagyon nem érzem
a játékot, egérrel meg billel meg nem akarok FRB-ben szerencsétlenkedni XD HB-t azt majd este lehet hogy kipróbálom. Csak majd valakit találnom kell, nem szeretném egyedül elsõre... 😊 Wot-os klántársaim nem igazán röpködnek, de majd csak találok valakit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem pedig érdemes kipróbálgatni, persze csak akkor ha tetszik az elképzelés ami a hb, frb mögött van.

Én most sem tartom magam annyira elégnek frb-hez sokszor hb-hoz se de mégis játszom 😊
És azért valahogy összejött kb 180 frb csata alatt 120 légi és 50 földi kill 😊 Persze sok benne az AI kill de szeretném azt gondolni, hogy azért fejlõdtem már benne 😄
Dettó... a tankos játékban elvagyok jól, de a repcsisben árkádon kívül mást nem is toltam, abszolút nem vonzott se az AB, se az FRB.

Biztos azért mert gyökér vagyok... VAGY.. iknább azért, mert rohadtul nincs kedvem arra figyelni repülés közben, hogy jobbról vagy balról fúj e a szél, és azzal sem akarok szöszölni hogy az ME 109 EFT alváltozatnak 678.78 km/h sebességnél szakad le a propellere, ergó afölé nem szabad menni zuhanás közben 😄

patchaou
Ja a másik mondatodra elfelejtettem reagálni 😊 Szerintem nagyon nem lenne jó. Nem örülnék neki, ha olyan játékosok ülnének magas tierû tankokba akik elõtte egy kanyart nem toltak tankkal. Ellenfélnek lehet hogy jóóók lennének, de a saját csapatban... Kb annyi hasznuk lenne mint azoknak akik a wotban 200 csata után 8-as prémtankokkal szerencsétlenkednek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én magamra gondoltam....
De egyébként jogos az észrevételed.

patchaou
Én tudom magamról, hogy FRB-hez kevés lennék és még HB-hoz sem érzem magam elégnek ezért ki sem próbáltam. Többek között az önkritika is hiányzik a legtöbb játékosból szerintem, egyszerûen nincsenek tisztában magukkal és azzal, hogy amit csinálnak az bizony nagyon karcsú.

patchaou
Jogos.
Az lenne a jó, ha bizonyos szint alatt (nem olyan szintre gondolok amit csak seggel is el lehet érni jó sok csatával, hanem valami statisztika) kizárólag árkádban játszhatnának.

"de ha nem lesz sikerélmény és túl bonyolult lesz nekik,"

Hehe, szted ez zavarja õket? 0 kill, 300 damage tier 10en, és beírja hogy "GG" 😄

Már el is kezdték 😉
Jó lenne ha a pilóták szintje határozná meg hogy milyen tierû tankokat "tanulhat" meg vezetni.

patchaou
Lehet hogy felütik majd a fejüket, de ha nem lesz sikerélmény és túl bonyolult lesz nekik, akkor visszahúznak árkádozni. Ha nem akkor még mindig el lehet õket küldeni a cseten wotozni XD

Nyugi be fognak szivárogni tömegével 😄
És hb-n is idõvel fel fogják ütni a fejüket 😄
patchaou
Ezért várom már nagyon! A wotos átlag idiótákból már nagyon elegem van.

A különbség az hogy itt van HB meg FRB mód, ahová továbbléphet az ember profibb, felelõségteljesebben játszó játékosok közé, maga mögött hagyva az Arcade vérpistikéket. Ez az egyik dolog, ami nincs a WoT-ban.

Hát, azt még a fejlesztõk se találták ki. Egyelõre arra, hogy tudsz frankó avatar képet választani, meg bizonyos szintekhez jár achievement.

Késõbb biztos lesz szerepe.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fenrir
Nekem mondod? 😄

Mire jó a pilóta szintje?

A halál csupán a kezdet...

Az Xp külön lesz. Pedig milyen jó lenne a németekkel T18-on kezdeni. Lenne ám nagy bevásárlás 😊)

Fenrir
A mostani nemzet xp-k közösek lesznek vagy szeparáltak lesznek egymástól?

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Erõsen változó. Arcade-ben is volt, hogy a csata elején feldobtam, hogy menjünk az ellenfél repterét bombázni. Végül négy bombázó kanyargott 5-6km-el az ellenfél reptere felett, és dobálták az egy tonnás malacokat. Meg is nyertük.

Máskor viszont van olyan, hogy abszolute semmi csapatjáték, és 5 perc alatt kikap az ember. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

😄 Na ezt majd otthon kipróbálom! 😄

patchaou
Ha a fejed fölött vannak a fák, akkor nagy valószínûséggel fejjel lefelé vagy 😊

Nekem még az is problémát okoz, hogy egy manõver alatt tisztában legyek azzal, hogy merre is van az a fent vagy lent!. Nézegettem ilyen-olyan oktató videókat, de azok igen durvák.
Egyszerûen a játék hangulata visz magával. Szórakoztat és kikapcsol. De megtanulni repülni, azt nehezen fogok. 😄

patchaou
Én még csak kis tierben szórakozok, de az már feltûnt itt is, hogy nem igazán érdekli a játékosok nagy részét a csata alakulása 😊 Többnyire azt látom, hogy az egyik csapat pusztítja a földi egységeket, a másik meg ezt nagy ívben letojja és kikap. Ritka az amikor a végén szoros a verseny.

A kis tierû árkád az egy kocsmai bunyóhoz hasonlít. Meg a gombócban az adok-kapok, és aki kiesett az új géppel, szintén beleugrik 😊 Aki meg le akar léápni arra 3-an vetik rá magukat, és szintén agyonverik. Aztán a végén valamelyik csapat gyõz 😊)

Mert az árkád T10 alatt fun, felette meg idegeskedés 😊

Mentem pár kört a repülõs résszel ismét nagyon szép, persze csak low tieres gépeim vannak.Meg egy kicsit a Wot kezdeti próbálkozásaim idézi érdekes tapasztalás.
Ami szembetûnt hogy mennyi "fókavadász" van low tierben.
A GF-ben ha jól értem akkor a prém tankok "elfoglalt" tankok lesznek?!

Coral Springs
Esetemben az a furcsaság állt be, hogy Arcade -ban gyakorlatilag még nem nagyon hoztam be 10 -es szintnél magasabb beosztású gépet. Talán egy kör erejéig az F-80C -t. Historical -ban viszont döntõ többségben 10 -es szint felett repülök, nem tudom hogy miért alakult ki ez nálam.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A repülõs részben ugyan felszámolnak kreditet a lõszerek, bombák újratöltéséért, ám olyan minimálisat hogy nem lehet megérezni.

Itt egy kép az egyik csatám bevétel / kiadásairól, a kiadás gyakorlatilag semmi, még úgy is hogy Historical Battle -ben magasabbak a költségek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze az más kérdés ha lelõnek, vannak olyan gépek amiket olcsón, vagy épp drágán lehet javítani. De ez szerintem minden játékban így van.

A prémium lõszert pedig felejtsd el, valószínûleg ebben a részben sem lesz ilyen badarság. <#ticking>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs

Elég suta mondat lett, tehát az átlapolt futógörgõs felfüggesztés oszlatja el a legegyenletesebben a talajnyomást a talp felfekvõ részén.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Kár lenne az FRB-t kihagyni pont innen, ahol viszonylag alapfelszereléssel is játszható lenne. Majd a kiadásnál, vagy kicsivel elõtte kiderül.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az átlapolt futógörgõs megoldásról olvastam valahol, hogy a legkisebb láncfelületre juttatja a lehetõ legjobb talajnyomást, az meg ugye nem mindegy egy 56, vagy egy 45 tonnás tanknál, amit pont a sártengerre készülnek kihajtani. Karbantartás szempontjából bajosabb, ilyen szempontból viszont a legjobb megoldás.

Nekem nagyon úgy rémlik valami korábbi infóból, hogy csak AB és HB lesz, de meg nem tudnám mondani, hogy hol olvastam, és mennyire hiteles.
Szerintem ezt csak azért mondták mert volt az a nyilatkozat, hogy mekkora különbség lesz a tankos arcade és historical között. Ott bezavartak ezzel a repülõs frb-s hasonlattal aztán szárnyra kapott a pletyka 😊

Az igromir-es cuccon ott volt mindhárom opció csataválasztásnál ami mondjuk még mindig nem jelent semmit ugye, az csak egy összedobott demo kliens volt 😊
"De itt legalább nem csak arcade lesz, így majd talán meg lesznek szûrve a gyengébbek."

Lesz RB mód vagy sem? GrmlZ újra fellelkesített a theorycraftjával. Mert van aki szerint nem lesz csak maximum HB. Viszont szerintem a WT pont a legkevésbé népszerû módjában az FRB-ben vizsgázik jelesre, ha legalább olyan lenne, mint amit felvázol.
köszi a válaszokat
Mindig is tetszettek a WT klasszikus zenéi, imádom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mit az építész az Asterixben? 😄

+ a csúszás és a szerverproblémák 😄
Az pont a közepe 😊
Nov. 14-16 a hivatalos dátum.
November 15 😉

hamarosan, 1-1.5 hónap
mikor lesz a wt tankos része elérhetõ?
Csak hogy tudd, nem az MMO-król van ezzel fogalmad, hanem f2p MMO-król, és azoknek is egy fajtájáról 😉
Ez nem az én világom. Counter strikeba max vársz 2 kört utána full AK47 kevlár+helmettel rajtad is van. Kb 5 perc max.

Köszi a felvilágosítást, hasznos volt!

A lényeg, hogy egy játék az egész csak 3 különbözõ fõ "része" lesz.
De ha letöltöd a klienst benne lesz mindhárom hiába akarsz te csak az egyikkel játszani 😊