11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FiBriZZo
    jagdpanthereket tudja valaki mikor javítják meg végre normálisan? mert amíg 2 db 50méterről merőlegesen leadott 100mm-es APHE lőszer az oldalának a közepébe semmilyen sebzést nem okoz benne még a modul lista se jön fel), hanem még rámfordul és 1 shotol és már nyomom is a rage alt F4et, valamint később szemből 152mm-es HE lőszer nulla kárt okoz benne úgy hogy miután visszalőtt és ismét 1 shotolt, látom az ágyúja alatt a találati lyukat, több esetet nem említek, addig kivehetnék végre ezt bugtrágyadombot a játékból mert wotban baszódtam fel utoljára ilyesmin. úgy, hogy már sokadik hete ismert tény hogy fullbugos a dm-je és még mindig úgyanúgy van, és játszhatalan miatta az orosz rank 4, ilyen game breaking dolog bétában sem megy el ennyi ideig, ha ennyire nem tudják megjavítani akkor miért nem veszik ki a játékből amíg nincs fixálva, ezt én nem értem.