Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Bratyex #7865 Én arty hívás helyett a repülőknek ilyen piros füst jelezném (ellenség nem látja) hogy ott az ellenséges tank, lehetnének önjáró tarackok is a játékban, de nem műholdas nézetből mint a másik játékban hanem inkább úgy mint a bf-ben megoldott mozsárágyúzás a térképen amik fel vannak már fedezve oda irányíthatjuk a lövedékeket különböző szögben.
Nekem olyan béna dolog ez hogy semmiből hívjuk a tüzérséget...,vagy legalább a pályákon lennének lerakva, és a repülők szétszedhetik ha tudják sok AAA körbevéve nehezítésként. A másik béna dolog hogy nem tudom minek erőltetik a gépi-ellenfeleket, olyan sügérek, még a lánctalpuk se mozog, nah meg átlőnek rajtunk! :D
Illetve a fizika se kiforrott, mert kőkerítés szétrombolásakor visszapattan a tank,sértetlen fák (bár ez nem annyira zavar)
nem beszélve arról hogy ha neki megyek egy másik tanknak...szóval ezek után nem csodálom hogy még nincs városi pálya a játékban.