War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kész sírótopik van odaát.
Pedig letoltak vele min 1 évet....
Én is várom már a WT-t de azért a WOT is jó a maga nemében a hibáival együtt!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
I met God. She's black
Nem akartak a népek egy közös topicot, mondván, hogy átláthatatlan lenne. Így meg viszont két párhuzamos topic van ugyanannak a játéknak két eltérõ hadnemérõl. A szépség akkor jön, ha kijön a WT(N) is. Vagy ha valaki elkezd amiatt nyavalyogni, hogy õt csak az FRB érdekli, és nem kíváncsi az AB/HB agymenésre. 😊
Nekem sincs más ötletem mint amit lex írt...
Még mindig ugyanolyan szar a játék, mint volt, csak állandó tény lett a ~100-as ping. -.-'
Ennek ellenére, a topon vagyok félév után is, 2 csata 90k pénz, 4k xp. ~6k össz dmg. (kv5+patton)
Az arty nerf elég komoly lett, de semmit sem ér az egész. Gyakorlatilag az egész balance-t újra, elõrõl fel kéne építeni és bugokat javítani, akkor lehetne mit igazán kedzeni a wottal. De mint tudjuk ez nem fog megtörténni, pedig akadálya nincs.
Szóval jöhet a wt g!
Pusztán kiváncsi voltam mekkora cégek "harcolnak" egymással. A Gaijint vhogy nagyobbnak gondoltam... szóval ez most ilyen Dávid vs Góliát, persze tudjuk hogy abban a sztoriban kié lett a +50% gyõzelmi bónusz 😉
De itt is lesznek nOObok retardáltak TK-zók stb.
Egyenlõre mindenki bizakodik de jót fog tenni a konkurencia az biztos.
Na megyek WOTozni <#email>#email>
Meglepetésbõl még senki nem vett játékot.
De valóban nagyot kell dobniuk ha a WG-tõl el akarják csaklizni a fizetõ játékosokat.
Majd megvették a Master of Orion címet, gondolom azért, hogy legyen min dolgozni a Gas Powered Games-nek. Szóval eléggé tevékenyek, és tervezik a több lábat, amin állni lehet.
Mindezt úgy, hogy a bigworldöt 2012-ben 45 millió dollárért vettték meg....
Amilyen gettók a WGsek, lehet már az tervezik Serbnek csökkentik a kurvákra meg a vodkára szánt lóvéját, azt megveszik belõle a nagy konkurrenst...
Ilyenkor már 1000-el szokott dübörögni a marketing gépezet.
Itt meg csak pár screenshot van semmi kézzelfogható tech tree vagy valami...
Jutland (I. vh)
Distant Guns (orosz-japán)
Lényeg a lényeg, ha a tankok ps4-en az elsõ naptól (November 15) játszhatók lesznek, akkor joggal számíthatunk arra, hogy PC-n elõbb megkapjuk betázni érthetõ okokból. Szeptember végén, november elején. Ez így nem hangzik olyan rosszul. De aztán kitudja.
Amúgy én az NF1-re gondolok, nem a 2-re (ami valószinüleg azért tûnik el a sülyesztõben, mert az NF1 grafikai ráncfelvarrása, semmiféle újdonsággal). Kizártnak tartom hogy akt érdekeltek nagyon a csatahajók az nem próbálta volna ki.
---------------
Most hogy Cifu emlegeti a battletechet, közben beugrott, hogy mégicsak volt olyan összfegyvernemi játék ahol jó élményeim voltak: a MechWarrior: LL-ben pl dedikált AA-sként egy quad AC5-ös tankkal igen jóléreztem magam.
Igaz, ott a légi jármûvek igencsak másodlagosak voltak, fõleg hogy a mechek is önmagukban elég effektíven tudtak harcolni ellenük.
Nade, a sok nagypénzes - megitélésem szerint - az egyszerû mint a faék kategória. Legalábbis azok akik instant megvették az összes T8 tankot (vagy legalábbis tele van a garázsa 10-12K értékû tankokal) valahogy sose egy wittman, még sok K csata után se.
Szóval, ezeket úgy csábítod át, ha a WOT "komplexitása" alá mész 😊
Én is fizettem 60 dollárt a MechWarrior: Online alapító csomagért, de azóta egy fillért sem, mert a játék nem nyújtja azt a játékélményt, amit elvárok tõle (pedig nagy Battletech rajongó vagyok).