War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pilóták képzésénél én arra gondoltam hogy bizonyos xp alatt nem vehetne nagyobb tierbe tartozó tankot.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Inkább egy olyan repülõs játékmód, ahol végre érvényesülnek a légiharc és a repülés törvényszerûségei(nem úgy mint Arcadeban), de az egész a légiharcélménynek van alárendelve, és ezért nincs túlbonyolítva.
A szimulátor az egy teljesen másik dimenzió.
Az, hogy össze tudod törni extrém helyzetekben magadtól a gépet csak a jobb pilótáknak ad elõnyt.
Megtanulod, kiismered a gépeket és tudni fogod meddig mehetsz el a saját gépeddel és ami még fontosabb ha olyan helyzetbe kerülsz tudni fogod, hogy az ellenség aki épp rád tör meddig mehet el a saját gépével.
Ezt nagyon szépen ki lehet használni hb-n mert ott már elõjönnek a gépek közti különbségek és nem csak kb tûzerõben mint arcade csatákban 😊
a játékot, egérrel meg billel meg nem akarok FRB-ben szerencsétlenkedni XD HB-t azt majd este lehet hogy kipróbálom. Csak majd valakit találnom kell, nem szeretném egyedül elsõre... 😊 Wot-os klántársaim nem igazán röpködnek, de majd csak találok valakit.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én most sem tartom magam annyira elégnek frb-hez sokszor hb-hoz se de mégis játszom 😊
És azért valahogy összejött kb 180 frb csata alatt 120 légi és 50 földi kill 😊 Persze sok benne az AI kill de szeretném azt gondolni, hogy azért fejlõdtem már benne 😄
Biztos azért mert gyökér vagyok... VAGY.. iknább azért, mert rohadtul nincs kedvem arra figyelni repülés közben, hogy jobbról vagy balról fúj e a szél, és azzal sem akarok szöszölni hogy az ME 109 EFT alváltozatnak 678.78 km/h sebességnél szakad le a propellere, ergó afölé nem szabad menni zuhanás közben 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De egyébként jogos az észrevételed.
Az lenne a jó, ha bizonyos szint alatt (nem olyan szintre gondolok amit csak seggel is el lehet érni jó sok csatával, hanem valami statisztika) kizárólag árkádban játszhatnának.
Hehe, szted ez zavarja õket? 0 kill, 300 damage tier 10en, és beírja hogy "GG" 😄
Jó lenne ha a pilóták szintje határozná meg hogy milyen tierû tankokat "tanulhat" meg vezetni.
És hb-n is idõvel fel fogják ütni a fejüket 😄
Késõbb biztos lesz szerepe.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A halál csupán a kezdet...
Máskor viszont van olyan, hogy abszolute semmi csapatjáték, és 5 perc alatt kikap az ember. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyszerûen a játék hangulata visz magával. Szórakoztat és kikapcsol. De megtanulni repülni, azt nehezen fogok. 😄
Ami szembetûnt hogy mennyi "fókavadász" van low tierben.
A GF-ben ha jól értem akkor a prém tankok "elfoglalt" tankok lesznek?!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Itt egy kép az egyik csatám bevétel / kiadásairól, a kiadás gyakorlatilag semmi, még úgy is hogy Historical Battle -ben magasabbak a költségek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze az más kérdés ha lelõnek, vannak olyan gépek amiket olcsón, vagy épp drágán lehet javítani. De ez szerintem minden játékban így van.
A prémium lõszert pedig felejtsd el, valószínûleg ebben a részben sem lesz ilyen badarság. <#ticking>#ticking>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az igromir-es cuccon ott volt mindhárom opció csataválasztásnál ami mondjuk még mindig nem jelent semmit ugye, az csak egy összedobott demo kliens volt 😊
Lesz RB mód vagy sem? GrmlZ újra fellelkesített a theorycraftjával. Mert van aki szerint nem lesz csak maximum HB. Viszont szerintem a WT pont a legkevésbé népszerû módjában az FRB-ben vizsgázik jelesre, ha legalább olyan lenne, mint amit felvázol.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Köszi a felvilágosítást, hasznos volt!
De ha letöltöd a klienst benne lesz mindhárom hiába akarsz te csak az egyikkel játszani 😊