37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sulouos
    Sose kezdenék neki az orosz heavy sornak, a KV-1-től kezdve akármit vittem szembe velük németként, hullottak mint a legyek (egyetlen ellenpélda, a KV-2 Kurszkon 600m-nél messzebbről kifejezetten jól állja a Pz IV F2 gránátjait, csak spec. pontokra lőve üthető át APCR-el, vagy ha elfelejti beforgatni a testét).

A Panther az IS-1-et úgy pukkantja ki, mintha ott se lenne (ha nem pukkan ki, akkor harcképtelen lesz), ugyanez érvényes a Porsche-tornyos Königstigerre, mindkét féle IS-2 pusztul ha én lövök előbb, az pedig legalábbis kérdéses, hogy ő át tud-e ütni engem.
    Ahogy láttam pár videón, az IS-3 és IS-4 se az a páncélhegy, legalábbis a német ágyúk szerint, a 10,5cm-es KT és a 12,8cm-es Jagdtiger is lényegében bármilyen szögben át tudja ütni őket, míg ez visszafelé megint csak kérdéses.

Mondjuk most ez a fejlesztett lepattanásos rendszer lehet hogy változtatott rajta valamit.
  • Dagohun74
    A terveimbe szerepel az összes tank Ászra vitele úgyhogy ráérek.Bár tegnap a T-60-asal az ideg kerülgetett annyira rossz tank.Nem feltétlenül nagyobb tier = jó játékélménnyel. Bár a WoT-ba a végén már csak kis tieres tankokkal játszottam ott jobb volt.
  • gezu1025
    A CBT 2 dologra tanított meg:

1. Orosszal kell játszani. (mert nehezebb, kevesebb a játékos)
    2. T-34 sortól mentsen meg az isten

Ebből pedig az következik, hogy 6 tankkal kalkulálva én az orosz TD+heavy sort fogom húzni. Ami egyszerű 3-->4 rankra lépést jelent, és szerintem mire odaérek az 5. rank is nyitható lesz azzal a 2 sorral.
  • Ulvar
    Időhúzás. Mivel iszonyat kevés tank van a játékban összességében, prémiummal napok alatt fellehet kerülni a legkockábbaknak tier 5be. Miután a srác elérte a szintet amit akart és kijátszotta magát 1 hét alatt befejezi az egészet, a fejlesztők pedig még nem készek új tankok behozatalára. Így ezzel a megoldással próbálják kompenzálni a dolgokat amíg nem jön ennek a tankszámnak legalább a duplája, vagy akár új nemzet pl. az amerikai.

Egyáltalán nem logikátlan a fejlesztők részéről, mert így több idejük van a játék fejlesztésére tesztelésére.
  • twi452
    f2p játékokba kell a grind különben nem lesz bevétel :)
    aztán ha élvezed a játékot akkor kevésbé fog érdekelni, haladsz ahogy haladsz :)
  • Ulvar
    2 KT 2 Panther 2 TD (Jagdpanther+Ferdi)
  • bgabor
    Van, TD-kel, heavykkel és medekkel együtt. :D
  • twi452
    mert így lehet haladni a létrán :)
    amúgy hétvégén már mindenki t-54el parádézna :D
    legalább így néhány hétig eltart a fejlesztgetés :)
  • Pluskast
    Nem is tudom, egyáltalában tier IV-ben a német oldalon van 6 db tank?
  • Pluskast
    Akkor meg mi értelme van kifejleszteni? :) Totál logikátlan.
  • Caterpillar
    Szerintem sokan ezzel nincsenek tisztában, mármint, hogy itt a fejlesztés nem úgy megy mint WoT -ban, ergo bármelyik tankkal lehet húzni bármelyiket...
  • bgabor
    Nyilván tier 1-2őn ez még nem gond, nade amikor majd tier4-ről ötre akarsz menni. :D
  • twi452
    így van :)
    én már most is kihagyom az első t-34et a fenébe mert azzal nem akarok szenvedni inkább maradok kisebb csatában +3 kört de legalább olyan tankkal amit tudok használni :D
  • Avenger
    Szerintem csak elsőre tűnik soknak a hat tank szintenként. Bármelyik tankkal lehet fejlesztési xp-t gyűjteni, és megkapsz hat tankot, de szerintem időben/csata számban nem sokkal több mint pl a wot-ban. Persze csinálhatták volna úgy is, hogy tízszer ennyi xp kell minden tankhoz, és akkor egyből lehet fejleszteni az egymásra épülőket. De ez a megoldás sem feltétlenül rossz. Később legalább nem kell megint a gagyi tankokkal menni, ha egy másik ágat is ki akar húzni az ember.
  • Glo
    Kb 10 csatából megvan az a 6 tank, nem kell annyira aggódni. De ahogy érzed :)
  • Phara
    Nah én hanyagolom addig amíg ezt nem orvosolják meg ezt a belépéses problémát.Nem fogok minden tankot kihúzni ha a TD /Heavy ágon akarok menni az biztos.
  • Glo
    Na az tényleg kicsűrés lenne :))
  • twi452
    viszont játszanod nem kell olyan tankkal amivel nem akarsz :)
  • bgabor
    Sajnos ez tényleg túlzásm négynek elégnek kellene lennie.
  • Jeffjohnson
    A baj az, hogy tier II-ben is ez a helyzet, ugyanis oldalt írja, hogy hány tankot kell még kifejleszteni. Így viszont ez egy elég rossz dolog mert rá vagyok kényszerítve, hogy olyasmit fejlesszek, amit nem is akarok.
  • Glo
    Elsőben 6-ot kell, de az hamar megvan. Most még ez az összes tank, de később tesznek be még a fába, szóval lehet majd válogatni is.
  • Jeffjohnson
    Én néztem be valamit vagy ahhoz, hogy tier-t lépjek tényleg ki kell fejleszteni minden tierben 6 tankot?
  • Phara
    Még úgy se teszi be a tankot ha megvárom az 1 percet és rakná be magától.Kattan 1et a gomb majd ha nyomnám h mennék akkor kiírja ezt a szart.Érdekes Oroszoknál meg beengedett.
  • ToMy_
    Amúgy ez a dolog érdekes, mi lehet benne a koncepció? Miért kellhet az a 9 csata?
  • ToMy_
    Kb. 5 perc alatt lehet 9 csatát abszolválni: belépsz a csatába, aztán rögtön RETURN TO HANGAR. Arcade módban pikkpakk talál neked csatát a Matchmaker.
  • Pluskast
    Sajna nem vagyok otthon így nem tudom teljesen felidézni a menüt és ráadásul hülyeséget is írtam mert nem bal alul hanem jobb alul van az a két választási lehetőség, hogy tank battles vagy air battles (azt hiszem így van oda írva). Tegnap nekem is volt egyszer ilyen de pont azért mert az air battlesen hagytam.
  • Paradoxon61
    Nálad lesz a pont.
    Pluskast azt átváltottam. Nemzetet viszont nem tudok váltani, az ameriakin áll most és minden váltási kisérletre valami olyat ír, hogy előtte menjek 9 csatát.
    Csakhogy én nem azért jöttem hogy előtte repülőzgessek, az eszem ágában sincs. :)
  • Phara
    Valószínűleg átváltottam különben hogy lenne a játékban a tank kiválasztva egyedül a 2 "sötét" repülő mellett.Másokis panaszkodnak a dologra de megoldást még nem láttam.Semmiféle Game restart sem segített.
  • Pluskast
    Valószínűleg nem váltottál át a tank battles menüre (bal alul).
  • Caterpillar
    Csak német és orosz tankok vannak, ha esetleg mással próbálkoznál, szóval alul előbb válaszd ki a megfelelő nemzetet!
  • Paradoxon61
    Öreg vagyok, de nem idi...a. :)
    "Ha 1.41-ed van, de mégsem találod a fentebb említett 2 gombot, akkor jövő hétfőn első teendőd az legyen, hogy bejelentkezel a szemorvosodhoz"

1.41-em van, de ott nekem csak az Aviation van, más nincs.
  • Phara
    Mikor Reserve tankkal bementem csatába és indulnék akkor azt írja "Aircraft is not ready". Erre vmi megoldás?
  • Pluskast
    Szerintem sehol :) Fejleszd ki az F-et az átviszi, pláne ha a PzGr 40 illetve 40/1 lőszert kifejleszted. A második már 105mm vastag páncélt is átüt.
  • ToMy_
  • Pluskast
    Akkor csak engem nem rakott be a 3 óra játék alatt (na jó az sb-ben kb másfelet töltöttem és akkor untam rá). Franc
  • ToMy_
    Nem vették ki és nem csak magasabb tier-nél jön elő, tegnap este reserve német varrógéppel játszottam rajta SB-t.
    Mondjuk mókás is volt a sok T34-et kikopogtatni a 20 milissel...
  • Ulvar
    Tegnap kétszer is voltam PzIICvel Kurszkon.
  • Ulvar
    Valaki legyen kedves mondja el nekem, hogy PZIII E vel hol kell lőnöm azt a szaros fostos T50et, hogy végre átmenjen rajta a fejlesztett nagy átütésű lövedékem, mert bár a torony páncélzatra 40 mmt ír, azt se tudom átütni náluk.
  • Pluskast
    Abszolút nem. Ráadásul az sb-n tegnap Kurszkra be se kerültem, nem tudom kivették vagy csak nagyobb tieren jön elő, de a maradék három pálya szerintem totál alkalmatlan sb-re. Át is nyargaltam rb-re mert most csak az élvezhető. De valóban ez a 4 pálya semmire nem elég. Egyébként nem is értem, hogy az új patchel miért nem adtak új pályát.
  • ladista
    Research/bal fent -army/aviation. Természetesen csak a németeknél és a ruszkiknál van army egyelőre.