11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Sose kezdenék neki az orosz heavy sornak, a KV-1-től kezdve akármit vittem szembe velük németként, hullottak mint a legyek (egyetlen ellenpélda, a KV-2 Kurszkon 600m-nél messzebbről kifejezetten jól állja a Pz IV F2 gránátjait, csak spec. pontokra lőve üthető át APCR-el, vagy ha elfelejti beforgatni a testét).

A Panther az IS-1-et úgy pukkantja ki, mintha ott se lenne (ha nem pukkan ki, akkor harcképtelen lesz), ugyanez érvényes a Porsche-tornyos Königstigerre, mindkét féle IS-2 pusztul ha én lövök előbb, az pedig legalábbis kérdéses, hogy ő át tud-e ütni engem.
    Ahogy láttam pár videón, az IS-3 és IS-4 se az a páncélhegy, legalábbis a német ágyúk szerint, a 10,5cm-es KT és a 12,8cm-es Jagdtiger is lényegében bármilyen szögben át tudja ütni őket, míg ez visszafelé megint csak kérdéses.

Mondjuk most ez a fejlesztett lepattanásos rendszer lehet hogy változtatott rajta valamit.