11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ulvar
    Csak hogy a "Simulation" szó a Szimulátort jelenti nálam. Ergo leszimulálja azon része a játéknak, hogy KB. milyen volt a valóságban egy páncélos legénység "élete" csatában. Próbálja a legrealisztikusabban bemutatni ezt a képet. De ez a Szimulátor mód sem tökéletes, és már én is sokat panaszkodtam erre. A realistic meg az árkád egy vicc, de ebből inkább a realistic zavar, mert nem tükrözi nevéhez méltóan a módot.

A kempelés alatt azt értettem, hogy megnézem mikor volt menet közben lövöldözés páncélossal valóságban, főleg egy Tigrissel vagy Királytigrissel, vagy ISel, vagy ISUval....stb...

Egy páncélos áll egy helyben várja az ellenséget, hogy lőtávolba érjen és puff rátüzel...ez kempelés, de ez volt! Most erre mit lehet mondani? Taktikázd ki! Legjobb ezt T34ekkel megcsinálni Kurszkon. Lehető legközelebb menni velük mivel gyorsak, és közelről sokkal sérülékenyebb egy tigris vagy Párduc mint távolra. Pedig már 1 kmről is képes sebezni egy T34-85. De ezt ugyanúgy meglehet csinálni kisebb tierekben is.

A játék még nem kiforrott egyáltalán (bár WoT lett volna ennyire amikor CBT volt). A másik amire értettem hogy nem egy játékkal játszunk, az a fizika. A lövedékek röppályája a felfüggesztés, és még sorolhatnánk. És ez már CBTben...Nagy hiányossága viszont, a pályák hiánya, főleg simulationben.