37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PiciPanzer
    Nem tudom, de hátha érdekel valakit a su-100. Mindenkinek ajánlom a járművet. Nagy kedvencem lett, itt egy elég jó kör vele(szerintem), kedvcsinálónak:

• Trucker39
    Erre gondoltál?

Megvan... most már :)
  • Ninju
    A beállítások "főmenüjének" (bocsi, melózok, most nem tudom megnézni) a legalján van egy fényerő csúszka. Én a múlthéten találtam meg és egyből kerekebb lett a világ. :)
    Próbáljátok ki.
  • gstup
    Sikerrel jártam.Kb 2700 forintnak megfelelő rubelt vont le 2500 goldért.A com-os oldalon ez 44 euró lett volna ami kb 4200 forint.
  • VéeSZ86
    Köszi szépen az infót!
  • Glo
    Már nincs fingerprint check, az csak a Nightly szerón volt. Az élőn olyan gépről vagy amilyeről akarsz.
  • Trucker39
    Szerintem accounthoz. Legalábbis a Live szerver.
  • VéeSZ86
    Sziasztok!

A CBT ugye számítógéphez kötött? Kerítettem egy laptopot, így máshonnan is tudnék játszogatni. Viszont gondolom a tank eventeken nem vehetnék részt, vagy az csak a nightly szerverre vonatkozik?
  • vajakos21
    Vertical targeting felesleges szerintem tankoshoz.( simen biztos) Kurskon first kill enyém állt,a többiek még menetelnek mikor már szedem ki az aa-t.Késöbb közelebbi lövéseknél,csak bezavarna.Af -en oké mert ott pár száz méteren lövöldözöl,igy nincs nagy eltérés.
  • vajakos21
    Options- post fx settings, és ott tudsz àlligatni a fényerön, contrast .stb 15 mp kb a meccs elejéböl.( kár,hogy a többi beállitás csak játék inditàakor lehet,mert màs jó repesre ,föleg fps igénx miatt...persze akinek brutàl vasa van)
  • Trucker39
    Pedig számomra úgy tűnik, hogy azt kell csinálni. Ezt a részt szét tekergettem és valamivel többet látok a teszt vezetésen akár éjszaka is. A dolog hátulütője, hogy ha meg nappali pályára tesz, akkor megint tekergetni kell.

Az irányzék állítás meg szerintem nem működik. A gombokat beállítottam, indítottam egy RB tesztet. Lövész nézet, tekergetés, de sem vissza jelzést nem látok, hogy épp hogyan áll a dolog, sem a lövedék helyének becsapódása nem változik, azonos célzás esetén.
  • Dagohun74
    Tegnap mentem a tigrincsel az eddigi legjobb körömet eddig csak arcadeban mentem a németekkel mivel sose jutottam be velük SB-n. De tegnap bementem egy Sb-ba és 7 kilőtt ellenféllel végeztem a csatába, kaptam annyi lövést hogy na. Meglett a királytigris is tegnap 3 csatát mentem vele az első kettő csúfos vereség volt számomra a csata elején kilőttek mindkettőben de a harmadik csatába már megfontoltabban mentem és túléltem és ki is lőttem pár ellent.De a sötétebb napszakos pályákat én se szerettem túlzottan mert nem láttok az orromig se. Talán a gamma elhúzása segithet a dolgon de mindig állitgatni az nem szerencsés.
  • SZUsszan
    Azokkal a gombokkal tudod elvileg állítani az irányzékot a távolságnak megfelelően. Hogy ne neked kelljen szemmel korrigálnod felfelé, figyelembe véve a lövedék esését, hanem az irányzékot belövöd mondjuk 600m-re és akkor az irányzékkal direktben is célozhatsz.
  • Trucker39
    Ez mire való, illetve működik-e?

A másik kérdésem, hogyan, illetve mit kellene állítanom a beállításokban, mert a kicsit árnyékosabb, illetve sötétebb pályákon gyakorlatilag semmit sem látok? Tegnap szinte csak sötét pályákon voltam kénytelen menni. Biztosan nálam van a gond, mert épp hogy csak a domb mögül kipillantottam, máris szétlőttek. Miközben a fákat is alig láttam, olyan sötét a kép.
  • FiBriZZo
    ez egy hetek óta felfedett bug, egyik updateben benne volt hogy javítottak is a jagdpanther dm-jén, úgyhogy nagyon is tudnak róla a fejlesztők, nem véletlenül hívják bugpanthernek, de még a mai napig is ugyanakkora bughalmaz, ezért nem tudom felfogni hogy miért nincs vagy javítva vagy zárolva ez a td, mert tuti nem lenne nagy meló belerakni azt a hiányzó ammo racket. viszont ha olyan dologhoz szólsz hozzá amiről még nem is hallottál és utána se néztél, csak bedobsz egy random közhelyes mondókát, akkor úgy járhatsz mint egy régi bölcs játékostársad mondókája, miszerint a dunába ordítasz a margit hídról. vagy valami hasonló.
  • Amaymon
    Nem kizárólag játszani kell hanem, ha nem tetszik valaki a hivatalos fórumon POLL-on megszavaztatni. A CBT-nek ez a célja hogy a görcs hibákat felfedje! Feltéve ha hiba és nem nézel be valamit. Így olyan mintha "a dunába ordítanád a margit hídról", ahogy egy régi bölcs játékostársam idézzem.
  • FiBriZZo
    jagdpanthereket tudja valaki mikor javítják meg végre normálisan? mert amíg 2 db 50méterről merőlegesen leadott 100mm-es APHE lőszer az oldalának a közepébe semmilyen sebzést nem okoz benne még a modul lista se jön fel), hanem még rámfordul és 1 shotol és már nyomom is a rage alt F4et, valamint később szemből 152mm-es HE lőszer nulla kárt okoz benne úgy hogy miután visszalőtt és ismét 1 shotolt, látom az ágyúja alatt a találati lyukat, több esetet nem említek, addig kivehetnék végre ezt bugtrágyadombot a játékból mert wotban baszódtam fel utoljára ilyesmin. úgy, hogy már sokadik hete ismert tény hogy fullbugos a dm-je és még mindig úgyanúgy van, és játszhatalan miatta az orosz rank 4, ilyen game breaking dolog bétában sem megy el ennyi ideig, ha ennyire nem tudják megjavítani akkor miért nem veszik ki a játékből amíg nincs fixálva, ezt én nem értem.
  • Trucker39
    Még jó, hogy bármivel lehet fejleszteni, bármit.

• joe38
    Jáá,továris,köszönöm:D,azt hittem,hogy a tank control, részben van.
  • Trucker39
    Majd itt tudod beállítani, ha ki lesznek fejlesztve a lőszerek, valamint a támogatás.
  • joe38
    Na emberek én is becsábultam végre a CBT-be,háát HŰHA,de brutál!.Tényleg tök máshogy mennek a gépek,de ettől élvezetes,főleg amikor egy jó vastag fát célzok be véletlenül,vagyis bénaságból.
    Egyébként a lőszereket ill. a javításokat és az artyt mivel lehet előcsalni,hogy tudok váltani köztük?
  • Fellner
    Kicsit sunyulva menjél, nem egy maus de szerintem jó kis gép, mentem vele már 81 meccset és, ha megtalálod a helyet a mapokon akkor gyilkos de igen vigyázz rá :D
  • Ninju
    Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha csak egy Cool Down lenne az artyhoz. Mert jelen pillanatban minden mednek van egy külön ütege, aki csak az ő parancsait várja. Legyen globális (csapatszintű) az újratöltési idő.
  • gabor145

Egyébként én is így vagyok SB-n. Lassan tiszta multi vektoros megfigyelést végzek.
  • Trucker39
    Kicsit csalódtam eddig a Jagdpantherben. Eddig ami szembe jött vele, az egy lövéssel felgyújtotta. Ha véletlenül nem, akkor kiütötte az ágyút és a második lövésre gyújtotta fel. Persze tüzoltó készülék nincs, mert ahhoz pontot kellene szerezni, de pontot meg nem tudok, mert felgyújtanak.
  • sulouos
    Oldalsortűz? :D
  • twi452
    t-35
  • Malarki
    Na megvan az első T3-as tankom, a JagdpanzerIV. Csak 4,5 perce várom hogy csatába rakjon.
  • Glo
  • Toby0501
  • Glo
    Most arra a szem elé húzható kis kijelzőre gondoltam, amin a repülési adatokat folyton látja :)
  • sulouos
    Pedig az Apache-ban van külön fegyveroperátor. Gondolj bele, hányfelé járhat egy Ka-50-es pilótájának az agya? :D
  • Glo
    Lassan megfigyelhető az SB playereken ami az AH-64 Apache pilótáknál is: A megosztott 100% figyelem. Mert hogy nekem egyik szemem folyton a minimapot figyeli, a másik meg irányítja a tankot a fák között, az nem semmi. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül így :D
  • joe38
    Köszi nektek a gyors válaszokat,szerintem nem szarakszok a ruszki pénzzel,veszek egy 20 euróst,úgy is megéri gondolom
  • Trucker39
    Ott megy mint a War Thunder. Ha már van hozzáférésed, akkor a képen is látható Event felirat alatt lehet csatába szállni tankokkal. Sajnos még nincs napi 24 órában event, de már így is jókat lehet csatázni.

Más. Nagy vasak csatában :

• Fura Alak
    Van külön szerver is, melynek a (nightly) kliensét csak egy gépre telepítheted, meg van a normál kliens, de csak bizonyos event -ekben használható tank.
  • PiciPanzer
    Live szerveren megy jelenleg, ahol az AF. Megveszed a starter pack-ot és játszhatsz Event tank csatákat 14-22-ig ill. 2-6-ig.
  • joe38
    Skacok,akkor a CBT most milyen szerveren is megy tulajdonképpen?Ha vennék egy tank packot,akkor külön kell letölteni,vagy beépül a repülős részbe,vagy hogy is van ez?Bocsi ha baromságokat kérdeztem:D
  • JethroHUN
    A bunkó paraszt stílusod mellőzed már.
  • Glo
    Rambo? Az egy buzi..