War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te nézd már meg a regemet mióta vagyok itt😊) Gondolod még nem találkoztunk😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mintha a jobb játékosnak mindig igaza lenne. 😄
Érdemben meg majd akkor lehet vitázni a két játékról ha WT-ben is kint vannak a tankok és legalább 500-600 meccset lenyomott már az ember (bár még ez sem elég tapasztalat, de kiindulási alapnak kb elég játékmechanika, gazdaság, fejlõdés terén).
Addig az egész csak funfiction és egy teljesen felesleges dolog.
De nyugodtan húzogasd csak a macska bajszát...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagy zavarta sok egyéb hozzá szólást? Mert nem értem tényleg?
Nem lóbáltam e-penist érdekes módon sõt még meg is jegyeztem hogy be is fejeztem a dolgot mert ez nem a WOT topic, erre jöttél te... de tõled sem várhat mást az ember😊))
És mivel játszom a WT-el tudom milyen a fejlõdés..
Nyugodtan nézegetheted... "Wlanseraf" itt be is fejeztem mivel ez nem a koszlott wot topic😊)) Én csak leírtam mi nem tetszik és mért szar erre jöttél szakérteni hogy jól kell játszani, nekem erre futja kb közepes játékos vagyok.. nyomhatod te is a nicket...
Majd meglátjuk hogy fogsz sírni mire a T 20-at eléred.
Pontosabban remélem nem látom meg!!!
Dobjál már egy WOT-os nicket is már így össze spanolódtunk profiktól mindig szívesen tanulok.
27
70% win rate
2254 wn6
44 kill
62 spot
avg xp 1034
avg damage 2431
Ezzel kerestem 280000 creditet😄DDDDDDD ez 2 éve kb fél óra játék volt most egy fél nap😄DD de cáfolj😊
De nagy kapálózás lesz ha jön a WT-be a tankos cucc tök mindegy hogy milyen...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Prem nélkül nem is értem hogy van valakinek türelme hozzá amikor premmel is kurva nyögvenyelõs
Magyarul a reward rendszer egy gané szarrá büntet azért mert az õ MM rendszerûk össze rakott 14 full noob-al..
Arra meg hogy sokan nem váltanak mert mennyi pénzt toltak a WOT-ba annyit hogy az nem veszik el ott marad, de ha vicces akarok lenni az autómat sem cserélem el mert már mennyit tankoltam bele😄DDDDDDD Biztos hogy nem lesz megváltás de felüdülés biztosan aki akar vissza aki akar marad..
Amúgy a pletykák szerint volt egy 18 perces földi csata videó, ám azt csak zárt ajtók mögött mutatták meg a kiválasztottaknak.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
ruszkiknak ott volt a KV a Tigrisig, a szövi tankok is erõsebbek voltak mint a pzIII-asok, szóval 42-ig nekik lenne kihúzva a szivató 😊
aztán 42-töl meg ugye a szövik szívnak
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kis túlzással, de a németek a repülõgépes részében majdnem olyanok, ahogy írod. A készítõk vaskalaposan kötõdnek az IRL modellekhez, persze valamennyit balanszolgatnak, de ami OP volt az a tankos részben is az lesz. Kicsit háttérbe is kerül a balansz a makacsságuk miatt. Sokan ezen fognak berágni.
A másik WOTtal szembeni fenttartásodat a WT sem fogja megoldani: nevezetesen a játékosbázis hülyesége. Ezt max ladderrel vagy ezzel az FRB rendszerrel lehet kiszûrni - szóval akkor mehetsz kis távmérõvel játszani hogy elkerüld az átlagjátékosokat.
mert elég nagy eltérések voltak a szembenálló tankok között
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont a valóságban ugye 1941-ben volt arra is példa, hogy egyetlen KV-2 napokig feltartott egy német egységet, mert képtelenek voltak kilõni a német harckocsik egyszerûen - igen, a "lezüllött" szovjet technika korántsem minden esetben volt alárendelt. De ha itt tartunk, fel lehet hozni az 1944 végi gyártási minõséget, amikor a német harckocsik páncélzata már korántsem volt olyan kiemelkedõ minõségû, köszönhetõen az ötvözõk hiányának.
A WoT vállaltan elsõ sorban szórakoztató akar lenni, és akár tetszik, akár nem, ezt hozza is, nem véletlenül lett olyan népszerû. Én is ezer és egy hibát fel tudok róni neki, de ettõl még nem kell olyasmi miatt támadni, ami az elejétõl fogva tudvalevõ volt.
A WT-t is lehet az AB-ben az irrealisztikussága miatt támadni, hiszen ott a játékélmény, a szórakozás az elsõdleges, és itt a Gaijin is gond nélkül beálldoza ezt, gombnyomásra rövid idõ alatt újratöltõdõ lõszerkészlettel, irreális repülési modellel, és így tovább.
Valahogy olyan az egész, mint a WT (A) és a WoWp viszonya: a WoWp-ben is lehet emelkedni, meg rázuhanni valakire, csak nem sok értelme van, mert egy gép lelövéséhez 5-10s-ig a célkeresztben kell tartanod az ellenséget, ami egy nagy sebességû rácsapásnál nem lehetséges. (Az irányítás hibáit figyelembe véve meg fõleg nem az...) Tehát ami az egyik játékban (meg a valóságban is) egy használható, mûködõ technika, a másikban nem kivitelezhetõ, ha le akarsz lõni valakit, mehetsz fordulózni.
Igen, a WoT-ban a nagy népszerûsége miatt (is) sok a féleszû, amikor a 15 fõs csapatból 8 nem ér el sebzést, az egy kicsit fura. Én se vagyok még a jó játékos skatulyában sem (az utolsó 1000 csatából a WN6-om kb. 1100-1200), de ilyen nulla eredményt nagyon, nagyon ritkán tudok felmutatni...
Valahol olvastam, hogy a WoT játékosai között az átlag nyerési arány 46%. Akkor hol a többi?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Másik részrõl pedig lássuk be, hogy ez egy hangulatkeltõ videó, elég sok minden furi a beállításokban (a bombázók és vadászok magassága, a harckocsik felállása (Shermanokkal rohamozni Tiger-ek ellen? 😄), és így tovább). Ez csak egy közülük. 😊
Azért a "kinyírták" megfogalmazással is vitatkoznék 😊
A pénzéhséget mire érted?
De majd a számok bizonyítanak ha kijött 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amúgy szerintem az ultimate komment nagyon is megalapozott.
Addig meg felesleges a szájkarate, mert nincs mirõl vitatkozni. 😄
Megy ám a WoT hivataloson is az anyázás, hogy a WT másolja õket, meg a tankjaikat 😄 Kár, hogy a képeken a WT sokkal kidolgozottabb, a tankok méretei meg adottak.. hát sajnos.. 😄
Az ultimate komment: "Ha ilyen szar a WoT, mert annyian szidják, akkor miért játszik mégis mindenki ezzel?" - Mer nincs más, azért. De majd ha kijön a WT elbúcsúzhatnak a flémelõs kommentektõl, mert aki eddig ott flémelt az majd a WT-n fog élvezkedni 😊))
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Csak számomra furcsa.
Sok jó játékos mellett õk is fejlõdnének (mert muszáj lenne) vagy kihalnának (nincs sikerélmény).
Plusz õk tartják el a céget. 😄
Sok rossz játékossal csak egy vagy a tömegbõl, mivel nem lógsz ki nem is érdekel a dolog. De ha már felismeri, hogy ez nem jó (és õ rosszabb játékosok közül való) az már fejlõdésnek tudható be.
Vagy valami ilyesmi. <#bee1>#bee1>