Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Engem nem az ellenséges gépek zavarnak,bár ha túl sok van ,az sem jó de eddig csak nagyon kevés alkalommal bombáztak le.(próbáltam én is az IL2-t de nem olyan könnyű vele,ezért fel is hagytam a repüléssel)
Az a baj hogy sokan nem veszik észre hogy mennyire nem megy nekik és főleg az oroszokkal nagyon sokan repülnek.Általában a csata első perceiben elhullanak kill nélkül,aztán az orosz csapat -4-5 hátránnyal kezd amit már nem lehet behozni.Ha csak tankok vannak,soha nem éreztem még ezt a "WOT" feelinget,amikor az idiota csapat az első percekben kihal és esélytelen a meccs.Most az oroszoknál már a sokadik csata megy el emiatt az első percben és a hatása is hasonló rám mint a WOT-nak volt akkor mikor már nagy tierekben is vörös volt a csapat 90-95%-a.:D