Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Így már értem mire gondoltál.
A tankoknál ha nem egyszerűsítik az irányítást, akkor minimum 2 játékos de inkább több kell majd /típustól függően/ egy-egy tankba. Ebben az esetben ugye a lövészen és sofőrön kívül nem igazán lesz élvezetes hely a tankban, hacsak nem a parancsnok posztja. Ezért úgy gondolom vagy lesz valami egyszerűsítés, vagy durva skilleket kell majd kifejleszteni, ha egyedül akarunk egy tankban eredményeket elérni.
Igaz csak offline, de játszogattam egy időben Tiger vs T-34 fantázianévvel ellátott tankos remekkel. Ott a botok ellen sem volt ám egyszerű a sofőr, a lövész és a parancsnok pozíciója között ugrálni.
Az árkád és a komolyabb módok között viszont lehet sok minden amiben eltérhetnek, mint például a ballisztika, a fizika, a láthatóság és biztos vannak még ilyenek. Dehát a játék fejlesztői nyilván nem csak pár percet agyaltak ezeken mint mondjuk most Én. Bízom benne hogy jó dolgokat találtak ki és hoztak össze :)