War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kicsi terület??100*100 km-hez képest lehet,de a 800*800 méterhez képest óriási.
Nagyon remélem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hi-hi,repcsi uszkál😊
Nem azt mondták, hogy hatalmas térképeken fog játszódni a játék? Úgy néz ki, mintha az erdõ közepén egy homokozó lenne...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A repcsiknek sokkal messzebbrõl kell majd spawnolni, hogy a tankoknak legyen esélye pozíciót változtatni.

amúgy ez a pálya külön az expóra készült, ennél másabb lesz majd a valóság.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

flashpointer
De most mi ez repülõbemutató vagy wtf. Nem a tankokból kéne ízelítõt adni? Vagy így promótálják milyen jó lesz a tankos játék hogy szarrálövik õket repülõvel?

Emancipate yourself from mental slavement!

Nekem annyira nem laggol nézhetõ nagyban is.
Meg saját magát is szétszabta😊
flashpointer
Na már megy, csak évezhetetlenül laggol. Épp az van hogy egy IL hogy kaszabolja halálra a földi playereket

Pontosan én sem tudom,hogyan számolják.Én lövegparancsnok voltam,így nem az én feladatom volt.😊 Az ellenséges tûzcsapást megfigyelik az arra hívatott szakemberek.Tüzérségi tájoló mûszerekkel (nekünk pab-2 volt)a becsapódások iránya és ideje alapján,meghatároznak bizonyos adatokat,amikkel a kidolgozó a kidolgozó táblán(talán puo volt a neve)megcsinálja a visszametszést.A visszametszett vonalon valamilyen számítással meg tudta határozni azt a pontot ahonnan az ellenséges gránátokat kilõtték.Aztán már csak annak a pontnak a koordinátáit kellet kiszámolni és jelenteni a lövegeknek,akik kiszámolták az irányzék és az oldal állást.Ezután már jó esetben oda lõttünk ahol az ellenséges tüzérség tevékenykedett.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Srácok,egy biztos,felesleges összehasonlítani a 2 tankos játékot,mert látom többen is a WOT-ból az agyukba ültetett gondolkodással figyelik ezt a még csak készülõfélben levõ játékot,holott teljesen más lesz,és addig amíg ténylegesen nem tudunk vele játszani felesleges bármilyen okoskodás.
Kedves Adjunktus!
Azt szeretném megkérdezni, miként érted azt, hogy

"... Az ellenséges tüzérség bemérésére is volt lehetõség (visszametszésnek hívják)amikor az ellenséges gránátok becsapódásának és röppályájának visszametszésébõl határozták meg a pozíciójukat. ..."

Ha jól tudom, a második világháborúban nem voltak még röppályafelderítõ lokátorok. Röppályát másképpen, hogy lehet visszametszeni?
Nem mondtam hogy temessük, csak kicsit fura lesz, hogy látszólag minden med és light bárkire ráküldheti az áldást, ami pár másodpercen belül már érkezik is. Így nem tudom, hogy miért is indítanék heavy tankot, ha tudom, hogy random medek fedezékbõl kilövethetnek az artyval, és semmit nem tudok ellene tenni...

lesz egészen biztosan itt kb 20 perc múlva

http://www.twitch.tv/warthunder
Ha esetleg lesz tankos stream a linket valaki majd dobja be pls.
Temessük el elõre az egész játékot és zárjuk be a topicot is 😊
Nagyon OP-k lesznek így azok a tankok (gondolom medek és lightok), amiknek meglesz ez az arty képességük. Mindenki azokkal fog játszani, mert lövés nélkül ki lehet velük szedni tankokat...

Ez egészen addig hangzik jól, amig repülõkkel közös mapon mész. Ellenkezõ esetben nem lesz aki hatástalanítsa õket, fõleg a csata elsõ felében, mert gondolom nem az elsõ sorokba kell õket keresni.
Ha ez így egész jó ötlet lenne,ha tényleg megvalósítanák szerintem.
Amúgy,persze én is úgy gondolom hogy csak akkor van értelme az arty.nak ha normálisan meg lesznek csinálva és balanszolva.
Ez érdekes ha igaz:

"Someone on reddit posted that the arty is located somewhere on the map and can be destroyed so if you destroy it with a bomber at the start of the match you cant use it anymore in that match"
Külön.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de egy nemzetnél a repülõs és a tankos xp külön vagy egyben lesz számítva?
ja jól van 😄

WoT: Nishizumi77

Ezt linkeltem 5posttal lejjeb 😊
Ebben a videóban 7:50tõl Panzer IV Cvel játszanak. Természetesen az elsõ ellenséget a szuper artyval lövi ki ami elég gyorsan újra is tölt.

WoT: Nishizumi77

Furcsálnám ha hb-ben majd ki lehetne így repülni a tankból körbenézni meg artyzni 😊

Ha már azt mondták, hogy nagyjából olyan lesz a földi hb mint a repülõsnél az frb 😊 Tudom nem pontosan ezt mondták de sarkítva 😊
Torzonborz
Ez az arty támogatás max úgy lenne jó ha mindkét csapatban csak 1-1 ember rendelkezne ilyennel és csak parancsnoki jármûbõl lehetne kérni.
Értem ezt HB/FRB-re , AB-ben felõlem azt csinálnak amit akarnak.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A hivatalos fórumon már meg is indult az arty elleni hadjárat: szavazás 😊
Tiszta chatet csinálok a topicból, de új info, orosz oldalon van kint a hír:
"Apparently "Planes vs Tanks" stream begins @ 17:00 local Moscow time" Tehát helyi idõ szerint 15:00-tól érdemes nézni a streamet.
Erõs lesz a játékos állomány, már most látni

[/url][/img]
Fórumon írták, hogy van kint egy srác az expo-n aki a Warthunder standon a tankos részlegen dolgozik, és küldi az infokat amint megtud valamit.

Addig itt van ez tegnapi anyag egyben sezrintem mert elég hosszú. (Munkahelyen vagyok, nem tudok megnézni)
Nyilván.Egyszerre több célkoordináta is meglehet.Aztán ha valamelyikre hirtelen lõni kell,akkor csak a célpont azonosítóját küldik ki a lövegekhez,azok meg rögtön tudnak irányozni rá.De még így is eltelik minimum 1-2 perc az elsõ becsapódásokig.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Maximum úgy volt lehetséges, hogy már korábban be volt mérve a terület, és azonnal tüzeltek amint jött az info, hogy Szása kigurult a Katyusával a bozótból ás rá kéne lõni.
Na az tutira mák volt!😊Gondolom pont belefutott egy menetrendszerû tûzcsapásba.
Akkoriban még a kidolgozó katonák határozták meg a célkoordinátákat.Vagy a tüzérségi felderítõ adatai alapján,vagy a frontról bejövõ koordináta infók alapján.Az ellenséges tüzérség bemérésére is volt lehetõség (visszametszésnek hívják)amikor az ellenséges gránátok becsapódásának és röppályájának visszametszésébõl határozták meg a pozíciójukat.
de ezek közül egyik sem hajtható végre másodpercek alatt!😊
Bemérés,céladatok kiszámolása,a lövegek irányzása és a tûzcsapás.
A gránátok röppályán eltöltött ideje is 15 km távolságnál kb 20 másodperc körül mozog.
Ez tehát,hogy ráviszem a kört egy területre,klikkelek és piff paff,enyhén szólva is sületlenség.

Az nálunk 15:30? Addig van idõ vikingeket nézegetni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

talán 17:30körül lesz valami (Moscow Time))
Of:
A németek nem a spájzban voltak?
Bocs de nem tudtam kihagyni;D
On:
Nincs új videó,írtátok hogy ma még várható esetleg?.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ahol lakom, a II. világháborúban egy ideig a falu melletti szõlõben volt beásva a szovjet tüzérség, a német tüzérség a kb. 15km-re levõ Tokaj körül volt. Az egyik falu melletti dûlõre kihajtott egy Katyusa, eleresztette a rakétáit, és már ment is. Állítólag 200m-t se tett meg, a gránátok szinte pontosan a helyébe csapódtak. Nagyapám mesélte, õ még gyerek volt akkor. Tehát végül is kisebb pályán lehet off-map a tüzérség (30*30 az már rendesen HB térkép, az arcade szerintem 20*20 sincs).

tudom, de ezekbõl nem volt sok, itt arra gondoltam, hogy egy vontatott, majd letalpalt sorozatgyártott ágyú, annyival messzebb vitt, mint egy mobil?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Talán mert túl op? Láttuk már máshol, hogy mennyire unbalanced tud lenni az arty. Az igazi háborús feelinghez az nem tartozik hozzá, hogy kijelölöm a tankot és azonnal megy rá az atom. Valóságben is területet szórtak meg, nem egy tankra ment a koncentrált tûz, és nem 1másodpercen belül... Gondolom láttad a videóket, számoltad hány kill jött össze arty lövések következtében?
Túl kis területre visz be túl sok sebzést. A streamben látható X mennyiségû arty csapás közül csak egyet láttam, ami nem lõtte ki a célpontot.

A WoT-ban fõleg artyval játszottam, ment mindig a siránkozás hogy minek ilyen pontos az arty (még most is megy), én mindig azt mondtam ott, hogy pont a közvetlen légi támogatás hiányát ellensúlyozzák vele. Ez eddig rendben van, de itt a GF-ben már légi támadásra is van lehetõség. Tényleg jobb lenne, ha csak meg lehetne jelölni a légi egységeknek egy ellenséget, vagy egy pontot ahol segítségre van szükség (mondjuk valami színes füstgránáttal, vagy csak egy nagy jellel, vagy mit tudom én).

flashpointer

ha 30*30-as a pálya akkor hogy férnek el OFmap artyk?
Persze volt néhány messzehordó, de 8 km körül volt az effektív lõtávja a mobiltüzérségnek, vagy minden fix telepítésû nagyon messzire vitt és ezért?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A WvW módban megoldhatták volna úgy hogy egy markert tesz a mapra hova dobjon a bomber.

TvT módban lehet jó lenne a camperek ellen, csak túl sok kill-t csináltak vele.
Látom,sokak csõrét piszkálja az arty-k jelenléte,de miért is? Igenis kellenek bele,mert ettõl hiteles a háborús élmény,ha nem tetszik nem kell játszani a játékkal,ennyi.
Elképzelhetõ, hogy leeshet majd, de itt garantált nem fogja megjavítani semmi.
flashpointer
Mutatták a tech treet hogy lesz gumikerekes harcjármû is!

Vigasztaló miután "kitárazott" rám...
Igen van repeszgránát a "puha" célok ellen csak nem tudtam hogy lesznek "puhatestûek" is gondolom AI irányítja õket!
Màs értelmét nem látom viszont nem láttam láncot leesni ez pedig jó kis ficsõr a Wot-ban is.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Olyan akciókat fognak indítani, hogy még az is visszajön, aki rég abbahagyta... Már most is látszódik az a tendencia, hogy egyre "nagylelkûbbek" a hétvégi/hétközi akciók, és biza nagyon sok embernek nagyon csábítóak tudnak lenni.