Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megamax #8433 Hát pont ez az a ruszkiknak nincs igazán ngyorsan tolto ágyujuk és míg igaz van alacsony tieben nehéz tankjuk addig tudjuk hogy a páncél nem sokat ér ha az ellenfélnek jóval nagyobb az áttutése. Na meg kíváncsi vagyok probált e valaki kozuletek SU-122 vel Kursk onn lovoldozni? lovések kozott még forumozni is van idom. Szerintem még ígyis a németeknek kedvez kursk de legaláb bmár vna esélye az orosz csapanak is. Legszívesebben én SB battleban a minimap spotolást is kivenném. Magasabb tierben mikor a 200 milis frontpáncéllal rendelkezo Ferdi a pálya másik végébol szedi ki a T44 es tankokat (mert ugye látja hogy jonnek mutatja a térkép) Nah akkor probálj meg Flankelni. Vagy Karelia a Tiger 2 nem ment messzebb a spawnpont tól csak anynira hogy belássa a terepet , és szintén nem lehettt flankelni mert kapásbol oneshotolt bármit ha betoltve volt megint cska azért merrt látta a piros pontot a térképen.