Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
hihihehehe #8981 Bocsánat. Lehet kicsit túlkaptam a dolgot, de azt hiszem érthető a részemről, ha azt mondom, hogy én teljes mértékbe megpróbáltam kellő óvatossággal támadni az oroszokra, de ez fölösleges volt.
Stug-al mentem. Fullon megvan, lőszer High explosive. Találtam egy fasza helyet amire rálátok a bázisra.
Látom jön egy t28-as faszán oldalba kaptam. Az ürge nem reagálja kapott még egyet oldalba. Hit, de semmi. Beér a bázisra megfordul és szemből kilő, de nem a pilot KO, hanem felrobbantam. Ezek után ne legyek ideges?
Utána respawn odamegyek megint és újra ugyanez, hiába lövöm baszik rá, 1 lövés és robbantam.
Komolyan emberek, ennek olyan sok köze van a valósághoz?
Tisztázzunk valamit. A WoT rohadtul nem fogott meg engem, alig játszottam vele. Nem vagyok német imádó szinte az összes nemzettel repülök főleg az amcsikkal. Elismerem nem vagyok annyira otthon tankokba, mint a repülőkbe. De, hogy ne csak németeket mondjak:
F8F-1-el ha megyek kicsit elkap az ideg, hogy a YAK-9 már 4000 méteren jár mikor én még az egyébként emelkedésben recordokat tartó Bearcat-el 3000-nél járok. (PC-m gyors és én gyorsan játékba tudok lendülni).
Szóval oroszok motorisztika terén is jobbak még az amcsi gépeknél is. És nem kell a rizsa akárhányszor megyek mindig ez van.