37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Engem nem az ellenséges gépek zavarnak,bár ha túl sok van ,az sem jó de eddig csak nagyon kevés alkalommal bombáztak le.(próbáltam én is az IL2-t de nem olyan könnyű vele,ezért fel is hagytam a repüléssel)
Az a baj hogy sokan nem veszik észre hogy mennyire nem megy nekik és főleg az oroszokkal nagyon sokan repülnek.Általában a csata első perceiben elhullanak kill nélkül,aztán az orosz csapat -4-5 hátránnyal kezd amit már nem lehet behozni.Ha csak tankok vannak,soha nem éreztem még ezt a "WOT" feelinget,amikor az idiota csapat az első percekben kihal és esélytelen a meccs.Most az oroszoknál már a sokadik csata megy el emiatt az első percben és a hatása is hasonló rám mint a WOT-nak volt akkor mikor már nagy tierekben is vörös volt a csapat 90-95%-a.:D -
twi452 #7974 külön tank pálya nincs egyelőre.. legalábbis mission editorban csak az eddigiek vannak felsorolva
az új spanyol térképre van árkád mission meg a teljes realistic térkép -
joe38 #7973 Ezzel a Dev szerót külün kell letölteni,vagy hogy is van ez? -
joe38 #7972 Én is hasonlóan jártam nagyjából,mert egy T-34-el menve a dzsungelesen,valami 5-6 német repcsi körözött fölöttem,mint a keselyűk:D,megértem elmenekülni:D -
twi452 #7971 banyek.. a multi turret t-35 egy szaftos prém tank :D -
Majdnem mindennel SB-ben megyek de a KV2 a lassú töltés és toronyforgatás miatt nem jött be szimulátorban.(meg az is zavar hogy a magas torony miatt nem látom a tank elejét és így elég nehézkes a kanyarodás vele) -
Dagohun74 #7969 Semmi gond. Szoktam en is igy lenni. -
Dagohun74 #7968 En most mobil aa-val megyek es repuloket lonni nemrossz moka. -
sorry a hangnemért,kicsit felhúztam magam!! :) -
twi452 #7966 toljad sb-ben ott 10 mp alatt berak orosz oldalon és repülőből mostanában csak olyat látok aki nem nagyon hal meg :D
és kb 5 meccsenként van 1-1 repülő :) -
Hogy rohadna meg az összes fasszopó nyomorék buzeráns ruszki gyökér amelyik repülőkkel jön be orosz oldalon ebbe a kibaszott játékba!!!!!!
A KV2-vel 15 csatából eddig 14 vereségem van és még véletlenül sem a tank miatt.A kibaszott ruszki oldalon sokszor majdnem a fele csapat IL2 és az első percben lezuhannak a picsába mert olyan kretének a repüléshez.(is) Mit hisznek?? Ha tankkal nem megy majd a levegőből jobb lesz???? Ezek miatt a szerencsétlen nyomorékok miatt nem lehet azt a rohadt ruszki ágat fejleszteni.Csoda ha a többség ezek után némettel akar menni aztán jöhet a várakozás.Már többször nekiugrottam az oroszoknak de egyszerűen semmit nem lehet fejlődni ezek miatt.
Veszek egy kibaszott mobil AA-t és mindek kurva saját gépet leszedek a picsába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na ez most jól esett.... :D -
Eldarion73 #7964 A legyőzhetetlen Tigristank 1944 júliusa után pár hónapon belül 70%-os veszteséget szenvedett a keleti fronton az Is-ek miatt,úgyhogy 45 februárban abba is hagyták a gyártását....
Ezt biztos nem olvasta mindegyik Tigris rajongó,csak azt,hogy hogyan tudott szétlőni saját magánál kétszer kisebb tankokat :-) -
twi452 #7963 akkor szívből azt kívánom ne lepjenek meg titeket :D
persze kellenek a pozitív hullámok tudom jól :D -
Dagohun74 #7962 Igazabol azert lehet e orulni mert jon a wipe es amit ezutan megszerzunk meg is marad. -
Nazarov77 #7961 lehet örülni, mert ami a dev szerverre megy update az 1-2 héten belül megy élesre, ergo open béta. -
twi452 #7960 minek is? :D
csak annyi történt, hogy a sima hagyományos devserver-en fent van az új patch amibe bele lehet kukkolni egy kis időre :)
és ebben benne vannak a tankok mindenkinek elérhetően
az új térképre kíváncsi vagyok de szerintem mire leszedi az 1.7 gigát már be is zárják xD -
Dagohun74 #7959 Akkor most orulunk?
-
vajakos21 #7958 Remélem a manga lányokat is adják :) -
Nazarov77 #7957 Jagdpanzer 38(t) (Hetzer)
Éééés jön végre a Hetzer is, már vártam :D
Maximum trolling -
twi452 #7956 csak 8-at kellett volna olvasni lefelé :) -
Caterpillar #7955 Bakker, megelőztél! 
-
Caterpillar #7954 Dev Server
Új tankok, új map (Spain), új repülők, sokat módosítottak a tech treen, stb... :) -
vajakos21 #7953 http://forum.warthunder.com/index.php?%2Ftopic%2F136936-dev-server-open-1530-gmt-2100-gmt-13514%2F
Chris kolléga ,köszi :) -
Nálam most frissít a kliens. Valaki majd úgyis kifejti, hogy tényleg open-e az beta. :) -
davidbog #7951 Ez a Christie-felfüggesztés (függőleges csavarrugók) nagy hátránya, hogy nem elég jó a csillapítása. Illetve a relatíve kis terhelhetőség és hogy sok helyet vesz el a harckocsi belső teréből. Nem véletlenül tértek át a T-44-nél is keresztirányú torziós rugókra, amit a nehéz harckocsikon már a KV-től kezdve használtak.
A menetből való tüzelést torziós rugós felfüggesztés ide vagy oda el lehet felejteni. Két síkú lövegstabilizátor nélkül úgyse találnak el semmit.
A menetből megállás és tüzelés hatékonysága pedig alapvetően attól függ, hogy a harckocsi irányzója rendelkezik-e saját periszkóppal vagy a parancsnoktól kell átvennie az infót. A franciák két évig használták a Párducokat és ez volt az egyik fő problémájuk velük (a hatótáv/minőség mellett), hogy az irányzónak nem volt saját periszkópja. Egy Shermannal összevetve sokkal tovább tartott az első lövés leadása, a Sherman addigra már legalább két lövést leadott mire a Párduc egyet.
A németek dupla torziós rudas megoldása érdekes. Kényelem szempontjából nagyon jó, (egy szimpla turziós rugós felfüggesztés pneumatikus/hidraulikus csillapítással kategóriákkal jobb igaz ez már a '40-es évek vége '50-es évek eleje) de rajtuk kívül senki nem használta és úgy tudom később se vették át. Nem tudom miért pedig eredeti ötletnek tűnik. Mondjuk az átlapolt görgők rendesen hazavágták a felfüggesztést hiába tűnik jónak ez a dupla torziós rudas megoldás.
Ami véleményem szerint ennél is ígéretesebb az a Porsche-féle felfüggesztés. 6 pár futógörgővel megoldották azt a tömeget (70 tonna) amit KT-nél 9 párral. Illetve a JT-nél is egy párral kevesebb görgő van a Porsche verziónál. Valamiért ezt se alkalmazták, maradtak a szar átlapoltnál. -
Nazarov77 #7950 Nagyon közel van az open béta, ha 1.41be mindenkinek elérhetőek a tankok az azt jelenti pár héten belül open béta, ebben a verzióban érkeznek a tankok mindenkinek.
legalábbis szerintem -
Dagohun74 #7949 Changed ricochet chance for all types of shells at different impact angles. Chance to ricochet at extreme angles has been increased for all armour piercing shells, HEAT shell ricochet chance has been significatly reduced.
Ez talan azt jelenti nagyobb lesz a lepattanas eselye javitottak valamit a sebzes modelen is.
-
Dagohun74 #7948 Elmeletileg a Spain lesz az uj terkep
Es a 1.41 jonnek a kov tankok PzKpfw 38(t) Ausf.F, Jagdpanzer 38(t) (Hetzer), KV-1E, Т-35, Т-34E -
twi452 #7947 gondolom ez azt jelenti, hogy a dev szerveren már nem csak a cbt-s jogokkal bírók mehetnek tankkal az új build-ben
meg akkor talán az új nagy pötsch-el eljön majd az open beta a tankoknál is
de azért erre nem vennék mérget :D
remélem a dev-en lesznek új térképek is -
Dagohun74 #7946 Ha jol olvasom megy a dev server?
Es valami open beta van irva... Talan kijon hamarosan?
http://warthunder.com/en/news/583/current/ -
Lásd a fórum.... felülről a harmadik negyedik sora talán. -
Valaki legyen szíves árulja el hogy lehet-e már tolni a tankokkal rendesen,vagy ez még valami béta amivel nem lehet mindenkinek. Kösz! -
Ninju #7943 Azaz. Nekem sokat segített. :) -
Amaymon #7942 cry baby cry cbt on the way :) -
zoltang #7941 Pontosan. Már elnézést, hogy beleszólok.
Itt a Kummersdorf-i "hullámos tesztpályán" felvett jelleggörbék pár hk.-ról. Párducnak a legjobb a csillapítása.
Ha jól emlékszem a német zsákmány T34-sek (talán 76-os)hepehupás terepen 20-25 km/ó körüli tempóra voltak "képesek" (teszt riportokban), úgy hogy a személyzet nem "tört össze". A nagyobb sebesség már fogtörést, kartörést, zúzódásokat okozott több esetben ...
-
Akkor értem. Orosz játék. Vajon merre hajlik az a kéz ? -
sulouos #7939 Én még csak a T-34-57-ig jutottam el a ruszkikkal, és tényleg nem himbálózik annyit a tank, mint mondjuk a Párduc, vagy egy Pz III. Pedig a németek pont a sima utazásért tettek bonyolult torziós felfüggesztéseket a későbbi tankjaikba, hogy mozgásból vagy hirtelen megállásból lehessen tüzelni, az oroszok meg maradtak az egyszerűbb, könnyen gyártható és speciális anyagigény nélküli csavarrugós felfüggesztésnél, ami viszont lehetetlenné tette ezeket a műveleteket... -
PiciPanzer #7938 Himbálódzásnak megvan a ritmusa, ha ügyes vagy jó reflexekkel úgy is lehet aránylag pontosan célozni. A T-34 is himbálódzik megnyugtatlak :). -
Az mi a bánatért van, hogy az orosz tank (pld T-34-85) meg áll és azonnal (ki)lő. Én meg meg állok a Panther-l és még 4-5 másodpercig úgy himbálódzik a tank, hogy képtelenség becélozni. Természetesen így mindig én vagyok a vesztes a párharcban. -
Glo #7936 OP, Nurf nurf plox 

Szép :)