11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Csak most csak neked! :)

1,Ha a spawn körön kívül állok meg és úgy várom a respawnolókat akkor még visszalőni sem tudnak ha körön belül nem lehet lőni.
    2, a legtöbb esetben ha az ellen már a spawn körnél várakozik akkor annak a csatának annyi,mivel az egész pálya az övék.Akkor már cseszheted ha tudsz lőni,ha nem.
    3,Pár száz csatát már lejátszottam itt de sem RB-ben sem Sim-ben egyszer sem lőttek ki a kezdőkörben amikor visszajöttem,pedig többnyire meddel megyek,így van respawnom bőven.(hogy arcade-ben mi van,azt nem tudom mert az amúgy is vicc kategória)
    4,A csatáim 90%-át némettel toltam és soha(!) nem kempeltem és a csapattársakra sem volt jellemző.Ez nem a WOT! Itt a kempereket úgy füstölik ki a medek tüzérségi támogatásával hogy azt sem tudják mi van.
    Persze ha neked az kemp ha valaki nem rohan előre ész nélkül az első percben akkor nincs mit magyarázni.
    5,Miért gond neked hogy simben a minimapon jelzi a spottolt ellent??? A valóságban is tartották egymással a kapcsolatot a tankok(a németeknél legalább is minden tankban volt rádió)és jelezték egymásnak ha valamit megláttak.Te ezt hogy oldanád meg? Bemondanák a rádióba te meg írnád a koordinátákat egy fecnire? Vedd már észre hogy itt egyedül irányítasz egy tankot amit a valóságban sokszor 4-5 ember tett.Ne akarj már olyan szimulációt hogy ennek az 4-5 embernek minden feladatát el kelljen végezni mert az egy baromság lenne.Egész más egy vadászrepülőt élethűen szimulálni mert ott ugye egy ember végez mindent a valóságban is.Ezt tankoknál nem lehet megtenni.
    Egy mondatban összefoglalva: Gondolkodj egy kicsit mielőtt írsz,aztán használj valami helyesírásjavító progit és használj ékezeteket! (ha csak nem te vagy a mi nagy Magyar példaképünk,fekete Pákó.Neki elnézzük. :))