Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Én abból indultam ki, hogy pl a wotban a nagy többség sokezer csatával a háta mögött sem sajátított el olyan alap dolgokat, mint pl azt hogy nem a tank seggével támad...
Mint már említettem, azért nincs a wotban az ágyúknak úgymond teste, mert a játékosok többségének meghaladná a szellemi képességeit az, hogy még arra is oda kell figyelni. Ha megoldható például az, hogy az egyik játékmódban "testetlen" a löveg egy komolyabban pedig beakad a falba, akkor ezzel máris egy nagy adag szobanövénynek elmegy a kedve az élethűbb játéktól, és nooboskodhat az arcade módban :)
Persze lehet hogy ez szóba sem került, még nem tudunk semmit. De mindenképpen bízom benne, hogy a realisztikusabb játékmódok nem fognak majd bejönni a sok 2 bitesnek.