11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • patchaou
    Bár olyan lenne majd a célzás ahogy Te is írtad. Bár Én attól félek, hogy nem fogják túlzásba vinni az élethűséget, mivel azzal ugye elveszik az átlag játékos kedvét. Wotban is azért nincs úgymond teste az ágyúnak, mert a játékosok nagy részének komoly gondot okozna úgy közlekedni a tankjával, hogy ne akadjon bele a löveg semmibe... Remélem itt azért másképp lesz.

Az hogy a wot "elhülyíti" az emberek többségét szerintem nem gond. Nem egy oktató program, ami megismerteti a régi tankokat a néppel, hanem egy játék.
    Ismerek olyat aki rengeteget tud a tankokról, a csatákról stb... viszont mint wot játékos nagyon gyenge :) Én pedig amikor rátaláltam a wot-ra annyit tudtam a tankokról, hogy volt Tigris, Sherman meg van Abrams. De felkeltette az érdeklődésem a játék és azóta minden számomra fellelhető könyvet elolvasok a tankokról :)

Mivel az arcade stílusból és a wot hibáiból, gyengéiből már elegem van, Én is nagyon várom a WT-s tankokat. Remélem lesz olyan mód ami túl sok lesz a núboknak és zömmel értelmes játékosok fogják játszani.