Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Én nagyon jól szórakozom, pedig még csak béta. Abból is még a zárt. Vannak jó csaták és vannak nagyon rosszak is, de szerintem a lényeg, amit már írtam is Szórakozom, vagyis élvezetes, izgalmas, tenyér izzasztó csaták. Sajnos kevés még a játszható terület. Mégis leköt. Alig várom, hogy délután, este kerüljek velük pár kört. Arcade battle, valóban nem a legjobb hely lemérni, mi is lehet ebből a játékból. RB, vagy pár csata után nálam SB már sokkal inkább. Vannak még hibák rendesen, de remélhetőleg javítják őket. Camp? Akad. Mindenki félti a bőrét, hogy az ellenfél "troll" TD-je ki ne szedje egy lövéssel.
Majd idővel meglátjuk mi lesz belőle.
Amióta bejutottam CBT-re, nem töltöttem be a másik tankos játékot és az a legfélelmetesebb benne, hogy egyenlőre nem is hiányzik.