37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stuko
    Pár napot játszottam most. Nem rossz játék, de igazából semmi extra tartalommal nem bír...
    Napi kb 1 órát játszom, és az óra végére simán el tudnék aludni. Arcade 1 vicc, a realistic-ban van fantázia, a sim. meg egy óriási camp fesztivál. Itt is gondolom arcade-dal játszanak/fognak játszani a legtöbben, és az...pffff...

Gyakorlatilag a grafikán kívül jelenleg nincs igazán lenyűgöző része a játéknak. Remélem ez azért fog változni, hisz még az elején vagyunk.

Egy városi pálya sokat dobna rajta, legfőképpen a simulator részén.
  • Amaymon
    "ha egyensúlyba kerülnek legalább fighter:bomber arányban, mindkét félről."

Ezt már felvetettem korábban, hogy a kő-papír-olló nem fog tudni érvényesülni, mert túl kevés a játékosok száma egy game-ben. És nincs garancia arra, ha jelen pillanatban fighterként bemegyek, akkor egyátalán lesz kit lelőni.
  • f24sg
    Ezt én is akartam neki írni, de már nem akartam húzni a tésztát (ha van reklámozott! lehetőség berepülni a GF-be, NYILVÁN azért megyek, hogy humán tankereket/flakot öljek, nem az AI védelmet). Helyettük szerintem a relatíve kevés bomb load már RB-n is eleve korlátoz, 2-3 dobás után vissza kell repülni cuccért. Amúgy pl. a flak ágyús harcot eleddig nehéznek találtam, nem is lőttem le senkit; pontok alapján vmi sebzésem tán volt.
    Az ellenséges repülőkkel nem lenne/lesz bajom, ha egyensúlyba kerülnek legalább fighter:bomber arányban, mindkét félről.

Visszatérve, pusztán a GF rész önmagában magasan jobb, mint a konkurens ("simulator" mód!), egy Red Orchestra szintű modellezés már túlzás lenne.
  • sulouos
    Majd kiderül mi lesz belőle, én SB-n elég kiegyensúlyozottnak látom ezt a repülő vs tank helyzetet, ha nem az arcade térképeken vagyunk. Kurszkon az AA-t 2-3 rácsapásból be lehet darálni, utána már csak meg kell találni a gócpontokat. A játékos AA meg külön halálos.
  • Amaymon
    Én úgy tom' csak CBT-n van ez a GF:AF vegyülés. A GF amikor open-be ér az alap tank vs tank lesz és csak spéci eventeken lesz vegyítve, amire aki akar bemegy, aki nem az nem.
  • Sith
    Fent katt a nevedre, achi fül azon belül achi és special ott van valami el*aszott néven...
  • twi452
    profilod - acsik - special rész
    ott lesz valahol a lista tetején hol tartasz meg ha kész van az is
  • Porsche911
    De az Achievementek közt is megtalálod.Ha arany a csillag ami ezt az eventet jelzi akkor megvan ha nem akkor nincs.
  • sulouos
    Küldetés végén az arcodba tol 2 nagy arany csillagot. Asszem.
  • Party Hard
    Hogy is jelzi ha megvan a 60 kill em és mehetek Tankolni????
  • vajakos21
    "a rapülőzni
    akarsz,go to AF,ott aztán lehet lőni az AI földi
    célpontokat is a repülők mellett."
    Most erre mondhatnám hogy ha csak tankozni akarsz,go wot.Ettöl is más ez a game.Nagyon jó kis team csaták lesznek ahol lehet vegyiteni öket,taktikázni stb( nem vagyok tag sehol) Ill normálban is ha kikapnak egy tankot amihez nem férsz hozzá.Ott a mobil aa ha bosszút akarsz,de valószinübb hogy tank elöbb szed ki simen mint repgép...még :-)Ettöl jó ez a játék..nekem pl.
    Az arty valóban lehetne korlátozva( mondom ugy hogy csak medet viszek).
  • Megamax
    en riskikkal ruhellem a Kurs i pályát egyszeruen vicc azzal az áttutéssel ami a ruszkiknak van
  • Glo
    Bocs a gépelésért, telóról vagyok :)
  • Glo
    Sb-t csak egyszer kell kipróbálni h soba ne aksrj mást menni :)

Éjjeli csata egyelőre nincs, nekem egyszer volt egy alkonyati, nem is láttam semmit :)

Ez az ellenfényes bejátszott nekem is Kurskon már. Ki kell használni. Nekem balról sütött, bementem arra a dombra lőni az ellent. Rám se lőttek egész csatában :)))
  • Gottfried
    SB-re a Kurszkihoz hasonló pályák kellenének.(lehetne mondjuk egy téli,ahol végre érdemes lenne feltenni a téli álcázó festéseket)Annak van igazi tankcsata feelingje.A kis erdős pályáknál az egyik szemmel folyamatosan a minimapot kell figyelni mert egyébként gyors lesz a vég.Az ember sokszor csak ugrik egyet a fotelban amikor váratlanul bekap egyet és lerepül a torony. :D Tényleg "félelmetes" :)
  • Gottfried
    Remélem így marad ahogy van.Ha rajtam múlna,még több AAA lenne hogy repülőkkel egyáltalán ne jöjjön be senki.Ha rapülőzni akarsz,go to AF,ott aztán lehet lőni az AI földi célpontokat is a repülők mellett.
    A tüzérség kérése tényleg nagy előny a medeknek,ezt talán csökkenthetnék,mondjuk csatánként 1-2 alkalomra,úgy reálisabb lenne.Most emiatt sokkal használhatóbbak a medek.
  • Trucker39
    Valahol itt kell lennie:

• PiciPanzer
    Bocsi, már melóban vagyok, innen nem látom a Gaijin oldalát. Szerintem lehet egyéb csomagot is venni, nem csak sast. Valaki írta itt, hogy a .ru oldalon vett CBT-hez starter pack-ot.
  • Trucker39
    Kurszk-i csata ellen fényben. Nagyjából ennyit sikerült látni.

• twi452
    én egyszer voltam eddig pedig néhányat lenyomtam már
    nem olyan gyakori a sötét csata :)
  • Trucker39
    Most mentem az első csatát SB-ben. Szerencsére nappali küldetés volt. Összességében a legjobb jelző amit találtam, az a FÉLELMETES. Tank parancsnok helye a fix nézőpont, mondjuk egy távcsövet adhattak volna szegénynek, hiszen láttunk már olyat. Saját tankok feje felett név, ellenség feje felett nagy büdös semmi. Targetting rendszer sehol, ha be keveredsz fák közé, nagyon nézni kell, merre is az arra. Találtunk Panzer III-sokkal egy KV-1-t, mire sikerült felgyújtanunk, 3-unk közül kettőt kilőtt, sajnos én voltam az egyik. Szerencsére, második tankkal találtam egy másik KV-1-t, ami nem velem volt elfoglalva. Kezdésből nyakon lőttem, így már nem nagyon volt mivel nézelődnie. Következő lövés felgyújtotta és a lángoló roncsa fényében törtem előre az ellenség bázisa felé. Összességében van ám zabszem effektus rendesen ebben a módban. Remélem, ritkán kerülök be vele sötét csatákra.
  • joe38
    Na,addig eljutottam,hogy tényleg a bankkártyás fizetési módoknál,most éppen ezt az RBK-t dobta ki,ott meg is tudtam adni az adatokat,de valami hibát írt ki,olyan mintha nem sikerült volna,valami e-mailt is küldött róla.
  • Sith
    Nem tudom eddig nagyon nem érdeklődtem a tankos event iránt most a vicc kedvéért bementem egy 109-es el leszedtem egy IL2 őt egy 9U-t némi tripla a-t és rálővöldöztem a vicc kedvvért a tankokra
    Kövi kör Stukával kidobtam egy tankot (hiteltem másikat) kilőttem pár tripla A-t aztán megtépázott egy egy orosz és inkább haza mentem javítani
    egyáltalán nem olyan horrorisztikusan nehéz RB ben repülővel szerintem
  • Amaymon
    Bocs Kursk-ot akartam írni már keverem a neveket. :)
  • Istbur
    Tudok valahogy csatlakozni a zárt béta teszt-hez? Próbálkoztam már, de nem tudom hogy lehet. Segítene valaki???
  • WinstonTheWolf
    És ismét előkerül a balanszolás problémája.
    Én még repcsivel nem mentem cbt-n de biztos nem egyszerű mert engem még senki nem bombázott le.
    Talán az lenne a megoldás hogy kevesebb bot légvédelem és több játékos álltal irányított.
  • sulouos
    Ha megadod, hogy a vertical targeting mondjuk 400, akkor a célkereszted közepére megy a lőszer 400m-es lőtávnál. Persze így ha közelebb van, akkor alá kell célozni, úgyhogy nem nagyon érdemes beállítani.
  • joe38
    Meg ha jól látom a képen ez arany sas vásárlást mutat,szerintem csomagot nem lehet így venni,vagy igen?
  • joe38
    Nem tudom,én 2 RBK Money lehetőséget látok,,de mindegyik csak egy számlát mutat,én ott nem találok beírási lehetőséget.
  • Amaymon
    Nincs értelme SB-n sem bevinni repülőt, mert AB/RB mapok vannak csak. Hacsak be nem mákolod Korsun-t.
  • gabor145
    A tankoknál a Vertikál targeting mire szolgál?
  • joe38
    Nyelvi részt még csak megoldom:D,sasolok ezerrel......
  • f24sg
    értem én, hogy nem akarták, hogy túl könnyen bombázhasd a tankokat, de így az viszont szinte egyáltalán nem tudod, mert leszed a légvédelem, RB-n egy sikeres bombatámadás tank ellen kb. annyi, mint egy japó kamikaze akció, a túlélést tekintve
  • PiciPanzer
    Ezt kell valahogy előcsalogatni, érdekes mert gyakran nem ezt a fizetési módot adja be, amikor a kárttyás fizetést választod.

• f24sg
    NEM.
    Egyáltalán túl sok a telepített AAA, ahhoz képest, hogy a tankok szempontjából egy rendkívül kicsi területet kell támadni. A sok AAA belövi az egész terepet teljes átfedéssel, még a tankos területen kívül is.

Ehhez CSAK BÓNUSZKÉNT társul, hogy amúgy -tekintve, hogy csak ger-rus eset van tankoknál ÉS ÍGY repcsiknél -, az orosz gépek sokkal jobbak a ground attack/kvázi dogfight szerepben, mint a német lehetőségek. Magyarul németekkel vagy csak IL-2,Su-2-ket lősz, vagy bemész Stukával/Bf110-zel meghalni.

Teccikérteni?
    SB-t mingyá próbálom, de ott így repülővel megtalálni valakit a földön művészet magasiskolája lesz, a rázkódó kabinban, mert ugye az default adott.
  • Bratyex
    Amúgy a tüzérség hívását le kéne korlátozni! Meg amúgy is sok előnyt add abból a szempontból is hogy ezzel még pásztázni lehet a területet, átláthatóbb...szóval nem fer a nehéz tankokkal szemben! Ez nincs jól kitalálva!
  • PiciPanzer
    Valahogy kattingass el odáig, hogy megjelenjen a "Pay via RBK money" felirat, itt csak a kártyaadatokat kell megadni, nevet nem. Nem tudom hogyan, de működik. Ja, és a jobb felső sarokban ki lehet választani angol nyelvet.
  • sulouos
    Tehát túl sok a ground attack repülő, és túl sok a légvédelem is? Akkor ez most hogy van? :D

Próbáld ki az SB-t, elvétve van csak repülő, azzal is elég nehéz ott célozni, meg az említett túl sok AA 5 percen belül leveri az égről.
  • joe38
    Köszi,de akkor hogyan azonosítanak??
  • PiciPanzer
    Valahogy sikerült eljutnom egy olyan bankkártyás fizetési módhoz, ahol nem kért nevet. Egyébként nekem sem engedte ékezet nélküli névvel a tranzakciót. Nézem.