Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ezt én is akartam neki írni, de már nem akartam húzni a tésztát (ha van reklámozott! lehetőség berepülni a GF-be, NYILVÁN azért megyek, hogy humán tankereket/flakot öljek, nem az AI védelmet). Helyettük szerintem a relatíve kevés bomb load már RB-n is eleve korlátoz, 2-3 dobás után vissza kell repülni cuccért. Amúgy pl. a flak ágyús harcot eleddig nehéznek találtam, nem is lőttem le senkit; pontok alapján vmi sebzésem tán volt.
Az ellenséges repülőkkel nem lenne/lesz bajom, ha egyensúlyba kerülnek legalább fighter:bomber arányban, mindkét félről.
Visszatérve, pusztán a GF rész önmagában magasan jobb, mint a konkurens ("simulator" mód!), egy Red Orchestra szintű modellezés már túlzás lenne.