37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
37mm-es APCR nem lövi át a T-50 LFP-jét lololol. Kb. 150m-ről. Úgy látom a sebzés modellek még nagyon nincsenek készen.
Egyelőre időpazarlásnak jó a játék, engem legalábbis nem igazán szórakoztat,inkább fáraszt. RB-t próbáltam, nagyon büntetve van az aki mozog, mert megállás után borzalmasan sokáig tart célozni. Akkor sikerült 3 tankot kiszednem, amikor 1m-t se mozdultam a kemper helyről, amúgy meg ugyanezt csinálták velem...A hülye dzsungeles pályán kell menni állandóan, ahol az nyer aki nagyobb szerencsével találja el a másik nevét 500m-nyi fán meg bokron keresztül. AI-t nem láttam, de egy csomó mindenki lövöldözik a vakvilágba folyamatosan, aztán így próbálj meg koncentrálni. -
bgabor #8454 Senki se hordta le semmilyen szarnak, konstrultívan beszélgetünk, ha figyeltél. -
gabor145 #8453 Egyetértek az előttem szólókkal, azért mert vannak problémák a játékkal még nem kell vérpisti módon szídni és lehordani a játékot mindenféle szarnak. A repülőshöz is folyamatosan jönnek/jöttek javítások. Szóval a tankos szekcióban is lesznek folyamatosan javulások. Már most is sok mindent kijavítottak ami gondot okozott a zárt bétában. Szóval türelem fiúk. -
Amaymon #8452 Jó lesz ez akkor, ha úgy bírja a tempót a GF-es team is mint az AF.
Cbt-re pedig tényleg mindenki bejutott, 2x is behíttak' és csak játszottam. Nem is érdekelt nagyon a GF, a nigty-n goldból kihúztam pár magasabb tiert mentem néhány kört és annyi. Most ilyen időtöltő szerepet kapott, ha nincs normális repülőgépes event akkor, bemegyek 1-2 körre. -
Glo #8451 Mondjuk azt, hogy ez is Cbt amit bárki tesztelhet. A végén már csak az nem szerzett Cbt jogot aki nem akart. -
twi452 #8450 akkor jön az a típus h már harmadszorra grindelem ki a jagdpanthert és a ***********-be az egésszel megint elveszik :D -
Az a gond hogy az emberek többsége nagyon hamar ítél. Nekik mondhatod ezt , nem érdekli őket. Legtöbbször el se olvassák. Csak azt látják hogy ez egy bugos szar és ezt is terjesztik. Az hogy ez javítva lesz , nekik nem számít.
Pont emiatt jobb lett volna ha marad CBT és kicsit több embert hívnak oda be. -
Glo #8448 Khm khm...
:D
"-Van akinek nem lehet a kedvére tenni!
-Jézus is pont ezt mondta,Uram!" -
Nagyon gyorsan ehhez hozzáfűznék valamit. Nem rád értem, úgy általánosságban véve.
Eddig az volt a baj, hogy nem lehet CBTben játszani, kevesen vannak, meg kéne nyitni Openbe, hogy minél több infó mehessen a készítőknek. Többen CBTsek is mondtuk hogy ez így még nem teljesen jó, de már közel az OBT állapothoz, ehhez képest hamarabb megnyitották, valszeg a nagy érdeklődésre való tekintettek, leszarva a még ismert de nem javított bugokat.
Most nyitva van, vannak játékosok, lehet a bugokat javítani, úgyhogy lehet adni a feedbackeket. Ha ez így nem történt volna meg, fél év múlva se lett volna OBT, mert annyi hiba van még benne, de majd javul. De akkor meg az lett volna a baj, szóval sehogy sem jó egyeseknek :). -
bgabor #8446 Van, csak nehogy azt érjék el vele, hogy a sok érdeklődő jó időre, esetleg végleg kiábrándul a GF-ből, mert egy kezdetleges, bugos vacakot kaptak a kezükbe. -
peremezo #8445 siker,köszi a segítséget:-)
a menü volt furcsa,a jármű választásnál,hisz ott vannak egy helyen a repülők,és a tankok is:-)köszi mégegyszer:-)
-
bgabor #8444 Néhány napi játék után úgy vélem hogy ezt kár volt ilyen állapotban kiadni. Egyszerűen nem volt rá készen. A GFnek nagyot kellett volna ütnie amikor kijön, de így, repetitív, bugos vacak formájában egyelőre felejtős.
Teljesen alap dolgok nem működnek, mint a választható spawnpoint minden pályán, vagy az Arcade mapokon a véletlenszerű startpozíció a csapatoknak. (Külön csókoltatom a Jungle nevű élvezhetetlen akadálypálya kitalálóját) Ez egyelőre egyáltalán nem fun.
Szóval egyelőre visszatérek a kiváló repülős részhez, a tankokra majd egy hónap múlva újra ránézek, amikor megjönnek már az első javítások a legotrombább hibákra, van belőlük bőven. Meg talán addigra néhány új pálya is érkezik, esetleg nem-Ardace pályák is. Esetleg akkor majd RB-ben nem a vicckategóriás Arcade mapokon kell majd játszanunk. -
twi452 #8443 azért látszik, hogy van érdeklődés.. már délelőtt közel 70k ember fent van :) -
twi452 #8442 a német reserve géppel mentem tegnap pár kört és egyszer be is rakott kurskra... mondom ez fasza lesz :D
besunyogtam a fák közé közel az ai tankokhoz és hívtam rájuk az artit amikor csak tudtam közben meg ha arra kószált egy-egy il-2 azt megkínáltam a 20assal :D
-
Én némettel is pirítottam, sztem ugyanolyan mint volt, jó...tény vannak fák melyek többet takarnak, de nem vészes. Nagyszerű manőverező támadásokat lehet végrehajtani az ellenség háta mögé kúszva nagy kerülőkön. Ha van egy két értelmes társ aki szintén ezt a módszert követi, az szinte mindig Winel zárul. Pontosan ezért tetszik a pálya, mert gondolkodóba ejt, hogy milyen a saját jelenlegi tankommal mit tudok az ellenség adott tierű tankjai ellen tenni. -
twi452 #8440 nekem is tetszik az új Kursk :P :)
itt is vannak simán 1000 méter feletti killek de legalább lehet sunnyogni a bokrosban aztán onnan osztani :)
igen főleg oroszokkal megyek jelenleg :D
majd ha lesz amcsi fa akkor átmegy egy rakás német oda és akkor elkezdem normálisan húzni azt is :D -
Megamax #8439 Akkor lenne értelme ha mondjuk a ruskik 2x spawnolhatnának de anémetek nem ok csak 1 tankal mehetnének be. Akkor lenne valóságos mert a ruskik is cska azért gyoztek háboruban mert rengeteg eroforrásuk volt -
Tauri #8438 Mert a sok német megunta a sorban állást és gyorsan beülve egy orosz tankba átcsapott tk ba :) -
Megamax #8437 Toltsd le a repulost ha még nem tetted majd válts átt ARMY ra és már mehetsz is ha tettél be tankot magadnak. A legjobb lenne ha néznél vide=okat rola mti hogyan -
Megamax #8436 átt kell állíttanod a launcherban hogy melyik szerverre akarsz csatlakozni -
peremezo #8435 Sziasztok.Segítsetek légyszi,mert nem nagyon értem,miért nem tudok a grund forces -ba belépni....:Error 8000100B: Game Is Not Activated For This Account.
This error occurs if you try to connect to the DEV-server with an account that does not have this access. If you have access to DEV - please check whether you are using a correct account.
If the problem presists, please, contact our Support Team. They will help you with this issue.
-
tudom lame kerdes, de ezt a tankot war thundert hogy tudom letolteni?
fooldalon nem talaltok kulon klienst, vagy egyben van a repulokkel?
-
Megamax #8433 Hát pont ez az a ruszkiknak nincs igazán ngyorsan tolto ágyujuk és míg igaz van alacsony tieben nehéz tankjuk addig tudjuk hogy a páncél nem sokat ér ha az ellenfélnek jóval nagyobb az áttutése. Na meg kíváncsi vagyok probált e valaki kozuletek SU-122 vel Kursk onn lovoldozni? lovések kozott még forumozni is van idom. Szerintem még ígyis a németeknek kedvez kursk de legaláb bmár vna esélye az orosz csapanak is. Legszívesebben én SB battleban a minimap spotolást is kivenném. Magasabb tierben mikor a 200 milis frontpáncéllal rendelkezo Ferdi a pálya másik végébol szedi ki a T44 es tankokat (mert ugye látja hogy jonnek mutatja a térkép) Nah akkor probálj meg Flankelni. Vagy Karelia a Tiger 2 nem ment messzebb a spawnpont tól csak anynira hogy belássa a terepet , és szintén nem lehettt flankelni mert kapásbol oneshotolt bármit ha betoltve volt megint cska azért merrt látta a piros pontot a térképen. -
vajakos21 #8432 Nekem pont ez tetszett meg,hogy van hely .Elvagyok a többin is,de itt legalàbb a célzást is kellett használni.Mivel csak medet megyek így oda tudtam piszkálni a nehêz gépeknek ill még cbt - összerakott magasabb tierü tankokkal ( lesz majd itt is a br besorolások után) és volt esély kilöni öket.Ha nézel pár képet kurskról ,nem volt egy faiskola.( ahogy ma se az) Igy kicsit arkados.Nagy ágyu nagy páncél és nyersz.Akárcsak af arcade (+ gyors reload). -
Megamax #8431 Kivéve hogy ami messzire pontos az kozelre is az nem? vagy nemértem aki német tankal van anak annyi a játék hogy távolról pufogtat és ennyi? Mint a legtobb német tank beáll karelia szélére és várja a sultgalambot ennyi volna az élvezet a német tankal. Ne értsetek félre huzom a német ágat is csakhát ami ott megy az egy vicc ilyen várakozások vannak hogy 70 német és 9 ruszki. -
sulouos #8430 Tekintve hogy az összes többi pálya a ruszki hurkatöltőknek készült, amiknek a pontosság nem erény... Ja, nem nehéz kitalálni :D -
yossarianHUN #8429 Én Stug F-re megyek rá, az már csak kilyukasztja. -
Megamax #8428 Miért van olyan érzésem hogy akik itt azt mondják hogy Kursk ot elrontották azok mind Német jármuvekkel mennek?
-
vajakos21 #8427 En T50 ellen azt használom hogy PZ38 al húzom amíg nem lesz meg az F2...ráérek -
sulouos #8426 Annyi erőfeszítéssel amennyiből teljesen átszabták Kurszkot, csinálhattak volna egy új pályát, és akkor már lenne 2 rendes pályánk. De nem, inkább elrontották azt az egyet is :/ -
vajakos21 #8425 Ezt a Kurskot kiherélték arcadda. Hiába tudsz célozni,ha l...szt se látni.De legalább ,már itt is szar az fps-em -
yossarianHUN #8424 Lövöm én őket mindenhol, tornyon, testen, de nem hatja meg őket:) -
sulouos #8423 Nagy kaliberbe HE, kisebbe APCR, meg az anyjuk szidása. Bezzeg amikor a Pz IV F2-vel szemeznek, akkor igencsak folyik róluk a víz :D -
Megamax #8422 Robbanotolteteket használj ellenuk és a tornyukat lodd de ne HE-t hanem olyat amiben van robbanotoltet is -
Glo #8421 HE lőszert nem szeretik :) -
yossarianHUN #8420 Ezekkel a T-50-ekkel egyébként mit kéne kezdeni? Átlőni nem lehet őket, egy-két lövéssel kifiléznek, és mire az ember eljut félútig a pontokig, addig ők már a háta mögül lövöldöznek rá. -
Megamax #8419 Valaki még rajtam kivul aki orosz oldalon jáccik és szívesen jáccana csapatban? egyedul kezd kicsit unalmas lenni -
cpthungarian #8418 Amúgy, ha már AI tankok. Múltkor belefutottam egy kisebb PzII(AI) csordába IS-sel és mire kettőt kinyírtam, addigra a többi szemből(!) kilőtte az egész legénységet. Köpni-nyelni nem tudtam :D -
yossarianHUN #8417 Értem, ismét köszönet. -
cpthungarian #8416 Erről lenne szó: