Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #807 Én is nagyon várom már a tankos részt. Jó lesz végre történelmileg hű tanokkal játszani realisztikusabb körülmények között, de mégis arcade szinten is tartva és nem 70%ban prototípusokkal meg sose létezett blueprint tankokkal játszani. Régebben még rendben volt ez nekem, mondtam hogy jó ez mert legalább megismerünk olyanokat amik nem voltak más játékokban csak mostanra annyira elfajult ez hogy több a prototípus/nem létező tank mint a létező sorozat gyártott tank a játékban.
Meg ha történelmileg hű lövegek lesznek akkor a páncélok is érni fognak valamit, pl a párduc és a tigrisről nem az fog eszedbe jutni hogy papír meg simán átlövi minden hanem tényleg kemények lesznek szemből és pl T-34/76ok szemből át se tudják ütni, a 85 már igen de azzal se lesz olyan könnyű, mert határeset a 120 pen és itt több mint valószínű, hogy nem 50 méterről lövik egymást majd hanem inkább 500ról ahol csökken már az átütőerő.
Na tényleg erre lennék még kíváncsi hogy milyen lesz a ballisztika, gondolok itt arra hogy kell e majd állítani az optikát ha nagy távolságra lősz vagy fölé kell kicsit már akkor célozni stb.
A wot meg olyan szempontból "elhülyíti" az emberek többségét akik nem értenek a tankokhoz és téves infókat vesznek természetesnek. Pl ha egy wotosnak azt mondod hogy KV-1s akkor ő arra gondol hogy hú de király tank jajj 122es ágyú és simán kilövi a tigrist meg mindent.
Amire én gondolok KV-1s alatt: kicsi torony,rövid 76mmes ágyú ~86mmes átütéssel. a wot facebook oldalról meg ne is beszéljünk mikor van valamilyen tankos kép azt a sok tudatlan benyögi a marhaságait pl 2 T-34/76 mod.41 volt a képen azt komment: A-20! herp derp :D (nincsenek tisztában mi proto, mi nem, mi volt sorozat gyártva vagy sose létezett)
Dióhéjban: Jöjjön már ki a ground battle! :D