War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
amúgy ez a pálya külön az expóra készült, ennél másabb lesz majd a valóság.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Emancipate yourself from mental slavement!
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Azt szeretném megkérdezni, miként érted azt, hogy
"... Az ellenséges tüzérség bemérésére is volt lehetõség (visszametszésnek hívják)amikor az ellenséges gránátok becsapódásának és röppályájának visszametszésébõl határozták meg a pozíciójukat. ..."
Ha jól tudom, a második világháborúban nem voltak még röppályafelderítõ lokátorok. Röppályát másképpen, hogy lehet visszametszeni?
Amúgy,persze én is úgy gondolom hogy csak akkor van értelme az arty.nak ha normálisan meg lesznek csinálva és balanszolva.
"Someone on reddit posted that the arty is located somewhere on the map and can be destroyed so if you destroy it with a bomber at the start of the match you cant use it anymore in that match"
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Ha már azt mondták, hogy nagyjából olyan lesz a földi hb mint a repülõsnél az frb 😊 Tudom nem pontosan ezt mondták de sarkítva 😊
Értem ezt HB/FRB-re , AB-ben felõlem azt csinálnak amit akarnak.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Apparently "Planes vs Tanks" stream begins @ 17:00 local Moscow time" Tehát helyi idõ szerint 15:00-tól érdemes nézni a streamet.
[/url][/img]
Addig itt van ez tegnapi anyag egyben sezrintem mert elég hosszú. (Munkahelyen vagyok, nem tudok megnézni)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Akkoriban még a kidolgozó katonák határozták meg a célkoordinátákat.Vagy a tüzérségi felderítõ adatai alapján,vagy a frontról bejövõ koordináta infók alapján.Az ellenséges tüzérség bemérésére is volt lehetõség (visszametszésnek hívják)amikor az ellenséges gránátok becsapódásának és röppályájának visszametszésébõl határozták meg a pozíciójukat.
de ezek közül egyik sem hajtható végre másodpercek alatt!😊
Bemérés,céladatok kiszámolása,a lövegek irányzása és a tûzcsapás.
A gránátok röppályán eltöltött ideje is 15 km távolságnál kb 20 másodperc körül mozog.
Ez tehát,hogy ráviszem a kört egy területre,klikkelek és piff paff,enyhén szólva is sületlenség.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A németek nem a spájzban voltak?
Bocs de nem tudtam kihagyni;D
On:
Nincs új videó,írtátok hogy ma még várható esetleg?.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A WoT-ban fõleg artyval játszottam, ment mindig a siránkozás hogy minek ilyen pontos az arty (még most is megy), én mindig azt mondtam ott, hogy pont a közvetlen légi támogatás hiányát ellensúlyozzák vele. Ez eddig rendben van, de itt a GF-ben már légi támadásra is van lehetõség. Tényleg jobb lenne, ha csak meg lehetne jelölni a légi egységeknek egy ellenséget, vagy egy pontot ahol segítségre van szükség (mondjuk valami színes füstgránáttal, vagy csak egy nagy jellel, vagy mit tudom én).
Persze volt néhány messzehordó, de 8 km körül volt az effektív lõtávja a mobiltüzérségnek, vagy minden fix telepítésû nagyon messzire vitt és ezért?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
TvT módban lehet jó lenne a camperek ellen, csak túl sok kill-t csináltak vele.
Igen van repeszgránát a "puha" célok ellen csak nem tudtam hogy lesznek "puhatestûek" is gondolom AI irányítja õket!
Màs értelmét nem látom viszont nem láttam láncot leesni ez pedig jó kis ficsõr a Wot-ban is.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer