37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Amaymon #7895 "Majd figyeld meg mikor Gf-ben "A legyőzheetlen Tigris páncélos"-on nevelkedett népek azon fognak sírni h meghalnak folyton, pedig a valóságban nemis így volt :)"
Ezt nem én írtam, de jóstehetség az illető egy másik fórumban :) -
bgabor #7894 Emberünknek nincs annyi esze hogy beforgassa a tankját az ellenséghez képest. -
:) -
bgabor #7892 Szokásos történet:
Amatőr vérnoob magyarka természetesen némettel kezd, beül a legyőzhetetlen TIGRISTANKba, elindul agyatlanul előre, majd szidja a játékot amikor könnyedén kikészítik. Szar a játék, mert a TIGRISTANK itt nem legyőzhetetlen.
Öreg, te a repülős résznél pont ugyanilyen történeteket adtál elő, és ott is legalább ennyire hiteltelen voltál.
Nesze, egy kis apró:
A Tigris páncélzata 100mm elöl, az IS-1 85mm-es D5T lövege 300 méteren úgy 115mm-t üt át. A 115 nagyobb mint a 100. Amúgy a 85mm-es lövegre kifejezetten a Tigrisek és a Párducok leküzdése végett fegyverezték át az orosz tankokat.
-
Az egyes szintű pzIIIE-nek van APHE lőszere is. -
Glo #7890 Akkor lehet a PzIV F2-vel keverem. Mea cupla :) -
Már másodszor olvasom itt hogy a pzIIIM-nek APHE lőszere van. Nálam az alap lőszer APC,a fejlesztettek pedig APCR-ek.Emellett van HE de az ilyen kis kalibernél nem játszik.
Szóval hogy is van ez? -
"első meccsem a Tigris tankkal, egyetlen lövésből szét lőtt az IS-1 "
Az első meccsed után véleményt alkotni a játékról.....háááát......
Egyébként a heavyk tényleg nem a leghasználhatóbbak a játékban.A párducnak pl. jobb ágyúja van,mobilisabb,van tüzérségi támogatása és egy + respawn.Sokkal jobb választás t3-ban mint a tigris.Ráadásul ezeken a kis pályákon(kurszkot kivéve) a csaták többsége pár száz méteren belül zajlik ahol a páncélzat nem túl sokat véd.Kurszkon azért a tigris és a KV1 is tud bőven pattintani egy kicsit nagyobb távból. -
sulouos #7887 Az adatok alapján a gránát talán átüti, ha a Tiger pontosan szembe áll, és nem lő vissza. -
Tigrist még a Tier2-es T-34 is átlövi az adatok alapján. -
Megamax #7885 Van valami megoldás arra hogy a replay -ekben látható legyen minden mint a másik játékban. Az hogy hova célzok ,minimap ésatobbi mert így nem sok értelme van a visszajáccásnak. -
Glo #7884 Menj IS-1-el, akkor a Tigris lesz a rohadt OP, meglátod :))) -
sulouos #7883 Hát na, az IS-1-en is 85mm-es van, az át tud ütni, főleg közvetlen közelről :D
Olyan 800m felett viszont csak kocogtatják a frontot. -
twi452 #7882 látom neked csupa pozitív benyomásod van a játékkal kapcsolatban :D
lehet nem neked találták ezt ki :D -
Gratulálok a készítőknek, nem lehet geci OP az orosz. Végre valahára első meccsem a Tigris tankkal, egyetlen lövésből szét lőtt az IS-1 szemből, kb 300 méterről. Én persze sebezni nem tudtam. Good Game -
Malarki #7880 Ja, aha, értem. Kösz.
-
sulouos #7879 Jobban repül tőle a lőszer, mert a ballisztikus sapka aerodinamikus, a gránát meg nem feltétlenül az. -
Malarki #7878 Ja, addig eljutottam hogy valami "ballisztikus sapka" van rajta de ez mire jó? :D
Amúgy jó lenne, ha a csatában is ki lenne írva a lőszerek fölé hogy most melyik mi, mert én képről azért nehezen ismerem fel. -
Glo #7877 APHE egy kupakkal a végén :))) -
Malarki #7876 Na és ez az APHEBC lőszer mi lenne? -
Glo #7875 Jah, ezért kell 8 lövés APCR egy mobil AAA kilövéséhez, míg HE-ből elég egy is :)) -
Glo #7874 Az APCR lőszert én csak Kurskon használom, 1000m-nél messzebbi lövésekhez. Közelre az APHE is simn átmegy, és az ugye nagyobbat durran. -
sulouos #7873 Plusz a másik féle fejlesztett lőszer a HEAT, ami minden távolságon ugyanolyan átütéssel bír, mert nem a mozgási, hanem a kémiai energiájával üt át. Az APHE vagy APCR gránátok túl vékony páncélon akár akadálytalanul is átmehetnek, sebzés nélkül, a HEAT viszont a könnyen páncélozott célokat is tönkre vágja, mert érintésre robban. -
Na látod erre nem is gondoltam. Hm köszi az infót! Asszem akkor kiveszem a robbanót és az alap + APCR kombót fogom használni. -
Glo #7871 Vaalszeg azért érzed, mert más típusú a lőszer. PzIII M-nél pl az alap az egy APHE lőszer, ami ugyan kisebbet visz át, de bent nagyobbat sebez (1 hit wonder legtöbbször). A fejlesztett meg egy APCR, egy kemény magvas lőszer, ami ugyan nagyobb átütésű, de kisebbet sebez, mert bent nem, vagy csak nagyon kicsit robban, ezért több találat kell. Érdemes ezeket is figyelembe venni. -
Egy kérdés. Nem tudom nektek mi a tapasztalatotok, de én úgy vettem észre, hogy mintha a fejlesztett lőszerek amiket ki lehet húzni, sokszor gyengébbek mint az alap. Értem ezalatt azt, hogy sokszor jóval többet kell elhasználnom belőle, hogy kinyírjak egy ellenséges hk-t, mint az alap lőszerből. Ezt másvalaki is érzékelte vagy csak nálam van a hiba? -
Party Hard #7869 Nem tudja valaki mikor van a relase? -
Malarki #7868 Ez a KV-1 tényleg ilyen ócskaság? Tegnap megvettem a ZiS-5-ös verziót. Hát elég nagy csalódás. A legnagyobb erőssége ugye a páncélja lenne. Lenne, ha lenne. Szemből is lazán átlőtték, forgathattam akárhogy. Az ágyúja meg kb. semmit se ér. Cserébe még minden második lövéssel ki is gyújtják. -
sulouos #7867 Amikor elindították a zárt bétát, előre leszögezték, hogy a mostani fizikai motor csak placeholder, tehát le lesz cserélve (szerintem még az OBT előtt, de Gazsiéknál a fene se tudja). -
sulouos #7866 Kis szerencsével (meg a minimap iránymutatásával) meg lehet látni az ellent a fák takarásában is, ha itt-ott kilóg az ágak között. Nehéz, de néha sikerül. -
Bratyex #7865 Én arty hívás helyett a repülőknek ilyen piros füst jelezném (ellenség nem látja) hogy ott az ellenséges tank, lehetnének önjáró tarackok is a játékban, de nem műholdas nézetből mint a másik játékban hanem inkább úgy mint a bf-ben megoldott mozsárágyúzás a térképen amik fel vannak már fedezve oda irányíthatjuk a lövedékeket különböző szögben.
Nekem olyan béna dolog ez hogy semmiből hívjuk a tüzérséget...,vagy legalább a pályákon lennének lerakva, és a repülők szétszedhetik ha tudják sok AAA körbevéve nehezítésként. A másik béna dolog hogy nem tudom minek erőltetik a gépi-ellenfeleket, olyan sügérek, még a lánctalpuk se mozog, nah meg átlőnek rajtunk! :D
Illetve a fizika se kiforrott, mert kőkerítés szétrombolásakor visszapattan a tank,sértetlen fák (bár ez nem annyira zavar)
nem beszélve arról hogy ha neki megyek egy másik tanknak...szóval ezek után nem csodálom hogy még nincs városi pálya a játékban. -
Segitsetek már megérteni valamit. Kurszk map, német oldal. Keleti oldalon, dombok takarásában sunnyogok fel északra, majd óvatosan a fák takarásában közeledem a nyugati rész felé. Szemből (egyáltalán nem lehet látni mert közöttünk fák vannak, csak a térképen látom) 2 lövésből kiszed az orosz. Mai tapasztalatommal vagy ritka szerencsés volt, vagy máris csalnak a játékban és kikapcsolja a fákat. Ja igen SB módban volt a csata, de ezt amúgy is tudjátok, hiszen ezt a mapot nem adja be más beállítás alatt. -
sulouos #7863 "Lehetne mondjuk global cd-n"
Ez mit jelent? -
Ninju #7862 Én csak SB-t játszom, de nem találkoztam nagy campfesttel. Persze ésszel kell előre haladni, de ez a "tudjukmelyik" játékban is így volt. :)
Aki túlzásba viszi az egyhelyben ácsorgást és nem választja meg jól a helyet, azt kiszedi aki respawnol. Sok killt lehet összeszedni azzal, hogy azokat lövöd ki akik kiszedtek, mert ugyanott marad. A torkolattűz nagy segítség, de azt kell észben tartani, hog, ez visszafelé is igaz.
Az artyt én is gyengíteném picit. Lehetne mondjuk global cd-n. Meg tölthetne kicsit lassabban. -
sulouos #7861 Igazából az egyetlen bajom a játékkal a túl sűrűn lehívható arty támogatás. Sok orosz medes játékos SB módban azt játssza, hogy beáll egy szikla mögé ahonnan az arty nézettel rálát a tankjainkra, és 20s-enként szórja az áldást, lőni pedig csak a nyilvánvalóan harcképtelen tankokra merészkedik elő.
Na meg persze a sok "hit", amikor a Pz IV F2 páncéltörő gránátjával betöröm a KV-1 frontját, és nem szenved kárt az illető.
Meg hogy a találatom során mindenkit megöltem a toronyban, és a tank abban a másodpercben rám kapja a tornyát és visszalő. :D
Ez persze mind a zárt béta hatása, javítható hibák. A játék SB módban lenyűgöző, és nincs campfest. Ha sokáig álltok egy helyben, megengeditek az ellenségnek hogy egyesével lerohanjon titeket, és az instant vereséghez vezet. A legjobb taktika az ha mindig máshonnan bukkantok elő, hogy az ellenség sose tudja biztosan hogy éppen mit csináltok. -
Csak hogy a "Simulation" szó a Szimulátort jelenti nálam. Ergo leszimulálja azon része a játéknak, hogy KB. milyen volt a valóságban egy páncélos legénység "élete" csatában. Próbálja a legrealisztikusabban bemutatni ezt a képet. De ez a Szimulátor mód sem tökéletes, és már én is sokat panaszkodtam erre. A realistic meg az árkád egy vicc, de ebből inkább a realistic zavar, mert nem tükrözi nevéhez méltóan a módot.
A kempelés alatt azt értettem, hogy megnézem mikor volt menet közben lövöldözés páncélossal valóságban, főleg egy Tigrissel vagy Királytigrissel, vagy ISel, vagy ISUval....stb...
Egy páncélos áll egy helyben várja az ellenséget, hogy lőtávolba érjen és puff rátüzel...ez kempelés, de ez volt! Most erre mit lehet mondani? Taktikázd ki! Legjobb ezt T34ekkel megcsinálni Kurszkon. Lehető legközelebb menni velük mivel gyorsak, és közelről sokkal sérülékenyebb egy tigris vagy Párduc mint távolra. Pedig már 1 kmről is képes sebezni egy T34-85. De ezt ugyanúgy meglehet csinálni kisebb tierekben is.
A játék még nem kiforrott egyáltalán (bár WoT lett volna ennyire amikor CBT volt). A másik amire értettem hogy nem egy játékkal játszunk, az a fizika. A lövedékek röppályája a felfüggesztés, és még sorolhatnánk. És ez már CBTben...Nagy hiányossága viszont, a pályák hiánya, főleg simulationben. -
Én nagyon jól szórakozom, pedig még csak béta. Abból is még a zárt. Vannak jó csaták és vannak nagyon rosszak is, de szerintem a lényeg, amit már írtam is Szórakozom, vagyis élvezetes, izgalmas, tenyér izzasztó csaták. Sajnos kevés még a játszható terület. Mégis leköt. Alig várom, hogy délután, este kerüljek velük pár kört. Arcade battle, valóban nem a legjobb hely lemérni, mi is lehet ebből a játékból. RB, vagy pár csata után nálam SB már sokkal inkább. Vannak még hibák rendesen, de remélhetőleg javítják őket. Camp? Akad. Mindenki félti a bőrét, hogy az ellenfél "troll" TD-je ki ne szedje egy lövéssel.
Majd idővel meglátjuk mi lesz belőle.
Amióta bejutottam CBT-re, nem töltöttem be a másik tankos játékot és az a legfélelmetesebb benne, hogy egyenlőre nem is hiányzik. -
Stuko #7858 Lehet Én vártam túl sokat.
A valóságba is ment a kemp...vicces ezt egy játékkal kapcsolatban hallani... -
Stuko #7857 Kinek a pap, kinek a papné...:-) -
Valóságban is ment a kemp 
"Gyakorlatilag a grafikán kívül jelenleg nincs igazán lenyűgöző része a játéknak." - Nem egy játékkal játszunk az az érzésem.